Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Tarjoilu

Tarjoilu

Tuotteet 1-36 / 1139

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 1139

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tarjoiluastiat ja -tuotteet kotiin

Valikoimastamme löydät kotisi tyyliin ja tunnelmaan sopivat tarjoiluastiat ja kattaustuotteet. Tarjoiluastiat, kattaustuotteet ja kaatimet viimeistelevät kattauksen ja luovat tunnelmaa niin arkeen kuin juhlaan. Valikoimastamme löydät ammattikäyttöön soveltuvia käytännöllisiä ja kestäviä tuotteita kotikeittiöön, joilla tarjoilu sujuu helposti.

Tarjoiluastioiden valinta kotiin

Tarjoilutuotteet ja -astiat ovat usein näkyvin osa kattausta, joten tuotteiden valinnalla on suuri merkitys tunnelman ja elämyksen luomiseen. Laadukkailla ja innovatiivisilla tarjoilutuotteilla korostetaan ja viimeistellään valittua tyyliä, oli kyseessä sitten arkinen hetki tai juhlatilaisuus.

Tarjoilutuotteita valmistetaan eri materiaaleista, joilla kaikilla on omat ominaisuutensa. Esimerkiksi laadukkaat posliiniastiat ovat kestäviä ja varaavat hyvin kylmää ja lämmintä, mutta voivat olla raskaita käsitellä. Puu, luonnonkivi ja erilaiset tekstiilit luovat tehokkaasti tunnelmaa kattauksiin. Luonnonmateriaalien puhdistuksessa kannattaa olla tarkkana. Kauniita ja käytännöllisiä muovisia tarjoiluastioita löytyy myös laaja valikoima.

Suomen kattavin tarjoilutuotevalikoima

Tarjoilutuotteissa trendit ja tarpeet vaihtelevat nopeasti, joten valikoimamme päivittyy jatkuvasti uusilla tuotteilla. Monipuolinen tavarantoimittajaverkostomme takaa sen, että maailman uusimpien tarjoilutrendien mukaiset tuotteet ovat saatavilla ensimmäisenä juuri meiltä. Valikoimassamme on paras valikoima kattaustuotteita, etsit sitten tarjoilutuotteita millaiseen tilanteeseen tahansa. 

Toggle Nav