Kokkaa kotona kuin ammattilainen. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Cocktail- ja drinkkilasit

Cocktail- ja drinkkilasit

Tuotteet 1-12 / 50

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-12 / 50

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Cocktail- ja drinkkilasit  

Drinkki- ja coctaillaseihin rakennat upeat drinkit, joissa maut ja kauniit sävyt pääsevät oikeuksiinsa. Koristeelliset drinkkilasit tuovat näyttävyyttä kattaukseen sekä koristeellisuutta baarihyllyihin.

Hyvännäköisiä coctail-laseja voi käyttää baarin somistamistukseenkin. Puhdaslinjaiset, kauniit lasit taas ovat omiaan korostamaan juoman rakennetta ja väriä.
Kaikki drinkkilasimme ja coctail-lasimme ovat ammattikäyttöön ja ravintolakäyttöön suunniteltuja, ja siis ensiluokkaisen kestäviä.

Laajat coctailmaljat ja margarita-lasit soveltuvat erityisen hyvin erilaisten liköörien, juomasekoitusten ja näyttävien cocktailian tarjoiluun. Suurimmat maljat sopivat koko pöytäseurueen juoman tarjoiluun. Maljoja voi käyttää myös jälkiruokien tarjoiluun. Kauniisti valoa heijastavat Gin & Tonic -lasit käyvät myös Aperol- tai muiden spritzien tarjoiluun. Korkeisiin grogilaseihin saat sekoitettua myös virkistävät, reilun kokoiset mocktailit. Valikoimissamme on myös erilaisia Moscow Mule -mukeja sekä Martini-laseja. 

Toggle Nav
Ostoskori