Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Referenssit

Mitä on ateria ilman kaikin aistein koettua tunnelmaa? Vain syömistä. 

Me E.Ahlströmillä haluamme että se on muutakin! Siksi loihdimme mieleenpainuvaa tunnelmaa ja erilaisia tyylejä ravintoloihin, hotelleihin, kahviloihin ja myymälöihin ympäri Suomen yhdessä asiakkaidemme kanssa. 

Tässä esimerkkejä projekteistamme, joissa olemme saaneet olla mukana:


The Hotel Maria

Vuosi 2023

Helsingin Kruununhakaan avattiin vuoden 2023 lopulla ylellistä skandinaavista hotellimajoittumista ja loppuun asti hiottua palvelua tarjoava hotelli The Hotel Maria. Myös astiat ravintoloissa ja huoneissa sopivat kokonaisuuteen ja luovat samaa luksuksen tunnelmaa kuin muutkin sisustuselementit.

Ravintola Teller

Vuosi 2024

Teller on Töölössä sijaitseva uuden ajan ravintola, joka yhdistää konstailemattoman tunnelman, loistavan ruoan ja huippupalvelun. Lue ravintolan perustajan Teemu Laurellin haastattelu mistä Teller on hakenut inspiraatioita ja mikä vaikutus astioilla on kokonaisuuteen.


Ravintola Robusto

Vuosi 2024

Ravintola Robusto tarjoilee jykevää tunnelmaa ja juurevaa ruokaa. Ravintolan omistaja Kape Aihinen korostaa, että hänelle on tärkeää tehdä kauppaa oikeanlaisten ja hyvien ihmisten kanssa. Lisäksi E.Ahlström tarjoaa kaiken tarvittavan saman katon alta – astioista ja keittiövälineistä kalusteisiin ja työvaatteisiin.

Ravintola Popolo

Vuosi 2023

Ravintola Popolon tarina alkoi vahvasta halusta tarjota Pyhätunturilla laadukasta ja viihtyisää ravintolapalvelua. Persoonallinen, viihtyisä ja laadukas lopputulos toteutettiin yhteistyössä Restatopin kanssa.

Helsingin Messukeskus

Vuosi 2023

Ravintolapalveluiden osalta Messukeskus on aina ollut merkittävä toimija, ja syksyllä 2023 ravintolatoimintojen operointi siirtyi NoHo Partnersille. E.Ahlström toimitti Messukeskuksen ravintoloihin astiat.


Sampotalon henkilöstöravintola

Vuosi 2023

E.Ahlströmin asiakkaiden joukosta löytyy myös julkishallinnon edustajia. Yksi uusimmista valmistuneista kohteista sijaitsee Turussa Yliopistonkadulla, jonka asiakkaita ovat Turun kaupungin konsernihallinnon työntekijät.

Leijona Catering

Vuosi 2023

Leijona on päättänyt yhteistyössä E.Ahlströmin kanssa ennallistaa henkilöstöravintoloissaan käytössä olevia lautasia. Lautasien uudistaminen aloitetaan Suomenlinnasta Merisotakoulun ravintola Hilmassa joulukuussa 2023. 

Ravintola Puhti

Vuosi 2023

Rovaniemellä sijaitseva ravintola Puhti ruokkii niin opiskelijat, urheilijat kuin ympäri maailmaa tulevat turistitkin. E.Ahlströmin tunnelmataikureiden avulla ravintola päivitettiin tälle vuosikymmenelle. Muutos tehtiin mahdollisimman ekologisesti ja vanhaa hyödyntäen.


Kultakero ja Kurula's

Vuosi 2023

Johanna Pitkänen, majoituspäällikkö, Kultakero

Leena Kyllönen, Villa Ruusa, Kurula's

Pyhätunturille nousseet uudet hotellit Kultakero ja Kurula’s tarjoavat asiakkailleen korkealuokkaisen matkailuelämyksen ripauksella luksusta. E.Ahlström toimitti molempiin kohteisiin astiastot, jotka kestävät kovempaakin kulutusta.

Ravintola Vespino

Vuosi 2023

Henrik Riipinen, ravintoloitsija

Ravintola Vespino, Kuusamo

Ravintola Vespino hurmaa asiakkaitaan autenttisella italialaisella ruoalla Kuusamon sydämessä. Ravintoloitsija Henrik Riipinen valitsi yhteistyökumppaniksi E.Ahlströmin, jonka kautta ravintola sai omaleimaiset kalusteet, valaisimet, astiat ja työvaatteet.

Kainuuravintola Kippo

Vuosi 2023

Mika Kärkkäinen, Osuuskunta Maakunnan ravintoloiden ryhmäpäällikkö 

Kainuuravintola Kippo, Vuokatti

Tarina-palvelu on osa E.Ahlströmin ravintolan kehittämisen Fresh Up -palveluperhettä. Miten Kipon väki koki Tarina-palvelun ja millaista hyötyä se on tuonut tullessaan.


Kuusamon Kala

Vuosi 2023

Jarmo Pitkänen, keittiömestari

Kuusamon Kala, Kuusamo

Kuusamon Kalan kalanjalostustehtaalla on monta funktiota. Asiakkaat saavat saman katon alta kalaostosten lisäksi myös kahvilatuotteita ja ravintolaelämyksiä.

