Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Tunnelmallinen joulukattaus ja -somistus 2023

Poimi parhaat kattaus- ja somistusvinkit jouluun

Joulun odotus, kattauksen ja elämysten suunnittelu tuntuu aina yhtä inspiroivalta.

Kokoontuminen läheisten kanssa yhteiseen pöytään - ravintolaan tai kotiin - tuntuu juhlahetkeltä, jonka haluamme kokea kaikin aistein, tunnelmasta ja toisistamme nauttien. Varasimmekin varastoon hurmaavan kokoelman joulukattaustuotteita - somisteita, lyhtyjä ja kynttilöitä, joilla loihdit kattaukseen upean joulutunnelman vaivattomasti, mutta näyttävästi.

Osa joulukattaustuotteista on saatavilla rajoitetun ajan, niin kauan kuin varastoa riittää. Tutustu tuotteisiin ja tilaa verkkokaupasta jo tänään, asiakkaiden joulutunnelman varmistamiseksi.


Joulun trendit Creative Studiolla

Me E.Ahlströmilla aloitamme joulun suunnittelun jo keväällä. Tarkkailemme trendejä, käymme messuilla, juttelemme suunnittelijoiden kanssa ja tutustumme tavarantoimittajiemme joulutuotevalikoimiin uteliaasti kuin joulutontut konsanaan! Asiakkaitamme inspiroivat joulukattaukset ja jouluideat rakennamme Creative Studiollemme viimeistään silloin, kun lehdet kellastuvat. Tavoitteemme on tarjota valmiita, helposti toteutettavia ideoita ravintolalle asiakkaiden hurmaamiseen ja joulutunnelman rakentamiseen.

Tilaa tuotteet verkkokaupastamme tai varaa aika Creative Studiollemme ja tule hakemaan valmiit somisteideat jouluun!


Creative Studiolla ollaan jo joulun vietossa syyskuussa!

Pohjoisnavan taikuutta jouluun

Haasteelliset vuodet ja epävarmat tulevaisuuden näkymät heijastuvat väistämättä myös joulun viettoon tänä vuonna. Maailmalta kuuluvien ikävien ja surullisten uutisten keskellä halutaan kokea hieman joulun taikaa, ja toisaalta kestävät valinnat, säästäminen ja kierrättäminen kuuluu nyt myös joulutunnelman rakentamiseen.

Nyt on siis hyvä hetki antaa joulun taian viedä mennessään ja taikoa joulutunnelmaa asiakkaillesi!

Katso myös Tunnelmataikureiden kolme erilaista joulukattausta ja ota ylös Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2021 voittajien Kim Päivästön ja Henna Kolehmaisen herkulliset joulureseptit.

Taio maanläheinen ja nostalginen joulu ravintolaan

Maanläheiset sävyt ja materiaalit ovat edelleen yksi suurimmista joulun trendeistä, kuten muutenkin astioissa kuin sisustuksessa tällä hetkellä. Luonnonläheisten ruskeiden ja vihreiden värien lisäksi mukana on myös täyteläistä, läheis ruosteista sävyä.

Burgundy on tehnyt paluun! Perinteisestä joulun väristä punaisesta syvempi viininsävy näkyy voimakkaasti tänä jouluna. Väri sopii täydellisesti yhteen maanläheisten sävyjen ja materiaalien kanssa ja nostalginen joulun taika on valmis koettavaksi!

Verkkokauppamme valikoimasta löydät aidonnäköiset jouluiset kestokukat, jotka kukkivat joulusta toiseen. Puiset tähdet ja erilaiset lyhdyt sopivat ravintolan somistukseen eri vuoden aikojen juhlahetkiin tai koko aikaisesti käytettäväksi.


 1. bolsius-rustic-kynttila-13-cm-6-kpl-1
  Bolsius Rustic-kynttilä 13 cm 6 kpl
  27,38 €

Taio leikkisä joulu ravintolaan

Jos kuitenkin haluat tänä vuonna ilahduttaa asiakkaitasi ja antaa heille hetken irti arjen murheista, valintasi on leikkisä, värikylläinen ja iloinen joulufiilis! Se rakennetaan kaikilla sateenkaaren väreillä: sinisellä, vihreällä, oranssilla, violetilla ja pinkkiä unohtamatta. Tämä positiivinen juhlatunnelma tartuu takuuvarmasti asiakkaaseen kuin asiakkaaseen. Katso myös kokonaisuudessaan Seraxin Feast-sarja, josta löytyvät kaikki sateenkaaren värit.


 1. fish-fish-pullo-1-l-1
  Fish & Fish -pullo 1 l
  31,20 €

Taio pinkki joulu ravintolaan

Tänä vuonna ei voi olla huomiomatta suursuosioon jälleen noussutta Barbieta! Onko siis ravintolasi joulu tänä vuonna KENties pinkki!? Rohkea valinta, mutta asiakkaasi varmasti tietävät mistä on kyse.


 1. drew-maljakkolajitelma-3-kpl-pakk-1
  Drew-maljakkolajitelma 3 kpl/pakk
  12,60 € 26,55 €
 2. nara-kulho-70-cl-reliefi-1
  Nara-kulho 70 cl reliefi
  30,85 €
 3. nara-kuppi-10-cl-reliefi-1
  Nara-kuppi 10 cl reliefi
  17,48 €
 4. nara-kulho-1-46-l-reliefi-1
  Nara-kulho 1,46 l reliefi
  54,66 €
 5. nara-lautanen-o-24-cm-reliefi-1
  Nara-lautanen ø 24 cm reliefi
  38,17 €
 6. hobstar-juomalasi-35-cl-1
  Hobstar-juomalasi 35 cl
  5,44 €
 7. raku-kulho-coupe-42-6-cl-1
  Raku-kulho coupe 42,6 cl
  18,56 €
 8. raku-lautanen-coupe-o-24-8-cm-1
  Raku-lautanen coupe ø 24,8 cm
  31,07 €
 9. raku-lautanen-o-16-5-cm-1
  Raku-lautanen ø 16,5 cm
  12,19 €

Toggle Nav
Ostoskori