Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Olutlasit

Olutlasit

Tuotteet 1-36 / 40

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 40

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Olutlasit kotiin

Verkkokauppamme valikoimasta löydät erilaisille oluttyypeille sopivat lasit, pinottavat lasit sekä mittaviivalliset olutlasit.

Olutlasilla on suuri merkitys makunautintoon. Olutlasit ja tuopit on jaoteltu verkkokauppaamme erityispiirteidensä mukaan, sillä eri oluttyyppien aromit ja ulkonäkö pääsevät parhaiten oikeuksiinsa juuri omanlaisessaan lasissa. Perinteinen tulppaanimallinen olutlasi taas soveltuu muotoilunsa ansiosta monenlaisille oluille ja säilyttää hyvän vaahdonmuodostuksensa ansiosta myös oluen aromit hyvin. Lue täältä artikkelimme olutlasien valinnasta.

Erikoisoluille suunnitellut lasit

Erikoisolutlasien valikoimasta löydät lasit, jotka soveltuvat erityisen hyvin tietylle oluttyypille - esimerkiksi luostarioluelle, vehnäoluelle, pilsnerille ja IPA-oluelle. Esimerkiksi Spiegelaun ohut, konepesunkestävä IPA-olutlasi on suunniteltu tuomaan IPA-oluiden ominaisuudet ja humala-aromit parhaalla mahdollisella tavalla esiin, kun taas kookkaampi Abbey-lasi sopii paremmin täyteläiselle luostarioluelle, nimensä mukaisesti. Kun olutta maistellaan lasista, joka vastaa sen luonnetta, juoman vivahteet kuten hedelmäisyys, yrttisyys ja kuivuus tai täyteläisyys korostuu.

Jalalliset olutlasit

Jalalliset olutlasit antavat tyylikkään ilmeen ja soveltuvat erityisen hyvin käyttöön silloin kun olutta tarjoillaan ruokajuomana. Valikoimassamme on myös jalallisia malleja, jotka on valmistettu paksummasta lasista.

Kahvalliset olutlasit

Kahvallisten olutlasien valikoimastamme löytyvät perinteiset tuopit ja kolpakot, joista suurimmat ovat vetoisuudeltaan jopa 74 cl. Kahvalliset tuopit on valmistettu yleensä paksummasta lasimassasta ja ne on tehty kestämään ronskimpaakin käyttöä – Oktoberfest-tyyliin. Osaan tuopeista on saatavilla myös kansi.

Olutlasit verkkokaupasta

E.Ahlströmiltä löydät ammattilaiskäyttöön soveltuvat olutlasit kotiin. Tutustu tuotteisiin ja tilaa kotiin jo tänään!

Toggle Nav
Ostoskori