Johanna Oras

Vuosi 2023

Johanna Oras astiasto

Harva tietää, että E.Ahlström räätälöi asiakkailleen myös omalla designilla varustettuja astioita. Taiteilija Johanna Oras teetti uusimman astiastonsa yhteistyössä tunnelmataikureiden kanssa.

Satokausimökki

Vuosi 2023

Satokausimökki, Espoo

Satokausikalenterin toimisto muutti mökille, joka löytyi Espoon Leppävaaran luonnonkauniista Garden Village -siirtolapuutarhakylästä. Jotta uudesta kodista tulisi monikäyttöinen, käytännöllinen ja viihtyisä, haluttiin yhteistyökumppaniksi urakkaan jo 110-vuotias tunnelman luonnin konkari E.Ahlström. Lopputulos on ihastuttavan värikäs huvikumpu.


Gastrogrill Muré

Vuosi 2023

Pasi Luostarinen, toimitusjohtaja

Gastrogrill Muré, Helsinki

Suomalaista, maailman parasta lihaa tarjoileva Gastrogrill Muré muutti vuoden alussa uuteen liiketilaan, joka triplasi ravintolan neliöt. E.Ahlström valittiin toteuttamaan myös uuden ravintolan kaluste- ja sisustusratkaisut.

Café Savoy

Vuosi 2022

Helena Puolakka, Chef Patron

Café Savoy, Helsinki

Helsingin Etelä-Esplanadille syntyi ravintola, Café Savoy, joka tarjoaa eteläranskalaisia tuoksuja, makuja ja tunnelmia kaikille aistille. E.Ahlström sai kunnian olla mukana suunnittelemassa uuden klassikkoravintolan astiastoa.

Bistro en Place

Vuosi 2022

Sari Lehikoski ja Sauli Rönkkö, yrittäjät

Bistro en Place, Järvenpää

Järvenpäässä sijaitseva Bistro en Place tarjoilee asiakkailleen palan Pariisia. Ravintolan sisustus- ja kalustesuunnittelusta sekä astiavalinnoista vastasi E. Ahlströmin tunnelmataikureiden tiimi.


Saaristoravintola Paven sekä kokous- ja juhlatila HERRÖ

Vuosi 2022

Henri Suni, toimitusjohtaja

Paven ja HERRÖ, Espoo

Espoon edustalla sijaitsevissa Pentalan ja Herrön saarissa toimivat ravintola Paven sekä kokous- ja juhlatila HERRÖ. E.Ahlströmiltä kohteisiin valittiin tunnelmaa ja miljöötä korostamaan astiat sekä keittiötarvikkeet.

Compass Group ja Helsingin Musiikkitalon ravintolapalvelut

Vuosi 2022

Kati Laitinen, mobilization manager

Compass Group / Musiikkitalo, Helsinki

E.Ahlström on ollut Compass Groupin astiatoimittaja jo yli 20 vuoden ajan. Yksi uusimmista yhteisistä projekteista on Helsingin Musiikkitalo, jossa osa astioista valittiin vastuullisesti vanhaa kierrättäen.

Vintero

Vuosi 2022

Henri Hytönen, ravintoloitsija

Vintero, Vantaa

Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Vintero on modernin bistron ja viinibaarin yhdistelmä. Marraskuussa avattu ravintola tehtiin yhteistyössä E.Ahlströmin kanssa viimeistä yksityiskohtaa myöten.


Sataman Viilu

Vuosi 2022

Jaska Lahti, ravintolapäällikkö

Sataman Viilu, Jyväskylä

Sataman Viilun ovet avattiin kesäkuun alussa. 100-paikkaisen á la carte -ravintolan, kahvilan sekä kokous- ja juhlatilojen lisäksi Viilusta löytyy kolmen saunan ainutlaatuinen saunamaailma, josta on pääsy niin porealtaille kuin järvivesialtaalle. Viilun ruokalistalla maistuu kotimaisuus ja keskisuomalaisuus. Viilun astiavalinnoilla haluttiin korostaa rakennusta ja miljöötä.

CT-Ravintolat

Vuosi 2022

Carola ja Tero Sintonen, ravintoloitsijat

CT-Ravintolat, Turku

Carola ja Tero Sintosella on Turussa ja Nauvossa kahdeksan ravintolaa, joista jokaisen avaamisessa tai freesaamisessa E.Ahlström on ollut jollakin tavalla mukana. Kaikki alkoi vuosia sitten horeca-alan ammattilaisille suunnatuilta Gastro-messuilta, jossa Carola tutustui ensimmäistä kertaa E.Ahlströmin osastoon ja tuotevalikoimaan.

Hotel Mestari

Vuosi 2022

Mikko Hämäläinen, keittiöpäällikkö

Hotel Mestari, Helsinki

Hotel Mestari avautui Helsingin historiallisessa Rakennusmestarien talossa massiivisen remontin valmistuttua toukokuussa 2022. Mestarista haluttiin luoda sellainen hotelli, jollaista Helsingissä ei vielä ollut, sellaisilla teemoilla ja konsepteilla mitä ei kilpailijoilta löydy. Innovatiivisen out of the box -ajattelun tuotosta ovat Helsingin ainutlaatuisimmat aamiaiskonseptit. 

