Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Työvaatteet

Työvaatteet

Tuotteet 1-36 / 194

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. elo-housut-unisex-musta-1
  Elo-housut unisex, musta
  67,07 €
  (sis. 24% ALV)
 2. tiina-housut-naisten-musta-1
  Tiina-housut naisten, musta
  119,72 €
  (sis. 24% ALV)
 3. helmi-paitamekko-musta-1
  Helmi-paitamekko, musta
  139,69 €
  (sis. 24% ALV)
 4. anna-paita-naisten-musta-1
  Anna-paita naisten, musta
  145,87 €
  (sis. 24% ALV)

Tuotteet 1-36 / 194

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Essut ja muut kotikokin vaatteet ja asusteet

Kokkaa kotona kuin ammattikainen! Tarjoamme laajan valikoiman työvaatteita, jotka on suunniteltu ravintola-alan ammattilaisille, ja nyt ne on saatavissa myös kotikokeille. Olemme valinneet  ajassa olevia trendikkäitä ja toiminnallisia, arjessa toimivia työasuja. Ja mikä tärkeintä: työvaatemallistomme materiaalit ovat myös miellyttäviä pitää ja käyttää.

Ravintola-alan työvaatteet kotikokeille - toimivaa ja tyylikästä

Me E.Ahlströmillä olemme pitkän linjan ravintola-alan ammattilaisia, sekä intohimoisia kotikokkaajia. Tiedämme, miltä hyvät keittiön työvaatteet tuntuvat ja lisäksi vielä näyttävät niin hyvälle, ettei niitä malttaisi ottaa pois päältä ollenkaan. Esiliinoissa ja muissa työvaatteissa näemme tärkeänä toiminnallisuuden ja ajassa olevan, mutta aikaa kestävän suunnittelun. Tunnemme myös tuotteidemme tarinan ja tiedämme missä valikoimamme työvaatteet on tehty.

Valikoimamme keittiön työvaatteet - paidat, mekot, kokkitakit ja housut - ovat saatavissa sekä miesten että naisten malleissa, eri väreissä ja eri kuoseissa. Löydät verkkokaupastamme myös monipuolisen valikoiman tyylikkäitä essuja.

Suojaa asusi tyylikkäällä essulla

Kotikokin oleellinen varuste, essu, suojaa ruokaa laittaessa. Esiliina kannattaa pukea ylle kokkaushommiin alkeassa, mutta nyt voit tehdä sen erityisen tyylikkäästi ja aivan kuten ammattilaiset, sillä valikoimastamme löydät esiliinat, puoliessut ja suutarinessut useissa eri väreissä ja materiaaleissa.

Toggle Nav
Ostoskori