Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Viinilasit

Viinilasit

Tuotteet 1-36 / 90

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 90

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Viinilasit kotiin


Oikein valittu viinilasi täydentää ja viimeistelee aterian tai juhlahetken tunnelman. Viinilasin valinnalla voidaan esimerkiksi korostaa modernia ilmettä, rentoa ja välitöntä tunnelmaa, tehokasta lounasserviisiä tai klassista tyylikkyyttä. Lue täältä artikkelimme Parhaat viinilasit kotiin.

Verkkokauppamme valikoimassamme on monenlaisia viinilaseja kotiin.

  • Joskus pinottavuus on ratkaisevat tekijä viinilasin valinnassa.
  • rentoon kattaukseen kannattaa valita viinilasi, joka toimii sekä valkoviinilasina että punaviinilasina. Rennot lasit ovat usein valmistettu paksummasta lasimassasta ja viinilasin jalka voi olla lyhyempi ja paksumpi.
  • tyylikkääseen ja hienostuneeseen kattaukseen katetaan joka juomalaadulle oma viinilasi. Viinilasin pitkä jalka ja suuri pesä tekevät lasista juhlavan näköisen. Lasit valmistetaan kirkkaasta, kestävimmästä mahdollisesta lasimassasta, jotta lasista saadaan mahdollisimman ohutreunainen.

Viinilasin koon valitseminen

Valkoviinilasina käytetään yleensä alle 35 cl vetoisia laseja ja tyylikkäiden punaviinilasien vetoisuudet alkavat yleensä 45 cl:sta ja voivat olla suurimmillaan jopa lähes litran vetoisia. Viinilasien kokoa mietittäessä on hyvä ottaa huomioon, että viinilasia ei tulisi täyttää ainakaan yli sen leveimmän kohdan.

Kun halutaan korostaa rentoa ja välitöntä tunnelmaa, valitaan kattaukseen usein vain yksi lasikoko. Valitse silloin vähän suurempi lasi, jotta siitä voi nauttia kaikkia ruokajuomia, kuten punaviiniä, valkoviiniä, olutta tai virvokkeita.

Viinilasien pesu ja säilytys

Viinilasit kestävät huomattavasti pidempään, jos ne eivät hankaa toisiinsa pesun aikana.

Viinilasit verkkokaupasta

E.Ahlströmiltä löydät ammattilaiskäyttöön soveltuvat viinilasit kotikäyttöön. Tutustu tuotteisiin ja tilaa kotiin jo tänään!

Toggle Nav
Ostoskori