Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

82157

Shu Fa -whiskylasi 33 cl

Nimi 2
kirkas, kristalli
Shu Fa -whiskylasi (33 cl) on astianpesukoneen kestävä lasi, jolla on kirkas ja kristallimainen ulkonäkö. Se on osa Shu Fa -tuotesarjaa, joka on saanut inspiraationsa perinteisestä kiinalaisesta kalligrafiasta. Suunnittelijat: Mao Churong ja Gong Yining.
7,90 €
(sis. 24% ALV)

Ei saatavilla varastosta
Shu Fa -whiskylasi 33 cl is available to buy in increments of 12
Tilaustuote, tilattavissa. Saatavilla arviolta 30.05.2024
Tuotenumero
82157
Pituus
8.2 cm
Leveys
8.2 cm
Korkeus
10.1 cm
Nettopaino
0,42 kg
Pakkauskoko
12
GTIN
4003762265164
Shu Fa -whiskylasi (33 cl) on todella näyttävä vaihtoehto ravintolan lasivalikoimaan. Perinteisen kiinalaisen kalligrafian innoittama lasi yhdistää eleganssin ja toimivuuden tavalla, joka varmasti tekee vaikutuksen asiakkaisiisi. Shu Fa -whiskylasi (33 cl) on valmistettu korkealaatuisesta lasista, jonka koostumus huokuu kristallimaista kirkkautta. Yksi Shu Fa -whiskylasin erinomaisista ominaisuuksista on sen kestävyys. Tämä lasi on suunniteltu kestämään kiireisen ravintolaympäristön vaatimuksia, ja se on konepestävä. Sinun ei tarvitse enää huolehtia herkistä ja erityistä huolenpitoa vaativista lasiesineistä – Shu Fa -whiskylasi (33 cl) on tehty kestämään. Muotoilultaan Shu Fa -whiskylasi (33 cl) on todellinen taideteos. Sen tyylikäs ja hienostunut siluetti lisää ripauksen eleganssia mihin tahansa kattaukseen. Shu Fa -whiskylasi (33 cl) on osa Shu Fa -tuotesarjaa, jonka ovat suunnitelleet Mao Churong ja Gong Yining. Heidän inspiraationsa perinteisestä kiinalaisesta kalligrafiasta näkyy jokaisen kappaleen siroissa viivoissa ja sulavissa muodoissa.

- Whiskylasi on konepestävä.
- Valmistettu hienoa kristallia muistuttavalla koostumuksella.
- Shu Fa -whiskylasissa on tyylikäs siluetti, joka lisää ripauksen eleganssia mihin tahansa kattaukseen tai juomatarjoiluun.
- Shu Fa -whiskylasi (33 cl) on osa Shu Fa -tuotesarjaa, jonka ovat suunnitelleet Mao Churong ja Gong Yining.
Lisätietoja
Brändi Nachtmann
Tuotesarja Shu Fa
Materiaali lasi
Tarkentava materiaali kristalli
Toggle Nav
Ostoskori