Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

13066

Teardrop-viinilasi 25 cl

Oniksen Teardrop-viinilasi (25 cl) on jalallinen lasi, joka on konepestävä. Viinilasi on valmistettu korkealaatuisesta lasista, se on osa Teardrop-tuotesarjaa.
4,77 €
(sis. 24% ALV)

Saatavilla verkkokaupasta 500+
Teardrop-viinilasi 25 cl is available to buy in increments of 12
Tuotenumero
13066
Pituus
6.4 cm
Leveys
6.4 cm
Korkeus
18.3 cm
Nettopaino
0,198 kg
Pakkauskoko
12
GTIN
6942469400127
Teardrop-viinilasi (25 cl) on tyylikäs ja monipuolinen lasi. Tyylikkään muotoilunsa ja korkealaatuisen materiaalinsa ansiosta tämä lasi sopii erinomaisesti ravintoloihin.

Tunnetun Onis-tuotemerkin valmistama lasi on osoitus heidän asiantuntemuksestaan. Onis tunnetaan huippuluokan laseistaan, joissa yhdistyvät toiminnallisuus ja esteettinen viehätys, eikä Teardrop-viinilasi (25 cl) ole poikkeus.

Voit pestä nämä lasit astianpesukoneessa, mikä säästää aikaa ja vaivaa kiireisessä ravintolaympäristössä. Laadukkaasta lasista valmistettu Teardrop-viinilasi on paitsi kaunis, myös kestävä ja pitkäikäinen. Laadukas materiaali varmistaa, että lasi on tukeva ja rikkoutumaton, joten se sopii jokapäiväiseen käyttöön ravintolaympäristössä. Teardrop-viinilasi (25 cl) on osa Teardrop-tuotesarjaa. Yhdistämällä muita Teadrop-sarjan tuotteita kattaukseen voit luoda yhtenäisen ja visuaalisesti houkuttelevan ruokailukokemuksen vieraillesi.

- Konepestävä, joka helpottaa puhdistusta ja puhtaanapitoa.
- Jalallinen muoto tuo lasiin hienostuneisuutta.
- Valmistettu korkealaatuisesta lasista kestävyyden ja pitkäikäisyyden takaamiseksi.
Lisätietoja
Brändi Onis
Soveltuu induktioliedelle Ei
Tuotesarja Teardrop
Muoto jalallinen
Materiaali lasi
Toggle Nav
Ostoskori