Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Kuohuviini- ja samppanjalasit

Kuohuviini- ja samppanjalasit

31 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

31 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Kuohuviini- ja samppanjalasit kotiin

Verkkokauppamme kuohuviinilasit ja samppanjalasit -valikoimastamme löydät perinteiset tulppaaninmalliset lasit, amerikkalaistyyliset samppanjamaljat sekä jalattomat samppanjalasit.

Kuohuviinilasit

Kuohuviinilasit eroavat toisistaan paitsi ulkonäöltään, myös muilta ominaisuuksiltaan. Kuohuviinilasien vetoisuus vaihtelee, niitä valmistetaan erilaisista lasimassoista ja niiden viimeistelyyn on käytetty erilaisia tekniikoita paremman kestävyyden takaamiseksi.

Kuohuviinilasin valitseminen

Kuohuviinilasien vetoisuus vaihtelee valikoimassamme 14 cl:sta yli 30 cl:aan, mikä vaikuttaa oleellisesti lasin sopivuuteen eri käyttötilanteisiin. Jos laseihin on tarkoitus mitata aina täsmällisesti esim. 10 cl tai 12 cl annos, ei kannata valita liian suurta lasia, jossa annos voi näyttää asiakkaan mielestä liian pieneltä. Isoihin laseihin saa taas juhlavasti kaadettua suuremmankin määrän juomaa tai niihin on tyylikästä rakentaa erilaisia cocktaileja.

Edullisimmat lasit on yleensä valmistettu paksummasta lasimassasta ja ne ovat muodoltaan pelkistetympiä. Hienostuneet ja juhlavat kuohuviinilasit on valmistettu yleensä ohuemmasta lasimassasta ja niiden jalka on usein pidempi. Useat valmistajat vahvistavat lasejaan karkaisemalla tai käsittelemällä laseja uusilla kestävyyttä lisäävillä menetelmillä.

Hyvä kuohuviinilasi tuo juhlavan juoman parhaimmat ominaisuudet esiin. Hyvä lasi kerää juoman aromit optimaalisesti nauttijan aistittavaksi ja ohuen lasin suutuntuma takaa miellyttävän aistimuksen. Joissakin laseissa on sisäpuolelle pohjaan lisätty erityinen kohouma tai kuoppa, joka saa kuohujuoman vapauttamaan kuplia, eli poreilemaan pidempään, mikä lisää ja pidentää juomahetken juhlallisuutta.

Samppanjalasin valinta

Hyvä samppanjalasi tuo champagnen parhaimmat ominaisuudet esiin. Maljan koko ja lasin muoto vaikuttavat olennaisesti kuohujuoman nauttimiskokemukseen. Lasin materiaali ja valmistustekniikka vaikuttavat samppanjalasin ominaisuuksiin.

Kuohuviini- ja samppanjalasit verkkokaupasta

E.Ahlströmiltä löydät ammattilaiskäyttöön soveltuvat kuohuviini- ja samppanjalasit kotiin. Tutustu valikoimaan ja tilaa tuotteet kotiin jo tänään!

Toggle Nav
Ostoskori