Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Cocktail- ja drinkkilasit

Cocktail- ja drinkkilasit

Tuotteet 1-36 / 94

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 94

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Cocktail- ja drinkkilasit kotiin

Drinkki- ja cocktaillaseihin rakennat upeat drinkit, joissa maut ja kauniit sävyt pääsevät oikeuksiinsa. Koristeelliset drinkkilasit tuovat näyttävyyttä kattaukseen. Lue lisää drinkki- ja cocktailalseista täältä.

Puhdaslinjaiset, kauniit lasit taas ovat omiaan korostamaan juoman rakennetta ja väriä.

Laajat cocktailmaljat ja margarita-lasit soveltuvat erityisen hyvin erilaisten liköörien, juomasekoitusten ja näyttävien cocktailian tarjoiluun. Suurimmat maljat sopivat koko pöytäseurueen juoman tarjoiluun. Maljoja voi käyttää myös jälkiruokien tarjoiluun. Kauniisti valoa heijastavat Gin & Tonic -lasit käyvät myös Aperol- tai muiden spritzien tarjoiluun. Korkeisiin grogilaseihin saat sekoitettua myös virkistävät, reilun kokoiset mocktailit. Valikoimissamme on myös erilaisia Moscow Mule -mukeja sekä Martini-laseja. 

Valikoimastamme löydät upeat drinkkilasit ja jalalliset cocktailmaljat, joissa sekä juomien maut, että kauniit sävyt pääsevät taatusti oikeuksiinsa.

Drinkki- ja cocktaillasit verkkokaupasta

Kaikki valikoimamme drinkki- ja cocktailalsit ovat ammattilais- ja ravintolakäyttöön soveltuvia ja siksi ensiluokkaisen kestäviä. Nyt voit tilata valikoimamme drinkki- ja cocktaillasit kotiin. Tutustu tuotteisiin ja tilaa kotiin jo tänään!

Toggle Nav
Ostoskori