"E.Ahlströmin osaaminen on asiantuntevaa ja asiakaspalvelu mahtavaa."


Käyttöauto Tampere

Vuosi 2022

Kimmo Vuolle, palvelupäällikkö

Käyttöauto Tampere

Tampereen autoliikekeskittymässä Hatanpäällä sijaitsevan Käyttöauton ravintola sai kasvojenkohotuksen, kun vanhaa säilytettiin maksimaalisesti mutta ravintolan ulkonäkö haluttiin modernisoida nykypäivän skandityyliin. E.Ahlström laatii räätälöityjä konsepteja sisustukseen ja kattauksiin. Kohteessa toteutettiin konseptisuunnittelulla pelkistetyn tilan elävöitys ja modernisointi skandinaaviseen tyyliin ja sitä edistettiin ajatuksella, että interiöörikonsepti on toteutettavissa Käyttöauton muissakin toimipisteissä.

Serlachiuksen taidesäätiön taidesauna

Vuosi 2022

Henry Tikkanen, ravintoloitsija

Serlachiuksen taidesäätiön taidesauna, Mänttä

Pirkanmaalla Mäntässä sijaitsevan Serlachiuksen museon yhteyteen avautui kesäkuussa 2022 maailmanlaajuisesti uniikki kohde: taidesauna. Taidesaunaan tarvittiin eleetöntä ja ajatonta ilmapiiriä tukevat laadukkaat astiat, joilta annos nousee esiin. Taidesaunaan toimitettiin astiat ja keittiötarvikkeet.

Krung Thep Thai Bistro Arabia

Vuosi 2022

Chawalit Janchot, ravintolapäällikkö ja osakas

Krung Thep Thai Bistro Arabia, Helsinki

Krung Thep Thai Bistro avattiin Arabiaan toukokuussa. Ravintolan listalta löytyy tuttuja street food -annoksia sekä autenttista thairuokakulttuuria kunnioittavia ruokia. Ravintola on sisustettu viihtyisäksi, tavoitteena saada se tuntumaan samaan aikaan kotoisalta sekä trendikkäältä.

E.Ahlströmin tunnelmataikureiden tehtävä oli auttaa kohteen sisustussuunnittelijaa luomaan asiakkaan toiveita, tarpeita ja budjettia vastaava lopputulos etsimällä suunnitelmiin sopivat tuotteet.


Chatime Espoo

Vuosi 2022

Tao Liu, yrittäjä ja Suomen maste franchise

Chatime Espoo

Kuplatee on kotoisin Taiwanista, se on siitä mukava juoma, että se on tarkoitettu kaikille lapsista aikuisiin. Ja nyt sitä on saatavissa Espoossa, Lippulaivan kauppakeskuksessa Chatimessa!

Chatime oli myös siitä mielenkiintoinen projekti E.Ahlströmille, että sen suunnitelmat tuli suoraan Taiwanista.

K-Citymarket Raahe

Vuosi 2022

Jenni Härmä, kauppias

KCM Raahe

Koko kevään kestäneessä remontissa KCM Raahen puitteet uusittiin kattavasti, ja esimerkiksi kahvila remontoitiin täysin. Kahvilan ja E.Ahlströmin projektisuunnittelun lähtökohtana oli paikallisuus ja viihtyvyys. Viiden tähden tunnelma viimeisteltiin kalustevalinnoilla, väreillä ja materiaaleilla, jotka tukevat kokonaisuutta ja kahvila solahtaa hienosti muun kaupan tunnelmaan.

Finlandia Cafe&Wine

Vuosi 2022

Elina Juvakka, liiketoimintajohtaja ja Mika Jokela, keittiöpäällikkö

Finlandia Cafe&Wine, Pikku-Finlandia, Helsinki

Finlandia Cafe&Winen tavoitteena on olla kaikille avoin ja viihtyisä olohuone kaupunkilaisille. E.Ahlström sai viimeistellä upeassa miljöössä ja maisemissa toimivan Finlandia Cafe&Winen tunnelman kauniilla astioilla.


Solo Sokos Hotel Torni

Vuosi 2022

Samuli Sidensnöre, ravintolapäällikkö

Solo Sokos Hotel Torni, Helsinki

Helsingin keskustan maamerkki, Solo Sokos hotelli Torni avasi ovensa täysin uudistettuna huhtikuussa. Yli kaksi vuotta kestäneessä hankkeessa hotelli ravintoloineen uudistettiin keittiöstä kattobaariin.

"Yhteistyö E.Ahlströmin kanssa oli tiivistä ja laajasta valikoimasta löytyi monta hyvää ratkaisua palvelukonseptimme tueksi."

Ravintola MAD

Vuosi 2022

Mia Pesonen, kehityspäällikkö ja Elina Raiha-Pitkänen, operatiivinen päällikkö

Ravintola MAD, ISS Palvelut, Helsinki

Ravintola MAD avautui toukokuun alussa aivan Helsingin ydinkeskustaan. Se sijaitsee vuonna 1910 valmistuneessa arvokiinteistössä Mikonkatu 7:ssä, jossa ISS hoitaa koko talon palvelut: vastaanoton, kiinteistöhuollon, siivouksen, ravintolan sekä tapahtuma- ja kokouspalvelut.

