Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

AINIA®-kiertotalouspalvelu ja -tuotteet ovat Vuoden Nova-tuote 2023


Lokakuu 2023

AINIA®-kiertotalouspalvelu ja -tuotteet ovat voittaneet Vuoden Nova-tuote 2023 kilpailun. Olemme palkinnosta kovin innoissamme ja iloisen ylpeitä, sillä onhan kyseessä todellinen innovaatio, jollaista ei maailman mittakaavassa ole ennen nähty!


AINIA®-kiertotalouspalvelu on maailman ensimmäinen astioiden kiertotalousmalli.


Meira Nova lanseerasi keväällä 2023 Suomen innovatiivisimmat Uutuudet- kisan ja mukaan ilmoittautumisen jälkeen Meira Novan valikoimaraati valitsi ehdokkaiden joukosta finalistit, kaikkiaan yhdeksän upeaa ehdokasta. Meille E.Ahlströmillä oli kristallinkirkasta, että mukana ollaan AINIA®-tuotteilla.

Finalistituotteet esiteltiin Meira Novan asiakastapahtumassa, jossa asiakkaat pääsivät äänestämään omaa suosikkiaan. Tämä oli mitä mainioin mahdollisuus kutsua asiakkaita osaksi hyvän kiertokulkua ja kierrättämään ravintolan astiat jälleen käyttökelpoisiksi AINIA®-kiertotalouspalvelun kautta. Pääsimme esittelemään AINIA®-astiasarjan, jonka kaikki osat ovat käytöstä poistettuja, ennallistettuja astioita. Vastaanotto oli innostunutta ja kiinnostunutta. Huomiota herätti se, että ennallistetun astian hiilijalanjälki on 90 % pienempi uuteen verrattuna – merkittävä ero. Samalla vahvistui mielikuvamme siitä, että huonokuntoisia ja naarmuuntuneita astioita löytyy varsin monien ravintoloiden takahuoneista ja varastoista, ja näiden poisheittäminen koetaan haastavaksi. Tämän kaiken pohjalta kävimme monta erinomaista keskustelua siitä, miten AINIA®-kiertotalouspalvelu tarjoaa mahdollisuuden tehdä konkreettisia, jopa käsinkosketeltavia vastuullisuustekoja.

Asiakastilaisuus huipentui voittajan julistamiseen ja niin myyntipäällikkömme Essi Johanssonin kuin avainasiakaspäällikkömme Henna-Elinan Hurrin iloisiin voitontuuletuksiin. Molemmat kokivat, että oli ilo heti tilaisuuden juhlallisuuksien jälkeen jakaa tieto voitosta koko Einarin perikunnalle, joka päämäärätietoisesti ja yhdessä on tehnyt työtä AINIA®-brändin eteen.

Vuoden Nova-tuote 2023- kunniakirjassa mainitaan: ”Tuote on tulevaisuuden trendituote, joka antaa lisäarvoa yhteisille asiakkaillemme”. Näin mekin uskomme ja tämä mielessämme jatkamme työtämme AINIA®-kiertotalouspalvelun parissa sitä edelleen kehittäen.


Palkinnon vastaanottivat E.Ahlströmin avainasiakaspäällikkö Henna-Elina Hurri ja myyntipäällikkö Essi Johansson.

AINIA®-kiertotalouspalvelu 


Kuvat: Karoliina Jääskeläinen ja Meira Nova / Laura Hujanen


Toggle Nav
Ostoskori