Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Kulhot

Kulhot

Tuotteet 1-36 / 690

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 690

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Kulhot kotiin

Keittokulho, jälkiruokakulho, aamiaiskulho, jäätelökulho, liemikulho – kattauksen tukipilari on monipuolinen kulho, joka soveltuu kaikkiin tarkoituksiin ja tilanteisiin. Astiahankintoja tehdessä kannattaakin valita annoskulho, joka sopii koko kattaukseen, sillä silloin astia pääsee käyttöön kaikista tehokkaimmin. Moneen astiasarjaan kuuluu useita erikokoisia annoskulhoja.

Dippikipot jaettaville annoksille ja pienille määrille

Annoskulhojen lisäksi kattauksen pieni, mutta tärkeä astia on dippikulho. Dippikippojen koolla, muodolla ja väreillä voi leikitellä ja piristää yksiväristä kattausta.

Tarjoilukulhot – väriä ja näköä kattauksiin  

Tarjoilukulholla on monta tärkeää tehtävää kattauksessa. Laadukkaasta ja hyvin suunnitellusta tarjoilukulhosta on helppo annostella ruoka omalle lautaselle. Mieti kulhojen käyttötarkoitusta ja  tarjoilukulhoilla voit myös leikitellä kattauksessa: käytä värejä, erikoisen muotoisia kulhoja ja erilaisia materiaaleja korostamaan tunnelmaa niin arjessa kuin juhlassa. 

Kulhot verkkokaupasta

E.Ahlströmiltä löydät ammattilaiskäyttöön soveltuvat kulhot ja tarjoiluastiat kotikäyttöön. Tutustu tuotteisiin ja tilaa kotiin jo tänään!

Toggle Nav