Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Lautaset

Lautaset

Tuotteet 1-36 / 885

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. scope-glow-lautanen-o-15-cm-1
  Scope Glow -lautanen ø 15 cm
  4,53 €
  (sis. 24% ALV)
 2. scope-glow-lautanen-o-28-cm-1
  Scope Glow -lautanen ø 28 cm
  25,04 €
  (sis. 24% ALV)
 3. stonecast-lautanen-29-8x15-3-cm-1
  Stonecast-lautanen 29,8x15,3 cm
  41,24 €
  (sis. 24% ALV)

Tuotteet 1-36 / 885

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Lautaset kotiin

Varma ammattilaisen valinta on posliinilautanen, koska posliinilautaset ovat kestäviä ja keveitä. Nyt laadukkaat posliiniastiat ovat saatavissa verkkokaupastamme myös kotikeittiöön. Ravintolakäyttöön soveltuvat posliinilautaset lasitetaan vähintään kaksi kertaa. Timantinluja lasite tekee lautasesta myös hygieenisen ja kovaa kulutusta ja pesua kestävän. Valikoimassamme on lukuisia väri-, malli- ja kokovaihtoehtoja täysin mustasta aina puhtaan valkeaan asti. Valikoimamme posliinilautaset tehdään muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta Euroopassa paikallisesta raaka-aineesta.

Verkkokauppamme valikoimasta löydät myös keramiikasta tehdyt lautaset. Keraamisiin astioihin saadaan upeita kuoseja, kiinnostavia värejä ja erikoisempia lasitteita.

Elegantti valkoinen lautanen sopii arkeen ja juhlaan, ja annos pääsee lautasella kauniisti oikeuksiinsa. Myös lautasen kuviointi tai persoonallisempi väritys luo annokselle upean kehyksen. Kattauksesta tulee mielenkiintoisempi, kun eri astiasarjojen lautasia yhdistellään keskenään.

Näin valitset lautaset kotiin

 • pohdi, minkälaista ruokaa tarjoat ja mistä.
 • mieti lautasten säilyttämismahdollisuutta: suorareunaiset chef’s platet ovat näyttäviä, mutta vievät normaalia enemmän tilaa.
 • posliinilautanen on yleensä keraamista lautasta kevyempi vaihtoehto.

Kierrätyslautaset - tutustu AINIA®-kiertotalouspalveluun

Kierrätämme vanhat astiat joko rakennusmateriaalien raaka-aineeksi tai uudelleen käyttöön. AINIA®-kiertotalouspalvelun ja AINIA®-innovaation avulla voimme ennallistaa vanhat ja kuluneet lautaset uuden veroisiksi. Tunnistat ennallistamiseen sopivat lautaset verkkokaupassamme AINIA®-merkistä. Ennallistetuja AINIA®-lautasia voit ostaa verkkokaupastamme tavallisten lautasten tapaan. 

Lautaset verkkokaupasta

E.Ahlströmiltä löydät ammattilaiskäyttöön soveltuvat lautaset kotikäyttöön. Tutustu tuotteisiin ja tilaa kotiin jo tänään!

Toggle Nav
Ostoskori