Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Tarjoiluastiat

Tarjoiluastiat

Tuotteet 1-36 / 589

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 589

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tarjoiluastiat

Tarjoiluastioilla luot ravintolan, buffapöydän, food courtin tai palvelutiskin tyylin ja tunnelman. Valitse laajasta valikoimastamme ravintolan tai kaupan konseptiin sopivat tarjoiluastiat: tarjoiluvadit ja tarjoilualustat, tarjottimet ja kerrosvadit. Käytä monipuolisesti eri materiaaleja, niin saat ruoan ja tarjoilut parhaimmalla mahdollisella tavalla katettua esiin. Valikoimissamme on kaiken muotoisia astioita, tyylikkään yksinkertaisia, iloisen värikkäitä, siroja ja kevyitä sekä näyttävän suuria tarjoiluastioita. Valitse materiaali oman ravintolasi tyylin mukaisesti tai yhdistele useaa eri materiaalia: lasia, keramiikkaa, ruostumatonta terästä tai luonnonmateriaaleja. Ammattilaiskäyttöön tarkoitetut tarjoiluastiamme ovat laadukkaita ja kestäviä.

Kiinnostavan buffakattauksen saat, kun käytät mielikuvitustasi ja asettelet osan tarjoiluista koreihin, purkkeihin ja ruukkuihin ja käytät esimerkiksi aterinten esillepanoon puulaatikoita. Punos- ja metallilankakorit, puiset laatikot tai pajukorit sopivat erinomaisesti buffapöytään sekä aterinten säilytykseen, leivän tarjoiluun että hedelmien esillepanoon.  

Tarjoilukulhot löydät astiavalikoimastamme.

Vitriineihin ja palvelutiskeihin sopivat vadit ja alustat

Vitriinitarjottimien valinnassa kannattaa olla tarkkana mittojen suhteen, jotta vitriiniin ei jää hukkatilaa. Valikoimassamme on paljon vaihtoehtoja kauniiden vitriiniesillepanojen tekemiseen. Kätevät, konepesun kestävät S-plankit tai suorakaiteen muotoiset tarjoiluvadit helpottavat vitriinin tai palvelutiskin tuotteiden esillelaittoa.

Toggle Nav
Ostoskori