Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

17356

Bar Special -whiskylasi 32,2 cl

Schott Zwieselin Bar Special -whiskylasi (32,2 cl) on astianpesukoneen kestävä lasi, joka on valmistettu korkealaatuisesta lasista.
10,74 €
(sis. 24% ALV)

Saatavilla verkkokaupasta 79
Bar Special -whiskylasi 32,2 cl is available to buy in increments of 6
Tuotenumero
17356
Pituus
8.3 cm
Leveys
8.3 cm
Korkeus
12 cm
Nettopaino
0,124 kg
Pakkauskoko
6
GTIN
4001836081603
Bar Special -whiskylasi (32,2 cl) on ehdoton lisä ravintolan lasivalikoimaan. Tunnetun Schott Zwiesel -tuotemerkin valmistama lasi yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden. Tyylikkään muotoilunsa ja kristallinkirkkaan pohjavärinsä ansiosta tämä lasi huokuu eleganssia ja hienostuneisuutta. Se sopii erinomaisesti erilaisten juomien tarjoiluun, mukaan lukien viski, cocktailit ja jopa aromaattiset juomat. Yksi tämän lasin erinomaisista ominaisuuksista on sen kestävyys. Se on valmistettu korkealaatuisesta lasista, ja se on konepestävä, joten se on helppo puhdistaa ja huoltaa. Bar Special -whiskylasi on osa Bar Special -mallistoa, joka on suunniteltu erityisesti hotelli- ja ravintola-alalle. Jokainen tämän kokoelman lasi on huolellisesti muotoiltu vastaamaan baarien ja ravintoloiden ainutlaatuisia tarpeita yhdistäen tyylin, kestävyyden ja toimivuuden.

- Tämä lasi on suunniteltu kestämään konepesua, mikä tekee siitä kätevän ja aikaa säästävän.
- Tämän lasin materiaali on laadukas lasi, mikä varmistaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden.
- Tämän lasin kristallinkirkas perusväri ja tyylikäs muoto tekevät siitä visuaalisesti houkuttelevan ja sopivan mihin tahansa tilanteeseen.
Lisätietoja
Brändi Schott Zwiesel
Konepesunkestävä kyllä
Elintarvikekäyttöön soveltuva kyllä
Tuotesarja Bar Special
Materiaali lasi
Toggle Nav
Ostoskori