Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Bauscher

Bauscher

Saksalaisen posliinitehdas Bauscherin astiat tunnetaan ympäri maailman paitsi ensiluokkaisesta kestävyydestään myös monipuolisuudestaan. Bauscher tuottaa korkealaatuisia tuotteita nykyaikaisella ja kestävällä designilla. Syvä ymmärrys asiakastarpeesta ja eri markkinoista on tehnyt Bauscherista johtavan toimittajan ja yhteistyökumppanin kansainvälisillä astiastomarkkinoilla.

Runsas astiavalikoima vastaa vaativiin hotellien, ravintoloiden, kahviloiden kuin julkishallinnon kohteiden tarpeisiin. Lisäksi astioihin on tarjolla laaja kirjo erilaisia koristeluita, joko valmiita tai ravintolan oman suunnitelman mukaisia. Bauscherin astiat valmistetaan Saksan Baijerissa ISO-sertifioidussa tehtaassa. 

Valikoimastamme löydät esimerkiksi Scope-sarjan, joka tekee vaikutuksen päättäväisellä yksinkertaisuudellaan. Kulhojen minimalistinen muotoilu vastaa perinteistä alkuperäistä muotoa ja pintakuvio tekee Scopesta mielenkiintoisen monenlaisille gastrotyyleille. Marie Christine-sarjassa on sen sijaan barokin viehätystä, joka saa myös nuoren ja trendikkään yleisön innostumaan.

Tuotteet 1-36 / 241

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. scope-glow-lautanen-o-15-cm-1
  Scope Glow -lautanen ø 15 cm
  4,53 €
  (sis. 24% ALV)
 2. scope-glow-lautanen-o-28-cm-1
  Scope Glow -lautanen ø 28 cm
  25,04 €
  (sis. 24% ALV)

Tuotteet 1-36 / 241

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Toggle Nav
Ostoskori