"Alusta asti oli selvää, että haluamme nostaa ruoan esiin näyttävillä ja värikkäillä astioilla. Tähän kohteeseen valitsimme myös omat, persoonalliset työvaatteet."

Ravintola Fröj

Vuosi 2022

Mattias Åhman, keittiömestari, osakas

Fröj, Vaasa

"Erikoisuutenamme on neljän ja kuuden ruokalajin maistelumenut, joissa paikalliset elintarvikkeet saavat rinnalleen muiden pohjoismaiden raaka-aineita sekä vaikutteita eri ruokakulttuureista."


Ravintola Sanchome

Vuosi 2022

Tomi Björck, keittiömestari, omistaja

Sanchome, Helsinki

Sanchomen tavoitteena on olla yksi parhaista japanilaisista ravintoloista Euroopassa - tulevaisuudessa kenties koko maailmassa. E.Ahlström on ollut mukana kolmessa Björck & Co:n ravintolan avaamisessa.

Ravintola Golden Flower

Vuosi 2022

Christopher Liu, ravintoloitsija

Golden Flower, Pekurin Patio, Oulu

Golden Flower Oulu valitsi E.Ahlströmin tekemään koko ravintolan sisustus- ja astiasuunnittelun. Golden Flowerin tavoitteena on olla uniikki ja näyttää, mitä kiinalainen ruoka ja palvelu oikeasti on.

Magnolia Coffee & Bakery

Vuosi 2022

Hanna Sirniö, yrittäjä

Magnolia Coffee & Bakery, Pekurin Patio, Oulu

Magnolia Coffee & Bakeryn visuaalisen suunnittelun lähtökohdaksi valikoitui magnoliapuu, jonka kauniit vaaleanpunaiset kukat symboloivat kevättä, kauneutta ja puhtautta. Katso mitä yrittäjä Hanna Sirniö löysi E.Ahlströmin valikoimasta vahvistamaan tätä mielikuvaa ja brändiä.


Boulevard, Helsinki

Vuosi 2022

Sylvester Soisalo, ravintoloitsija

Boulevard, Helsinki

Helsinki tarvitsee pysyvyyttä ja eleganssia. Ravintoloita, joiden konsepti kestää aikaa. Ravintola Boulevardissa kaikki päätökset on tehty pitkällä tähtäimellä. Lue miten E.Ahlströmin avainasiakaspäällikkö Virva Hyykosken avustuksella ravintolan klassisen kattauksen tunnelma taiottiin upeilla Schönwaldin lautasilla, vadeilla ja keittokulhoilla.

Brasa, Helsinki

Vuosi 2022

Taneli Korsiala, ravintoloitsija, keittiöpäällikkö ja Severi Lukkarinen, ravintoloitsija, pääsommelier

Brasa, Helsinki

"Jos Brasaa pitäisi kuvata lyhyesti ja ytimekkäästi, se on meille primitiivinen tapa kokata. Olemme tuoneet Helsinkiin jotain, mitä kaupungista ja itse asiassa koko Suomesta on puuttunut. Ravintolan, joka luottaa avotuleen.

E.Ahlström on ollut Olo Collectionin luottokumppani jo vuosia, joten tälläkin kertaa astiahankinnoissa oli luontevaa kääntyä Virvan puoleen. Brasaan haimme kokonaisuutta, josta huokuisi tietynlainen vanhan ajan glamour."

Palmia Oy, Ravintola Helsinki

Vuosi 2022

Tunnelmataikuri työssään: Jani Piirainen, ravintolaryhmän ravintolatoimenpäällikkö

Palmia Oy, Ravintola Helsinki

Helsingin kaupungintalon ravintola uudistettiin aina nimeä myöden alkuvuodesta 2022. Uudistetun ravintolan ilme on kodikas, viihtyisä ja raikas. Tavoitteena on, että siitä muodostuu kaikkien kaupunkilaisten sekä muiden asiakkaiden yhteinen olohuone.


Kuru Private Resort

Vuosi 2021

Tiina Seppänen, toimitusjohtaja, osakas ja Remi Trémouille, keittiömestari

Kuru Private Resort, Rantasalmi

Kuru on vuoden 2021 joulukuussa avattu luksus resort. Astioiden osalta tunnelma taiottiin esiin tummilla, rouheilla ja mattapintaisilla astioilla, jotka korostavat Kurun luonnetta.

K-Citymarket Länsikeskus

Vuosi 2021

Juha Jylli, kauppias

KCM Länsikeskus, Turku

Kauppias Juha Jyllin johdolla KCM Länsikeskuksesta leivottiin Suomen maukkain ruokakauppa. E.Ahsltrömin tunnelmataikurit auttoivat ravintolasisustamisen, astioiden ja työvaatteiden valinnassa.

