Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Lasit

Lasit

Tuotteet 1-36 / 484

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 484

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Viinilasit, juomalasit, olutlasit ja samppanjalasit kotiin

Monipuolisesta valikoimastamme löydät ravintola-alan ammattilaisten suosimat viinilasit ja kuohuviini- ja samppanjalasit kotikäyttöön. Verkkokaupaastamme löydät parhaat viini-, olut- ja juomalasit kotiin. Kaikki lasimme ovat ammattilaisille suunnattu, joten lasimme ovat erinomaisia laadultaan ja kovaa käyttöä kestäviä.


Viinilasien hankinta kotiin


Kiinnitä viinilasissa huomiota lasin muotoon ja lasin laatuun: viinin maku tulee parhaiten esiin ohutreunaisesta, tulppaanin mallisesta lasista. Paras viinilasi on kirkas, sillä lasimassan laatu vaikuttaa nautintoon: heikompilaatuinen lasi harmaantuu ja naarmuuntuu helposti. Valikoimamme viinilasit kestävät myös konepesun. Verkkokaupassamme on saatavilla erikokoisia viinilaseja.

  • Iso viinilasi sopii tuhdille punaviinille
  • Pienempi lasi käy hyvin valkoviinille, jotta viini ei lämpene liian nopeasti
  • Hyvä viinilasi on jalallinen, jolloin käsi ei lämmitä viiniä liikaa, eikä tahraa lasia.

Olutlasien hankinta kotiin

Olutlasin tehtävä on siemailun ohella suojella olutta eli säilyttää tuoksut ja maut. Kaunis olutlasi korostaa juoman ulkonäköä ja tekee nautiskelusta jopa esteettisen kokemuksen. Brittiläinen pint-lasi eli pinttilasi on yleisimmin käytetty olutlasi. Se on alunperin tarkoitettu englantilaisten ale-oluiden, bittereiden ja stoutin nauttimiseen. Monikäyttöisten tulppaanilasien kavennettu keskiosa auttaa kauniin vaahdon muodostumisessa sekä tiivistää oluen aromit, jotka laajeneva yläosa päästää ilmoille.

Juomalasien hankinta kotiin

Juomalasien on oltava kestävää tekoa, että ne säilyvät hyväkuntoisina päivittäisessä käytössä. Valikoimamme juomalasit ovat ravintola- ja ammattikeittiökäyttöön soveltuvia, joten ne palvelevat mainiosti myös kotikäytössä. Kovaa käyttöä kestävät juomalasit ovat usein karkaistuja eli iskunkestäviä. Karkaistu lasi on puristelasimassaa, joka on lämpökäsittelyn avulla sitkistetty. Valitse verkkokauppamme laajasta valikoimasta selkeälinjaiset tai koristeellisemmat, kirkkaat tai värilliset juomalasit kotiin.

Lasit verkkokaupasta

E.Ahlströmiltä löydät ammattilaiskäyttöön soveltuvat lasit kotiin. Valikoimastamme löydät esimerkiksi suositut Arcoroc-, Libbey- ja Bormioli Rocco-lasit. Valikoimaamme kuuluu upeat Hobstar-lasit laajalla värivalikoimalla, kauniit America 20's -lasit sekä kestävät Spigelau-lasit. Tutustu tuotteisiin ja tilaa kotiin jo tänään!

Toggle Nav
Ostoskori