Kokkaa kotona kuin ammattilainen. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Ajankohtaista


Uutta ja pinnalla nyt


Bocuse d'Or -finaalissa kokataan merikrottia

Lokakuu 2022

Suomen osallistuminen Bocuse d'Or -kokkikilpailuihin nostaa esiin suomalaista ruokakulttuuria ja keittiöosaamista maailmalla. Kokkien maailmanmestaruuskilpailujen finaali järjestetään Lyonissa 22.-23.1.2023, missä kilpailutehtävänä on yhdistää oman maan parhaat raaka-aineet merikrottiin. Suomen tavoite on olla kolmen parhaan joukossa.


Tunnelman tekijät Asuntomessuilla

Heinäkuu 2022

Naantalin Asuntomessut ovat yleisölle avoinna 15.7.-14.8.2022.

E.Ahlströmin tunnelmataikurit olivat mukana viimeistelemässä kahden kohteen tunnelmaa kattausten muodossa: Kohteessa 14, Villa Myötätuuli, löytyy sisustussuunnittelia Piia Kalliomäen valinnat moderniin ja vaaleaan kattaukseen kun taas kohteen 29, Koti Neulanen, asukkaan Suvi Haukiojan kattaus myötäilee kodin sisustuksen tummia ja maanläheisiä sävyjä.


Suomen Bocuse d'Or -joukkueen kesäkuulumiset

Kesäkuu 2022

Tapasimme hyväntuulisen Suomen Bocuse d'Or -joukkueen Keskon kampuksella, kun tapahtuman yhteistyökumppanit kerääntyivät yhteen kertaamaan Budapestin kisatunnelmaa, ja suunnittelemaan tulevaa syksyä.


Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija finalistit vuodelle 2022

Toukokuu 2022

Ravintola-alan ammattilaisten suomenmestaruuskisojen finalistit on nyt valittu. Korkeatasoisten semifinaalien jälkeen finaali kisataan 27.-30.10.2022 Viini- ja Ruokamessuilla Helsingin Messukeskuksessa.


Mestarikokki 2022 -kilpailun tulokset

Toukokuu 2022

Mestarikokki 2022 kisattiin Gastro Helsinki -messuilla 18.-19.5.2022 ja voiton vei kilpailun nuorimmainen Jasper Juutinen kokkiparinsa Niki Sipilän kanssa!


Suomen Bocuse d'Or -edustaja kaudelle 2022-2023 on Johan Kurkela

Joulukuu 2021

E.Ahlström oli mukana kannustamassa joukkueita ja Suomen edustajan valintaa. Helsinkiläinen kokki Johan Kurkela on Suomen edustaja maailman merkittävimmässä kokkikilpailussa, Bocuse d'Orissa.


Vuoden Kokki -kisan tuomarina

Marraskuu 2021

Keittiön ja salin uudet suomenmestarit ovat selvillä - olimme mukana Vuoden Kokki -kisan tuomaristossa!


Vuoden Tarjoilija -kisan tuomarina

Toukokuu 2021

Vuoden Tarjoilija 2021 semifinaali kilpailtiin Ravintolakoulu Perhossa toukokuussa. E.Ahlström on vuosien ajan ollut Vuoden Tarjoilija ja Vuoden Kokki -kilpailujen yhteistyökumppani ja avainasiakaspäällikkömme Susanna Åström on vuosia ollut vaikuttamassa siihen, minkälaisilta lautasilta kokit tarjoilevat kisa-annoksensa tai mitä välineistöä tarjoilijakilpailuissa käytetään.


Toivoa tunnelissa

Lokakuu 2020

Koronapandemian aikana ravintola-alan usko tulevaan on koetuksella. Lue Foody Allenilla työskentelevän Teresa Välimäen ajatuksia poikkeusajasta ja myönteisestä suhtautumisesta tulevaan. Sillä toivoa on aina.


Kohti hyviä hetkiä

Lokakuu 2020

E.Ahlströmin toimitusjohtaja Petri Nupposen artikkeli brändin kehittämisestä, siihen vaikuttaneista tekijöistä ja tulevaisuuden suunnitelmista.


Vuosi yrittäjänä - sitoutumista, vastuuta ja horisontti kaukana

Joulukuu 2018

Lue miten E.Ahlströmin pääomistajien Teija Sääksmäen ja Petri Nupposen ensimmäinen yrittäjyys vuosi sujui; mitä yrittäjyys heille tarkoittaa ja mitä se on tuonut mukanaan.

Toggle Nav
Ostoskori