Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Kattaustuotteet

Kattaustuotteet

28 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. kattausalusta-42x33-cm-1
  Kattausalusta 42x33 cm
  6,83 €
  (sis. 24% ALV)
 2. kattausalusta-40x28-cm-1
  Kattausalusta 40x28 cm
  23,45 €
  (sis. 24% ALV)
 3. kattausalusta-33-5x46-cm-1
  Kattausalusta 33,5x46 cm
  6,75 €
  (sis. 24% ALV)
 4. universe-b-kattausalusta-o-35-1
  Universe_A -kattausalusta ø 35
  6,52 €
  (sis. 24% ALV)
 5. kattausalusta-45-5x29-cm-1
  Kattausalusta 45,5x29 cm
  4,05 €
  (sis. 24% ALV)

28 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Kattaustuotteet

Viimeistele ravintolapöydän kattaus valikoimamme kauniilla kattaustuotteilla, serveteillä ja kattausalustoilla. Tilanteihin, jossa turvallisuus on etusijalla, valikoimastamme löytyvät myös huomaamattomat hygieniasuojat ja suojapleksit esimerkiksi linjastoon tai kahvilan tiskille. 

Jos tilaukset tehdään tiskillä, pöytänumerot ovat tärkeä osa onnistunutta palvelua. Löydät pöytänumerosarjat kattaustuotteistamme.

Kangasservetti kruunaa kattauksen

Pöydän kattaus näyttää astetta juhlavammalta, kun lautasen viereen katetaan kankainen servetti. Klassisen tyylikäs, aina varma valinta on valkoinen kangasservetti, joka kestää laitospesun. Jos valkoinen servetti tuntuu liian juhlavalta, valitse reilun kokoinen värillinen kangasservetti. Valikoimistamme löydät myös kauniit servettirenkaat, joilla lautasliinan saa kauniisti esiin ilman taittelua.

Kattausalustat ja tabletit

Kotoisempaan kattaukseen sopii erinomaisesti kattausalusta eli tabletti. Se toimii monella tavalla: se suojaa pöydän pintaa, vähentää astioiden kolinaa pöydällä, tuo kauniin taustan astioilla ja rajaa kattauksen. PVC-kattausalustat ovat joustavia, helppoja pitää puhtaana ja sopivat myös linjastoon katseenkiinnittäjäksi. Kattausalustalla on myös tärkeä tehtävä erityisesti senioriruokailussa ja vaikkapa sairaaloissa. Non-slip alusta auttaa pitämään lautasen ja lasin paikoillaan. 

Toggle Nav
Ostoskori