Nyt on aika iltapäiväteen. Herkkuhetki, johon perinteisesti liitetään erilaiset makeat ja suolaiset leivonnaiset sekä tietysti hyvä tee ystävien seurassa. Iltapäivän parhaan hetken tunnelman taikoo kauneimmat kupit ja kattaukset.
"Klassinen Afternoon Tea tarjoiluvati on kerroksellinen, ja sen kolmeen kerrokseen jakautuu kolmenlaista syötävää. Ensin voileivät ja suolaiset vadilla 1, sitten vadilla 2 skonssit hilloineen ja vadilla 3 makeita tarjottavia, leivoksia ja suklaata." Ohjeistaa sisustustoimittaja, stylisti ja sisustussuunnittelija Jonna Kivilahti.
Katso Jonna Kivilahden herkullisten gluteenittomien skonssien ohje sivun lopusta!
Gluteenittomat skonssit Jonnan tapaan
8 dl gluteenittomia jauhoja
2 dl gluteenittomia kaurajauhoja
3 tl leivinjauhetta
100 g margariinia
4 dl maitoa
Sekoita jauhot ja leivinjauhe, lisää huoneenlämpöinen margariini. Lisää maito ja sekoita taikinaksi.
Jaa taikina 12 palloon, pyörittele ne käsin pyöreiksi ja laita pellille leivinpaperin päälle.
Paista 230 asteessa kiertoilmauunissa tai 250 asteessa tavallisessa uunissa noin 12-15 minuuttia.
Tarjoa jäähtyneet skonssit mansikka- tai vadelmahillon, lemon curdin ja creme fraichen tai Philadelphia-juuston kanssa.






Muut tunnelmaan sopivat tuotteemme:
- Trendit ja sesongit
- Kata rapujuhlat kotiin
- Kesän maut talteen säilömällä
- Kesäjuhlat by Meri-Tuuli
- Viiden tähden pasta-ateria
- HKliving - modernia ilmettä, perinteitä kunnioittaen
- Kattaus- ja sisustustrendit
- Helpot vinkit joulupöydän tunnelman viimeistelyyn
- Laura Seppäsen keittiössä kokkaaminen lähtee hyvästä muotoilusta
- Trendikäs syyskattaus
- Habitare 2022
- Parhaat pizzatarvikkeet
- Naantalin asuntomessut 2022
- Nyt on hyvä hetki nauttia kesästä
- Parhaat viinilasit kotiin
- Parhaat keittiövälineet kotikokkaukseen
- Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen
- Pizza & bubbles by Meri-Tuuli Väntsi
- Parhaat grillaustarvikkeet kesään
- Pizzaparty by Jonna Kivilahti
- Piknik-retken tarvikkeet
- Kata kevät kotiin
- Meri-Tuulen kalahampurilaiset
- Hyväntuulinen hampurilaiskattaus by Jonna Kivilahti
- Sushi by Jonna Kivilahti
- Afternoon tea by Jonna Kivilahti