Ravintola Savoy

Helena Puolakka, Chef Patron

Ravintola Savoy, Helsinki

"Minulla oli hyvin selkeä näkemys siitä, millaiset astiat meille sopivat. Mielestäni meidän piti löytää uniikkeja asioita, ja jotain uutta, mitä Suomessa ei ole aiemmin ollut. Samalla Savoy tarvitsi elegantin ja hienostuneen kattauksen, joka hengittää samaa ilmaa interiöörin kanssa."


The Barö

Netta ja Jussi Paavonseppä, hotellinjohtaja ja markkinointijohtaja
Hotelli The Barö, Inkoo

"Onnistuimme tiiminä todella hienosti tuomaan luonnon, värimaailman ja tarinan saumattomaksi kokonaisuudeksi, jossa kaikki sointuu yhteen: ulkoa sisälle ja rakennusmateriaaleista lautasiin asti."

Bistro Bardot

Arto Rastas ja Hans Välimäki, keittiömestarit ja ravintoloitsijat
Bistro Bardot, Helsinki


"Astioiden tarkoitus on lisätä annoksen visuaalisuutta ja tukea ravintolan fiilistä. Mut tärkein pointti on käytännöllisyys. Ei pelkästään niin, että astia pinoutuu tai on helppo pestä vaan että asiakkaan on helppo syödä siitä ja että se on sopusuhtainen annokseen."

Lapland Hotels

Leena Turunen, Aluejohtaja / Helsinki, Tampere, Oulu, Kuopio

Lapland Hotels

"Olemme aika tarkkoja siitä, miltä mikäkin näyttää ja tuntuu. Tavoitteena on aistia Lapin tarinoita ja pohjoisen mystiikkaa. E.Ahlströmin kanssa olemme tehneet nyt kolme isoa sisustusprojektia: Bulevardin, Kuopion ja Arenan."

E.Ahlströmin valikoimista löytyi Lapland Hotels Arenan irtokalusteet, valaisimet ja verhot.


Kahvila Miriam's

Miriam Laitinen, yrittäjä ja toimitusjohtaja
Cafe Miriam's, Jyväskylä

"Muutamien sohvan mallinnusten jälkeen puuseppä kävi paikan päällä varmistamassa mitat ja ryhtyi nikkaroimaan. Kankaan värin sovitimme valaisimiin ja peileihin sopiviksi. Sisustuksesta tuli todella onnistunut kokonaisuus, johon viehättävä Marie Christine-astiasto ja Isla-lautaset sopivat upeasti."

Viisi Penniä Panimoravintola

Ritu Hurtig, ravintolapäällikkö
Ravintola Viisi Penniä, Helsinki

"Halusimme modernin, panimohenkeen ja ruostelevytapetin värimaailmaan sovitetun astiaston ja sellaisen saimme. Keittiön työvaatteissa huomioitiin hyvin työn erityisvaatimukset ja työntekijöiden hyvinvointi. Takkien etuosan materiaali on palosuojattu ja takaosassa kangas hengittää juoksupaidasta tuttuun tapaan."

B15TRO

Kristiina Knuutti, yrittäjä ja osakas
B15TRO Sastamala

"B15trosta tuli rento ja tunnelmallinen kokoontumispaikka, juuri niin kuin toivoimmekin. Parasta B15trossa on rento ja viihtyisä sisustus, jossa asiakkaat pääsevät hetkeksi irti arjesta."


Scandic Grand Central

Päivi Keippilä, Food & Beverage Manager
Hotelli Scandic Grand Central, Helsinki

"Olen ylpeä varmaan kaikista asioista täällä: upeasti entisöity rakennus, kaikki tarinat, kokonaisuus. Koko kokonaisuutta täydentää vielä astiasto, joka istuu talon tyyliin aivan täydellisesti"

Lily Lee

Tomi Björck, ravintoloitsija, omistaja
Lily Lee ja Boon Nam, Helsinki

"Kantavana teemana Lilyn sisustuksessa on rohkeus, jossa ammutaan mieluummin vähän yli kuin alle. Myös pieniin yksityiskohtiin on satsattu, ja se näkyy astioissakin." 

Ravintola Vår

Marjo Lindberg ja Niko Lehto, ravintoloitsijat
Ravintola Vår, Porvoo

"Lopputuloksesta tuli todella onnistunut kokonaisuus, jossa toivomamme materiaalit – puu ja betoni, ovat juuri siinä roolissa kuin haluamme."


Gustav Kitchen & Bar

Roope Kotila, keittiömestari ja osakas (kuvassa keskellä)

Gustav Kitchen & Bar, Rovaniemi

"Baarimme lattia - 100 000 harmaata mosaiikkipalaa - oli inspiraation lähteenä keittiön työvaatteille. Sisustuksessa on myös paljon vihreää, josta valitsimme värin salihenkilökunnan työasuun. Kun näin, millainen tunnelma ravintolaan oli tulossa, käytin aika monta tuntia astioiden valintaan. Löysin useita tummanpuhuvia ja luonnonläheisiä lautasia E.Ahlströmin valikoimasta."

Gastrogrill Muré

Teemu Boman, keittiöpäällikkö

Gastrogrill Muré, Helsinki

"Ravintola syntyi Atrian, Foody Allenin ja E.Ahlströmin yhteistyönä. Ravintolasalin tunnelmasta haluttiin rento ja rustiikkinen." Sisustussuunnittelu, kalusteet, valaisimet, astiat, työvaatteet ja keittiötarvikkeet ovat kaikki E.Ahlströmin valikoimista.

