Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Astiat

Astiat

Tuotteet 1-36 / 2055

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. harvest-lautanen-o-28-8-cm-1
  Harvest-lautanen ø 28,8 cm
  26,73 €
  (sis. 24% ALV)
 2. harvest-lautanen-o-26-cm-1
  Harvest-lautanen ø 26 cm
  20,58 €
  (sis. 24% ALV)

Tuotteet 1-36 / 2055

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Astiat ja astiastot netistä - tilaa helposti kotiin!

Astiat on helppo ja turvallinen tilata netistä. Ammattitaitoinen henkilöstömme pakkaa tuotteet aina erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta noudattaen, jolloin astiat kestävät myös kotiinkuljetuksen. Voit siis huoletta ostaa astiat myös verkkokaupastamme, josta löydät eri suosikkibrändien, kuten Bauscherin, Churchillin sekä Schönwaldin, kauniit astiasarjat. Valikoimamme on suunniteltu tyylikkyyttä ja laatua ajatellen, ja suurin osa tuotteistamme onkin myös keittiöalan ammattilaisten käytössä. Lue esimerkiksi lisää ravintolareferensseistämme

Astiat eivät ole ainoastaan jokapäiväinen käyttötavara, vaan toimivat kodin tunnelman luojana sekä sisutuksellisena elementtinä - jos niin haluat. Astiavalikoimastamme löytyvät lautaset, kulhot, mukit ja kupit. Tutustu myös verkkokauppamme laseihin, joista yhtenä suosikkina pitää nostaa ehdottomasti Libbey Hobstar. Astioista löydät myös netistä tilattavat kertakäyttöastiat, joiden valinnassa olemme pyrkineet suosimaan luonnonmateriaaleja. Me E.Ahlströmillä pyrimme edistämään kestävää kehitystä, jonka vuoksi olemme vähentäneet valikoimamme muovisia kertakäyttöastioita. Sen sijaan voit esimerkiksi kutsuilla hyödyntää kestävämpiä muovisia astioita, jotka voi uudelleenkäyttää seuraavassakin juhlassa.

Seuraamme maailman astia- ja kattaustrendejä tiiviisti ja poimimme valikoimaamme uutuusastioita useamman kerran vuodessa. Valikoimissamme on astioita kaikkiin tarpeisiin ja kattauksiin. Perinteisempien astioiden lisäksi voit tilata verkkkokaupastamme dippikippoja, vateja, melamiiniastioita, teatterilautasia ja pizzalautasia.

Astiasarjat kotikäyttöön

Monen kodin astiakaapin sisältö saattaa koostua useista eri astasarjoista sekä yksittäisistä laseista ja lautasista. Eri astiasarjojen ongelmana on usein astioiden haastava pinottavuus ja puhdistettavuus. Esimerkiksi erilaiset lautasmallit eivät tunnu koskaan sopivan täydellisesti astianpesukoneeseen. Jos eri mallisten ja kokoisten astioiden käyttö tuottaa turhautumista, suosittelemme suosiolla valitsemaan 1-2 astiasarjaa päivittäiseen käyttöön sekä juhlakäyttöön. Näin pinottavuus, sovittelu ja puhdistus muuttuu huomattavasti helpommaksi! Vastuullisena toimijana panostamme myös astioiden kierrätykseen, jotta vanhat astiat eivät päätyisi kaatopaikoille. Tutustu AINIA®-kiertotalouspalveluumme, joka antaa astioille uuden elämän.

Tutustu esimerkiksi englantilaisen Churchillin, ranskalaisen Degrennen ja hollantilaisen HKlivingin valikoimaan ja ihastu! Meiltä löydät myös Seraxin toinen toistaan upeammat astiasarjat. Verkkokauppamme laajasta valikoimasta löydät astiat ja astiasarjat kotikeittiöön niin arkeen kuin juhlaan. Valikoimamme ammattikäyttöön suunnitellujen astioiden ominaisuuksia ovat muun muassa astioiden kova kulutuksen kesto, pinottavuus, helppo puhdistettavuus sekä linjakas, ergonominen ja käyttötarkoitukseen sopiva muotoilu, joista on iloa ja hyötyä myös kotikokille.

Kattausideoita kotiin

Astiavalikoimastamme löydät häikäisevät astiauutuudet sekä aina yhtä upeat suosikkituotteet. Voit valita oman makusi mukaan perinteisiä tai moderneja astioita. Edustamiemme astiavalmistajien valikoimasta löydät astiat niin pohjoismaiseen moderniin tyyliin kuin perinteisemmät tai koristeellisimmatkin vaihtoehdot. Jos tarvitset vinkkejä astioiden valitsemiseen tai netistä tilaamiseen, tutustu seuraaviin artikkeleihin: 

Oletko yritysasiakas? Voit tilata ravintolan astiat PRO-verkkokaupastamme

Toggle Nav