Kokkaa kotona kuin ammattilainen. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Työvaate on muutakin kuin työvaate

Näissä työvaatteissa viihdyt vaikka kellon ympäri!

Tee vaikutus asiakkaaseen keittiössä ja salissa - hanki uudet työvaatteet!  Meiltä saa nyt ainoana Suomessa Chaud Devantin työvaatteita, joiden nimeen vannotaan monissa huippuravintoloissa ja foodservice-ketjuissa ympäri maailmaa. Eikä se ole ihme - työvaatteet ovat ajan hengen mukaisia, erinomaisen miellyttäviä ja helppohoitoisia. Tutustu valikoimaan!


Chaud Devant on yksi Euroopan johtavia ravintolatyövaatetoimittajia, jonka valikoima on loistavasti ajan hermolla. Laaja valikoima täyttää niin tehokkaan foodservicen, vaativan Michelin-tähtiravintolan, kepeän pikaruokaketjun kuin trendikkään bistron vaativat tarpeet. Siksi monet huippukokit maailmalla, kuten amsterdamilaisen Michelin-tähtiravintola RIJKSin Joris Bijdendijk tai Bibendumin Claude Bosi, luottavat Chaud Devantin valikoimaan.

Ajan hermolla olevat kuosit, värit ja tyyli

Ravintolan työvaatteiden materiaalina Chaud Devant käyttää eko-puuvillaa, polyesteria, tenceliä, 100 % kierrätetyistä muovipulloista valmistettua polyesteria ja nahkaa. Materiaalit tekevät työvaatteista äärimmäisen miellyttäviä ja mukavia käyttää ja tuotekehityksessä on otettu fiksusti huomioon keittiöiden vaativat olosuhteet esimerkiksi kokkitakkien hengittävissä selkäosisssa. Työvaatteet eivät ole ainoastaan hyvännäköisiä vaan myös äärimmäisen kestäviä ja laadukkaita ja muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta laitospestäviä. 

Kestävät työvaatteet ravintolaan

Kestävyyttä ajatellaan Chaud Devantilla myös laajemmin: työvaatteet suunnitellaan Amsterdamissa ja valmistetaan Euroopassa. Firma kuuluu kestävää tuotantoa edistävän amfori BSCI -laatujärjestelmän piiriin, missä työntekijöille taataan hyvät ja turvalliset työskentelyolosuhteet ja asianmukainen palkkaus. 

Chaud Devantin omassa ravintolassa, jossa työvaatteita testataan käytännössä, tarjoillaan kestävän kehityksen hengessä kasvisruokaa. Ravintolassa järjestetään säännöllisesti myös huippukokkien illallisia, joiden tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen. 

Kenkiä ja kalsareita

Chaud Devantin keittiötyövaatevalikoimaan kuuluu kokkitakkeja, kokkiessuja, housuja, hattuja ja sivuliinoja. Tarjoilijan työvaatevalikoimasta löytyvät paidat, housut, liivit, tunikat ja essut. Kuriositeettina mainittakoon myös, että Chaud Devantin valikoimissa on myös kalsareita sekä Michelin-rengastehtaan kanssa yhteistyössä suunnitellut todella messevät työkengät. Kyselepä näistäkin lisää avainasiakaspäälliköiltämme!


 1. hilton-kokkitakki-valkoinen-1
  Hilton-kokkitakki, valkoinen
  Alkaen 23,44 € Regular Price 35,15 €
 2. kokkihousut-musta-stretch-1
  Kokkihousut, musta stretch
  Alkaen 87,93 €
 3. kokkihousut-naisten-musta-1
  Kokkihousut naisten, musta
  Alkaen 75,74 €
 4. baggy-kokkihousut-musta-1
  Baggy-kokkihousut, musta
  Alkaen 51,20 €
 5. biker-kokkitakki-xs-tailored-fit-1
  Biker-kokkitakki tailored fit, valk
  Alkaen 121,67 €
 6. hilton-kokkitakki-musta-1
  Hilton-kokkitakki, musta
  Alkaen 54,73 €
 7. monza-kokkitakki-naisten-musta-1
  Monza-kokkitakki naisten, musta
  Alkaen 73,59 €
 8. monza-kokkitakki-naisten-valkoinen-1
  Monza-kokkitakki naisten, valkoinen
  Alkaen 68,93 €
 9. hilton-poco-kokkitakki-valkoinen-1
  Hilton Poco -kokkitakki, valkoinen
  Alkaen 47,53 €
 10. hilton-poco-kokkitakki-musta-1
  Hilton Poco -kokkitakki, musta
  Alkaen 56,40 €
 11. farkkupaita-miesten-tummanharmaa-1
  Farkkupaita miesten, tummanharmaa
  Alkaen 87,53 €
 12. farkkupaita-naisten-t-sininen-1
  Farkkupaita naisten, t.sininen
  Alkaen 79,73 €

Katso kaikki työvaatteet täältä.

Toggle Nav
Ostoskori