Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Tietoa meistäMe E.Ahlströmillä luomme hyviä hetkiä ja mieleen jäävää tunnelmaa ravintoloihin ja hotelleihin ympäri Suomen. Olemme yli 100-vuotias sujuvaliikkeinen tukku, maahantuoja ja suunnittelutalo, jonka ravintola-alan ammattilaiset ympäri Suomen tuntevat laadukkaista ammattikeittiöille tarkoitetuista astioista, keittiötarvikkeista, tarjoilutuotteista, työvaatteista, ravintolakalusteista ja asiakaskokemusta kirkastavista palveluista. Valikoimassamme on tuotteita kaikkiin tyyleihin ja tunnelmiin. Saisiko olla klassista, trendikästä, runsasta, minimalistista tai käytännöllistä? 

Jos kokkaus- ja kattamishommat ovat sinulle sydämen asia, olet oikeassa paikassa! Verkkokaupastamme saat hankittua samoja välineitä ja astioita, joilla tuhannet ammattilaiset kokkaavat päivittäin ja joiden nimiin ammattilaiset ovat vannoneet jo vuosisadan.

Toimimme ainoastaan verkkokauppana. Myymälää meillä ei ole, mutta varastomme on sitäkin isompi. Vuosaaresta toimitamme varastovalikoimaamme sinulle 3-5 arkipäivässä. Lisäksi voit tilata verkkokaupastamme tilaustuotteita, joiden arvioidun toimitusajan näet tuotteen tiedoissa. Tutustu tilaus- ja toimitusehtoihimme.

Ota yhteyttä!

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikenlaisissa kysymyksissä. Tavoitat meidät arkipäivisin klo 8-16.

Meidät saat kiinni:

puhelimitse numerosta 010 3495 100

sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@eahlstrom.fi 

E.Ahlströmin yrittäjät, toimitusjohtaja Petri Nupponen ja myyntijohtaja Teija Sääksmäki.

Toggle Nav
Ostoskori