Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Keittiö

Keittiö

Tuotteet 1-36 / 1175

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 1175

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Keittiötarvikkeet kotikeittiöön

Laadukkaasta ja kattavasta keittiövälinevalikoimastamme löydät oikeat tuotteet kaikkiin kotikeittiön tarpeisiin. Kaikki verkkokauppamme valikoiman keittiötarvikkeet ovat elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä.

Keittiötarvikevalikoima kotikeittiön tarpeisiin

Keittiötarvikevalikoimamme tuotteet on valikoitu vastaamaan vaativia ammattikeittiöiden tarpeita, ja nyt ne on saatavissa myös kotikeittiöön. Keittiövälineiden laadukkuuden takaavat tuotteiden kestävyys, hyvä käytettävyys ja ergonomia sekä laadukkaat materiaalit. Näin välineet kestävät käyttöä vuosia.

Keittiötarvikkeiden valikoimasta löytyy tuotteita ruoan valmistukseen ja säilytykseen sekä yleiseen keittiön siisteyteen ja järjestyksen ylläpitoon. Saat meiltä kattilat ja paistoastiat, paistinpannut, uunivuoat, genarit, keittiökulhot ja mitat, keittiötyövälineet kuten lastat, kauhat ja siivilät, leikkuulaudat ja keittiöveitset.

Keittiötarvikkeiden valinta kotiin

Keittiötarvikkeet on hyvä valita käytännöllisyys ja käyttötarkoitus edellä. Sopivilla keittiövälineillä helpotetaan keittiön arjen sujumista ja mahdollistetaan keittiön onnistunut ruoanvalmistus. Keittiövälineiden valinnassa on tärkeää miettiä tuotteiden oikeat käyttöön soveltuvat mittasuhteet, materiaalit ja tuotteiden suositellut käyttölämpötilat.

Esimerkiksi genareissa eli GN-astioiden valinnassa olennaista on tietää käyttötarkoitus. Valitsetko GN-astiat PC (polykarbonaatti), GN-astiat PP (polypropeeni) ja GN-astiat rst (ruostumaton teräs)?

Huomioi materiaalivalinnassa se, että ruostumattomasta teräksestä (rst) valmistetut välineet, kuten esimerkiksi kauhat ja vispilät, ovat käytännössä ikuisia, kun taas muovikauhoja joudut jossain vaiheessa uusimaan. Kaikki E. Ahlströmin valikoimassa olevat tarvikkeet ovat elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä.

Paistinpannuissa ja kattiloista on oleellista tietää käytetty lämmönlähde. Kaikki valikoimamme kattilat, kasarit ja paistinpannut soveltuvat kaasuliesille, sähköliesille ja keraamisille liesille. Valtaosa tuotteista soveltuu myös induktioliedelle ja ne on merkitty erikseen. Valitse keittiövälineiden materiaali kattiloiden ja pannujen materiaalien mukaan.

Valikoimassamme on myös alumiiniastioita, joiden etuna on keveys ja hyvä lämmönjohtavuus, mutta toisaalta ne eivät varaa lämpöä yhtä hyvin kuin teräs. Alumiiniastioiden pesussa on huomioitava, että ne eivät sovellu perinteisessä astianpesukoneessa pestäväksi, sillä niistä irtoava alumiini tummentaa muut samassa koneessa pestävät astiat.

Muovituotteiden materiaaleissa ja niiden ominaisuuksissa on runsaasti eroja, jotka vaikuttavat niiden soveltumiseen eri käyttötarkoituksiin. Näistä ominaisuuksista kerrotaan tarkemmin tuotteiden lisätiedoissa.

Paras valikoima ammattilaisten keittiövälineitä kotiin 

Monipuolisen valikoimamme keittiövälineet ovat ravintola- ja ammattikeittiökäyttöön soveltuvia, joten ne palvelevat mainiosti myös kotikäytössä. Valikoimaamme valitaan keittiövälineet, joissa on paras hinta-laatu suhde. Valikoimasta löytyvät myös edulliset keittiötuotteet kevyempään käyttöön. Tutustu tuotteisiin ja tilaa kotiin jo tänään!

Toggle Nav