Madonna

Ville Relander, ravintoloitsija

Ravintola Madonna, Helsinki

"Ravintolani syntyvät suuresta intohimosta ja uskosta asiaan. Madonnassa on panostettu poikkeuksellisen paljon yksityiskohtiin, taiteeseen ja sisustukseen." Terassin kalustus ja monet tarjoiluastiat ovat E.Ahlströmin valikoimista.


Finlandiatalo

Johanna Tolonen, toimitusjohtaja

Finlandia-talo, Helsinki

"Valtiovierailuilla asiat tehdään täsmällisesti ja turvallisesti etiketin mukaan ja rennommissa tilaisuuksissa ei turhia jäykistellä. Jokaisen tapahtuman tarkoitus on jättää muisto ja luoda elämys."  Astiat, tarjoilutuotteet ja keittiövälineet ovat kaikki E.Ahlströmin valikoimista.

HOK-Elannon ravintolat

Miro Kurvinen, projektipäälikkö

HOK-Elannon ravintolat, Helsinki

"Olen aika luova ja visuaalinen tyyppi, joten uusien konseptien kehittäminen on mulle tosi motivoivaa." Astiat, ravintolakalusteet, sisustustuotteet ja sisustussuunnitelmat ovat kaikki E.Ahlströmin valikoimista.

Helsinger

Anuliina Pineda, ravintolajohtaja

Helsinger, Helsinki

Astiat sekä kokoustiloissa että ravintolassa sekä keittiövälineet ovat E.Ahlströmin valikoimista. 


Original Sokos Hotel Tripla

Hanna Riihimäki, hotellinjohtaja

Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Original Sokos Hotel Tripla avattiin tammikuussa 2020 kauppakeskus Mall of Triplan yhteyteen. E.Ahlström toimitti hotelliin keittiötarvikkeita, astioita ja tarjoiluastioita kokousmaailmaan ja ravintolaan, baaritarvikkeita Kylä-baariin sekä somistustuotteita

Ravintola Portti

Minna Kananen, yrittäjä

Juhlapalvelu Remar / Ravintola Portti, Kuopio

"Ravintolan yleisilme ja tunnelma ovat saaneet asiakkailta paljon huomiota ja kiitosta. Se lämmittää mieltä, sillä olin itsekin paljon mukana suunnittelussa. Tänne on helppo tulla, fiilis on yhtä aikaa mukavan rento ja sopivasti tyylikäs."

Sairaala Nova / Ravintola Poukama

Merja Tarasow, palvelupäälikkö

Sairaala Nova/ Ravintola Poukama, Jyväskylän kaupungin ruokapalvelu

Jyväskylän kaupungin ruokapalveluiden Sairaala Novan astia- ja kattauskonsepti sekä astiat ovat E.Ahlströmin valikoimista


The Pantry

Peter Walch, keittiömestari ja ravintoloitsija

Share Company/ The Pantry, Helsinki

"Tarvitsemme uusia ideoita, yhteen hiileen puhaltamista ja yhteistyötä, jossa kaikki ovat voittajia." Astiat, tarjoilutuotteet ja työvaatteet ovat E.Ahlströmin valikoimista. 

Äärella, Kuppi & Kattila

Miia Keski-Nikkola, ravintoloitsija

Äärella, Kuppi & Kattila, Seinäjoki

"Saan tehdä töitä maailman parhaiden työkavereiden kanssa. He ovat kaikki upeita, hyviä tyyppejä." Kaikki astiat ovat E.Ahlströmin valikoimasta

Compass Group AINIA

Katja (Kati) Laitinen, manager, mobilization

Compass Group, Helsinki

"Ennallistettu lautanen voidaan mainiosti yhdistää täysin uusien astioiden ja eri sarjojen kanssa. Lopputulos on huikea ja omaperäinen." E.Ahlström on Compass Groupin kumppani AINIA®-kiertotalouspalvelussa ja Olympiastadionin ravintoloiden astia- ja konseptikumppani.  


Ravintola Hejm

Mattias Åhman ja Simon Selin, ravintoloitsijat

Ravintola Hejm, Vaasa

Fresh up -kummiravintola Hejmin ruoka, sisustus ja astiat luovat yhtenäisen kokonaisuuden, jossa kohtaavat kodikkuus, modernius ja raikkaus. Ruoka on loppuun asti mietittyä, kuten myös siihen sopiva astiamaailma.


