Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Juomalasit

Juomalasit

Tuotteet 1-36 / 223

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 223

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Juomalasit kotiin

Verkkokauppamme valikoiman juomalasit soveltuvat erinomaisesti vesilasiksi kattauksiin tai esimerkiksi drinkkilaseiksi.

Vesilasiksi kattaukseen soveltuvat erityisen hyvin ”Banquet”, ”Electra”, ”Endessa”, ”Hobstar”, ”Primary” ja ”Salto” lasit. Niillä saa luotua ravintolapöytiin tai kokouskattauksiin tyylikästä ja viimeisteltyä tunnelmaa.

Pinoutuvat juomalasit

Pinottavat juomalasit on suunniteltu niin, että ne kestävät pinoamista eivätkä lasit juutu toisiinsa kiinni niitä päällekkäin pinottaessa. Pinottavissa laseissa on yleensä reunus joko lasin ulkopuolella tai sisäpuolella. Sisäpuolella oleva pinoamisreuna tekee lasista tyylikkäämmän, sillä sitä ei yleensä edes huomaa, kun lasiin on kaadettu juomaa. Hyvä esimerkki tällaisesta lasista on "Stac’Up" sekä "Endeavor". Valikoimassa on myös jalkalaseja, jotka voidaan pinota tarvittaessa päällekkäin. Tallaisia ovat esimerkiksi "Amelia” ja ”Colosseo”. 

Lasien päällekkäin pinoaminen lisää laseihin kohdistuvaa rasitusta ja niiden rikkoutumisriski kasvaa. Sen takia pinottavat lasit on usein karkaistu.

Lasien muodot ja materiaalit

Juomalasit vaihtelevat muodoiltaan moderneista klassikoihin ja niiden valmistusmateriaalit vaihtelevat peruslasista kristaliiniin. Kristaliini on kestävä materiaali, joka tekee laseista hienostuneen ohuita ja samalla kestäviä. Valikoimassamme sekä Spiegelaun että Schott Zwieselin lasit on valmistettu kristaliinista.

Juomalasit verkkokaupasta

E.Ahlströmiltä löydät ammattilaiskäyttöön soveltuvat juomalasit kotiin. Tutustu tuotteisiin ja tilaa kotiin jo tänään!

Toggle Nav
Ostoskori