Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Slim Jim -roska-astia 60 l

Nimi 2
vihreä, PE-muovi, 59x28x63 cm
Ilmaventiloidut Slim Jim® -kierrätysastiat auttavat sinua pääsemään kestävän kehityksen tavoitteisiin. Tyylikäs design ja laadukkaat materiaalit takaavat sinulle positiivisen käyttökokemuksen.
41,76 € 78,31 €
(sis. 24% ALV)

Saatavilla verkkokaupasta
Slim Jim -roska-astia 60 l is available to buy in increments of 1
Tuotenumero
Pituus
51 cm
Leveys
27.5 cm
Korkeus
63.5 cm
Nettopaino
2,3 kg
Pakkauskoko
1
GTIN
Näissä joustavasta polyeteenistä valmistetuissa roska-astioissa on erikoisvahvistetut reunat, pohja ja kahvat, joten niiden kestävyys ammattikäytössä on ensiluokkaista. Tukevat ja kestävät kahvat helpottavat astian liikuttelua ja nostamista entisestään. Astioihin on saatavilla myös toisiinsa kiinnittyvät rulla-alustat, joiden avulla arkinen toiminta keittiössä helpottuu huomattavasti.

Astioissa on sisäänrakennetut ilmakanavat. Niiden avulla jätesäkin ja astian väliin pääsee ilmaa, jolloin jätesäkin nostosta tulee jopa 80 % helpompaa. Jätesäkin saa helposti kiinnitettyä ilman solmuja sille suunniteltuihin kiinnikkeisiin astian reunoihin.

Slim Jim® -jäteastioita on saatavilla 8 eri värissä kierrätyksen helpottamiseksi. Paranna keittiösi kierrätystä ja arkista työtä näiden laadukkaiden astioiden avulla!
Lisätietoja
Brändi Rubbermaid
Elintarvikekäyttöön soveltuva ei
Tuotesarja Slim Jim
Materiaali muovi
Tarkentava materiaali PE-muovi
Toggle Nav
Ostoskori