Ravintola Bistro O Mat Tapiola, Espoo

E.Ahlström taikoi tunnelmaa sisustussuunnittelussa, irtokalusteissa, kiintokalusteissa, räätälöidyissä kalusteratkaisuissa, valaisimissa, tapeteissa, verhoissa, matoissa, astioissa sekä keittiötarvikkeissa

Ravintola Farouge, Helsinki

E.Ahlström taikoi tunnelmaa irtokalusteissa, kiintokalusteissa, baaritiskeissä, räätälöidyissä kalusteratkaisuissa, tapeteissa, valaisimissa, astioissa, keittiötarvikkeissa sekä työvaatteissa

Old boy BBQ, Helsinki

E.Ahlström taikoi tunnelmaa astioissa, aterimissa sekä keittiötarvikkeissa


Ravintola Muikkuterassi, Savonlinna

E.Ahlström taikoi tunnelmaa astioissa sekä sisustustuotteissa

Maritori, Food Camp Finland

E.Ahlström taikoi tunnelmaa tarjoiluastioissa sekä keittiötarvikkeissa

Ravintola Sikke's

E.Ahlström taikoi tunnelmaa astioissa, logolautasissa sekä keittiötuotteissa


Taito 2 kahvila, Kajaanin Mamselli

E.Ahlström taikoi tunnelmaa sisustussuunnittelussa, kalusteissa, valaisimissa, astioissa sekä tarjoiluastioissa


­­Factory Vallila ja Green Factory Elimäenkatu, Helsinki 2021. Irto- ja kiintokalusteet, valaisimet, somisteet.

eSmile Hammasklinikka AINOA, Espoo 2021. Odotushuoneen sohvat, nojatuolit ja pöydät, tutkimushuoneiden työpöydät ja tuolit.

GrillZilla, Helsinki 2021. Sisustussuunnittelu, räätälöidyt kalusteratkaisut, kalusteet, valaisimet, astiat, somistustuotteet.

Nordcenter Golf, Raasepori 2021. Astiat, keittiötarvikkeet, tarjoilutuotteet, valaisimet.

Parklet-terassit: 2021 Terassin suunnittelu, kalusteet, somisteet.
Ravintola Strindberg, Helsinki
Ravintola Farouge, Helsinki
Ravintola Nude, Helsinki
Ravintola Ego, Helsinki
Ravintola Hugo, Oulu
Parklet-terassi

Hotel Matts, Espoo 2021. Ravintolan ja baarin astiakonsepti, keittiötarvikkeet. Huoneiden astiat. Huoneistojen astiat ja keittiötarvikkeet.

Ravintola Gillet, Helsinki 2021. Astiakonsepti, keittiötarvikkeet, salin työvaatteet.

Hotel Kakola, Turku 2020. Astiat, lasit, keittiötarvikkeet.

Fritters Gourmet Street Food, Kuopio 2020. Irtokalusteet ja kiintosohvat.

Ravintola Nooa, Turku 2020. Irtokalusteet, kiintosohvat, suunnittelu, valaisimet.

Green Hippo Cafe Kallio, Helsinki 2020. Irtokalusteet, lattiamateriaalit, somistustyynyt, ulkokyltitys, ikkunateippaukset, kattauskonsepti, keittiötarvikkeet.

Ravintola WaffDaddy, Helsinki 2020. Työvaatteet omalla logolla, astiat.

Scandic Pasila, Helsinki 2020. Astiat, huoneiden astiat, keittiötarvikkeet, somisteet.

Crowne Plaza, Helsinki Hesperia 2020. Astiat, huoneiden astiat, keittiötarvikkeet, somisteet.

Cafe Fontana ja di Trevi, Turku 2020. sisustussuunnittelu (kevyt uudistaminen), kalusteet, valaisimet, kiintosohvat, matot.

Folks Hotel Konepaja, Helsinki 2020. Astiat ja somisteita huoneisiin.

K-Citymarket Pori Puuvilla, Pori 2020. Työvaatteet omalla logolla.

Helsingin Musiikkitalo, Helsinki 2020. Irtokalusteet, aurinkovarjot, sisustussuunnittelu (layout-suunnittelu).

Sokotel Oy, Original Sokos Hotel Vaakuna/ 10.kerros 2020. Astiat.

Happy Farmer Kitchen & Bakery, Coffee & Wine Bar, HOK-Elanto, Helsinki 2020.  Astiat, tarjoilutuotteita.

Original Sokos Hotel Kupittaa, Turun osuuskauppa 2020. Astiat.

Marski by Scandic, Helsinki 2019. Astiat, tarjoilukonsepti, keittiötarvikkeet, baaritarvikkeet ja lasit, huoneiden astiat.

Ravintola Sing & Pore, Hok-Elanto, Helsinki 2019. Astiat, kalusteet, tekstiilit, valaisimet, tapetit.

Kanresta, Ravintola Fame, Helsinki 2019. Astiat ja keittiötarvikkeet.

Finnjävel, Sali ja Salonki, Helsinki 2019. Astiat ja keittiötarvikkeet.

Stefan's Steakhouse, Oulu 2019. Astiat, logolautaset, keittiötarvikkeet, työvaatteet saliin.

Net Cafe Taito 1, Kajaanin mamselli, Kajaanin AMK 2019. Astiat, sisustussunnittelu, irtokalusteet, valaisimet.

Kalev Spa, Restoran Allee, Tallinna 2019. Astiat, keittiötarvikkeet, kalusteita.

Hilton Hotel Kalastajatorppa, Ravintola Meritorppa, Helsinki 2019. Terassikalusteet.

Ravintola Aittaranta, Joensuu 2019. Astiat, keittiötuotteet

Hotelli Kalliohovi, Rauma 2019. Astiat.

Turun osuuskauppa, Hotelli Seurahuone ja Ravintola Gunnar, Turku 2019. Astiat ja sisustustuotteita.

