Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Avainlippu-tunnus palvelullemme

Ylpeänä voimme kertoa, että Fresh up- palveluamme koristaa nyt arvostettu Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Avainlippu on merkkinä siitä, että palvelumme on tuotettu Suomessa, niiden kotimaisuusaste on vähintään 50 % ja yrityksen omistus, pääkonttori ja toimiva johto ovat Suomessa.


Innovatiivisuus, uudistuminen ja asiakkaan kuunteleminen avainasemassa

Fresh Up palvelumme avulla ravintolan toimintaa kehitetään ja asiakaskokemusta parannetaan kokonaisvaltaisen uudistamisen, kevyen stailauksen tai vihersisustuksen avulla. Palvelut suunnitellaan ja toteutetaan aina ravintolan tarpeen ja toiveiden mukaan. Kumppaneinamme palveluiden suunnittelussa ja tuottamisessa ovat ruokamediatalo Foody Allen ja viherstudio GardenLiving.

- Tässä ajassa innovatiivisuudella, uudistumisella ja asiakkaan kuuntelemisella on valtava merkitys - niin meille itsellemme kuin ravintoloille, jotka ovat palveluitamme käyttäneet. Palveluiden kehitystyö on syntynyt kolmen yrityksen innovoinnista ja yhteistyöstä. Olemme lisänneet suomalaista työtä palveluidemme avulla niin mukana oleville ravintoloille kuin meille palveluiden toteuttajille, toimitusjohtajamme Petri Nupponen kuvailee. 

Ravintolasi vastuullinen kumppani

Suomalaisen Työn Liiton mukaan kotimaisen palvelun hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja vastuullisena arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia. Avainlippu-tunnuksen avulla voimme viestiä, että nämä arvot ovat tärkeitä myös meille. 

- Haluamme olla ravintolan kotimainen, vastuullinen kumppani avauksesta arkeen ja arjesta kehitykseen. Tarjoamme ravintolalle kaiken, mitä tunnelman rakentaminen vaatii ja toteutamme ravintoloita sisustussuunnittelusta ja kattaussuunnittelusta lähtien. Fresh up -palvelumme toimii sekä avauksen että kehittämisen vaiheissa, Petri Nupponen sanoo.

Suomalaisen Työn Liitto on yli 100-vuotias asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on toimia sen eteen, että suomalainen työ voi hyvin ja että työ menestyy Suomessa. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä ja yhteiskunnallisista arvoista kertovia merkkejä. 

Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Avainlippua kantaa tällä hetkellä runsas 4900 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua.

Tutustu palveluun >>

Toggle Nav
Ostoskori