Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Aterimet

Aterimet

Tuotteet 1-36 / 414

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 414

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Valitse aterimet kotiin

Aterimet vaikuttavat ruokailukokemukseen siinä missä lautanen tai viinilasikin ja ovat oleellinen osa kattausta, niin arjessa kuin juhlassa. Aterimien rooli ruokailukokemuksessa on jopa isompi kuin moni ajattelee. Miltä haarukka tuntuu kädessä ja suussa, onko veitsi tasapainoinen ja onko tuntu laadukas? Aterimilla voi jopa vaikuttaa ruoan makuun sekä siihen, miten arvokkaana asiakas annoksen tuntee. Lue lisää aiheesta Aterimilla elämyksiä! -artikkelistamme.

Kestävät kodin aterimet – materiaalina teräs

Aterimet valmistetaan yleensä 18/10-ruostumattomasta teräksestä, joka takaa niille parhaan mahdollisen suojan ruostumista vastaan. Aterimet voivat olla myös käsiteltyjä, kuten kivipestyjä. Mattapintaiset haarukat ja veitset ovat normaalia ruostumatonta terästä, mutta pinnoitus tekee niihin kauniin himmeän kiillon tai upean kultauksen. Samaa menetelmää käytetään esimerkiksi mustissa, kuparisissa tai kullatuissa aterimissa.
Kuviolliset aterimet tai koristellut aterimet tuovat kattaukseen lisää katsottavaa. Taotut, raidalliset tai koristellut aterimet lisäävät elämyksellisyyttä. 

Valikoimamme on suunniteltu palvelemaan ammattikeittiöiden vaativia ja moninaisia tarpeita. Aterimien kohdalla laatu ja ammattikäyttöön soveltuvuus tarkoittaa parhaiden materiaalien takaamaa ensiluokkaista ruostesuojaa, laadukasta viimeistelyä, tarkoitukseen sopivaa muotoilua sekä varmuutta tuotteen saatavuudelle myös vuosien päästä.

Aterinten valinta kotiin

Etitpä kotiisi arkeen tai juhlaan sopivia aterimia, löydät varmasti jokaiseen tyyliin sopivat aterimet verkkokauppamme laajasta valikoimastamme.

Erikoisaterimet kotiin

Löydät meiltä myös erikoisaterimet. Laadukkaat pihviaterimet palvelevat käytössä pitkään. Valikoimastamme löydät niin klassiset rosteriset pihviaterimet kuin tyylikkäät puukahvaiset pihviveitset ja -haarukat.  Pehmeän juuston ja kovan juuston juustoveitsien sekä persoonallisten voiveitsien lisäksi saat meiltä eri sesonkien tärkeät erikoisvälineet äyriäisille: rapuveitset, osteriveitset, hummerihaarukat ja hummeriveitset. Myös etanahaarukat ja etanapihdit löydät valikoimastamme. 

Toggle Nav
Ostoskori