Turun osuuskauppa, Kattoterassi Walo, Turku 2019. Astiat ja kalusteet.

Turun osuuskauppa, Hotelli Wiklundin ravintolamaailma, Turku 2019. Astiat ja kalusteet.

Turun Osuuskauppa, Hotelli Wiklund, Turku 2019. Verhot.

Finnlines (Finnlady, Finnmaid, Finnstar), Helsinki 2019. Buffauudistus, tarjoiluastiat.

Ravintola Ranta-aitta, Porvoo 2019.  Astiat, keittiötuotteet, työvaatteet.

Scandic Rosendahl, Tampere 2019. Astiat, keittiötuotteet.

Restaurant Jord, Helsinki 2019. Keittiön työvaatteet.

Lapland Hotels, Kuopio 2019. Astiat, tekstiilit, valaisimet.

Kustannusosakeyhtiö Otava, Helsinki 2019. Astiat, pöytätekstiilit.

Ravintola Nokka, Helsinki 2018. Astiat, tuolit, terassikalusteet ja terassin somisteet.

Ravintola Hügge, Turku 2018. Kalusteet, räätälöidyt kalusteet, valaisimet, astiat ja keittiötarvikkeet.

Ravintola Nude, Helsinki 2018. Astiat, tuolit, terassikalusteet ja terassisomisteet.

Ravintola Ultima, Helsinki 2018. Astiat.

Ravintola Tastory, Fazer Food Services, Espoo 2018. Astiat, esillepanokonseptit, somistus- ja sisustustuotteet.

Royal Ravintolat, Ravintola Katajanokan Kasino, Helsinki 2018. Kalusteet, valaisimet.

Ravintola Penelope, Helsinki 2018. Astiat, keittiötuotteet, kalusteet.

Scandic Tampere City, ravintola Buzzon, Tampere 2018. Astiat, tarjoiluvaunut, sisustustuotteita.

Ravintola Ventuno, Helsinki 2018. Astiat, keittiötuotteet.

Ruokolahden uusi koulu, Ruokolahti 2018. Astiat, kotitalousluokat.

Casa Largo, Helsinki/HOK Elanto 2018. Terassikalusteet.

Coffee House, Jumbo, Vantaa/HOK Elanto 2018. Kalusteet ja tekstiilit.

Ruka Burger, Ruka 2018. Kalusteet ja valaisimet.

Ravintola Töölönranta, Helsinki 2018. Kalusteet (tuolit).

Ravintola Figaro, Jyväskylä 2018. Kalusteet.

Kuninkaan Kartano, Vantaa 2018. Kalusteet.

Royal-ravintolat, Vanha Ylioppilastalo, Helsinki 2018. Kalusteet (tuolit).

Metos, Maku-ravintola 2018. Kalusteet, valaisimet.

Ruokolahden koulu, Ruokalahti 2018. Lautaset. 

Food Market Herkku, Helsinki 2018. Astiat, somisteet.

HOK/Chico's Sello, Helsinki 2018. Astiat.

Eerikkilän Palvelut Oy/Eerikkilän urheilupuiston uudistettu ravintola, 2018 Astiat.

Huone Helsinki, Helsinki 2018. Astiat ja keittiötuotteet.

Restel tapahtumaravintolat Food&Events/Hartwall Areena/Premium palvelut/hovimestari 2018, työvaatteet.

Restel tapahtumaravintolat Food&Events/Hartwall Areena/aitiot 2018, astiat.

Avecra, ravintolavaunujen uudistus, 2018. Astiat.

Break Sokos Hotels Oy/Flamingon hotellilaajennus/Flamingo Eventi-tapahtumatila, Helsinki 2018. Astiat.

Cafe Viinikanat Oy/Ravintola Zilla, Vantaa 2018. Astiat ja keittiötuotteet.

Saunaravintola Kuuma, Lumo Laukontori 2018. Astiat ja keittiötuotteet.

Ukko Bistro&Deli, Suursavon Osuuskauppa 2018. Astiat.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Puikkari Conference, 2018. Astiat.

Coppa eatery, Osuuskauppa Hämeenmaa, Lahti 2018. Astiat, keittiötuotteet, kalusteet.

Pop up ravintola Platta Messukeskus, Helsinki 2018. Astiat.

Virrankoti, Leppävirta 2018. Astiat ja keittiötuotteet.

Leppäkertun koulu, Leppävirta 2018. Astiat ja keittiötuotteet.

Goldfish, BW-restaurants, Helsinki 2018. Astiat ja keittiötuotteet.

St George, Helsinki 2018. Astiat, keittiötuotteet.

Periscope, Tampere 2018. Astiat, keittiötuotteet.

Finnkino Maxim, 2018. Astiat.

Ore, Tallinna 2018. Astiat, keittiötuotteet.

Naantalin Metsätähti, 2018. Astiat, keittiötuotteet, työvaatteet.

Nautico Oy, Ravintola Hampton Bay, Helsinki 2018. Astiat, keittiötuotteet.

Alces Oy, Ravintola Fajo, Vantaa 2018. Astiat, keittiötuotteet.


Toggle Nav
Ostoskori