Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Trendit ja sesongit


Ajankohtaista


E.Ahlström Pro

Näin rakennat juhlabuffetin kevään ja kesän juhliin

Toukokuu 2023

Kevään ja kesän juhlat ovat asiakkaille kirkkaita onnen hetkiä. Ravintola on merkittävässä roolissa näiden ikimuistoisten hetkien rakentamisessa ja tunnelman luomisessa. Kokosimme kolmelle eri tyyppiselle ravintolalle vinkit, joiden avulla juhlapäivän herkutteluhetket jäävät unohtumattomiin makumuistoihin.

Salone del Mobile -messut

Toukokuu 2023

Sisustusratkaisujen tiimin tunnelmataikurit kävivät inspiroitumassa Salone del Mobile messuilla, sekä Milano Design Weekin tapahtumissa. Messuilla koettiin uusia maanläheisiä, helposti lähestyttäviä materiaaleja ja toteutuksia. Näiden lisäksi oli käytetty kekseliäitä ja vastuullisia ratkaisuja, jotka loivat hyvän ja viihtyisän tunnelman osastoille.

Tunnelman tekijä - BHS Tabletop 

Toukokuu 2023

BHS Tabletopilla on pitkät perinteet ja vahvat juuret, mutta vahva tahto kehittyä, sekä vastata nykypäivän ja tulevaisuuden toiveisiin posliininvalmistajana. BHS:n valikoima, Bauscher, Schönwald, Playground ja Heart&Soul, on saatavissa Suomessa yksinoikeudella vain E.Ahlströmiltä.


Hamilton Beach - tehokkuutta keittiöön

Huhtikuu 2023

Hamilton Beachin valikoimasta löydät tehokkaat ja kestävät tuotteet sujuvaan toimintaan, olitpa sitten yksittäisen ravintolan, baarin tai vaikka ketjun tuotevalikoimaa päivittämässä. Nyt löydät Hamilton Beachin innovatiiviset, helppokäyttöiset ja kestävät tuotteet verkkokaupastamme!

Securit - Tunnelman tekijä

Maaliskuu 2023

Hollantilaisen Securitin tavoitteena on luoda innovatiivista ja visuaalista viestintää ammattiympäristöihin. Securitin valtavaan valikoimaan kuuluu liitutaulutusseja, tauluja, muita luovia kylttityökaluja ja opastusvälineitä, jotka soveltuvat täydellisesti esimerkiksi ravintola-alalle. Tutustu tuotteisiin, lue vinkit ja kokeile rohkeasti!

Ravintola- ja sisustustrendit 2023

Joulukuu 2022

On jälleen aika kurkistaa ensi vuoden trendit! Trendeihin, niin kuin moneen muuhunkin asiaan, on viime vuosina vaikuttanut maailmaa tiukalla otteella riepotellut pandemia, sekä meitä kaikki järkyttänyt käynnissä oleva sota. Harvoin trendien yhteydessä on joutunut pohtimaan yhtä negatiivisia asioita kuin nyt, mutta löysimme myös positiivisia signaaleja!


Valitse lahja joka kestää aikaa

Joulukuu 2022

Varmin lahja pukinkonttiin on käytännöllinen klassikko; lahja joka kestää aikaa, on vastuullinen ja muotoilultaan ajaton. Näin se pysyy mukana elämänvaiheesta ja vuodesta toiseen.

E.Ahlströmin ammattitaitoinen näkemys on, että kannattaa valita joulupakettiin laadukkaita keittiövälineitä. Uusi paistinpannu sopii jokaiselle elämänvaiheesta riippumatta, joten jos etsit laadukasta ja ajatonta lahjaa, valitse paistinpannu, jolla lahjan saaja kokkaa jatkossa kuin ammattilainen.

Monikäyttöiset kokkiveitset

Marraskuu 2022

Laadukkaat keittiötarvikkeet, kuten veitset, tarvitset etenkin silloin, jos valmistat suurimman osan ruoasta paikan päällä ravintolassasi. Monikäyttöisellä kokkiveitsellä, eli keittiön yleisveitsellä, voit leikata, pilkkoa ja kuutioida useimpia raaka-aineita sen leveän terän ansiosta.

GN-astia - joka keittiön pieni suuri apulainen

Marraskuu 2022

GN-astia on yleinen nimitys Gastronom-mitoituksen mukaan valmistetuille astioille. Näiden ammattikeittiöiden vaatimattoman oloisten astioiden tehtävä on sitäkin tärkeämpi; astioita löytyy erikokoisina ja ne sopivat GN-mitoitettuihin telineisiin ja johteisiin esimerkiksi vaunuissa, uuneissa ja altaissa. Standardin ansiosta kaikki GN-astiat soveltuvat standardimitoitettuihin laitteisiin ja säilytyskalusteisiin valmistajasta riippumatta.


Suomessa kouluruoan kehitystyö on pitkällä, mutta aina on vara parantaa

Lokakuu 2022

Suomi kuuluu kouluruokailun edistyneimpiin maihin.  Kun koululaiset otetaan mukaan ruokalistan ja ruokailutilan suunnitteluun, sitouttaa se heitä ruokailutilanteeseen ihan uudella tavalla. Lue kouluruoan kehittämisohjelman asiantuntijan Virpi Kulomaan ja koululaisen Alma Hurrin haastattelu.

Joulumenu 2022 Vuoden Kokin ja Vuoden Tarjoilijan tapaan

Lokakuu 2022

Kysyimme Vuoden Kokki 2021 Kim Päivästöltä ja Vuoden Tarjoilija 2021 Henna Kolehmaiselta parhaat vinkit tulevaan jouluun. Ota joulureseptit talteen ja inspiroidu tunnelmasta!

Hahmotusratakoulutus

Lokakuu 2022

Oletko ihmetellyt, miksi asiakas jättää aina juoman juomatta tai ruoan syömättä? Kyse voi olla hahmotushäiriöstä, eli siitä, ettei asiakas välttämättä huomaa edessään olevaa lasia tai lautasella olevaa ruokaa. E.Ahlströmin hahmotusratakoulutus mahdollistaa esimerkiksi ikääntyneiden kanssa työskenteleviä eläytymään hahmotushäiriöisen asemaan ja luomaan arjen ruokailusta laadukasta ja sujuvaa. Hahmotusratakoulutus on suunniteltu erityisesti ikääntyvien kanssa työskenteleville sidosryhmille. 


Mukit ja glögilasit jouluun

Lokakuu 2022

Glögin ja kuumien juomien sesonki alkaa, kun ensimmäiset räntähiutaleet leijailevat maahan. Osta hyvissä ajoin ravintolasi kuumien juomien tarjoiluun sopivat mukit ja lasit, jotta sesonki ei pääse yllättämään!

Tunnelmallinen joulukattaus 2022

Lokakuu 2022

Nyt on aika virittäytyä tulevan joulun tunnelmaan. Onko ravintolasi joulukattaus tänä vuonna täynnä kullan kimallusta vai luotatko luonnonläheiseen ja pelkistettyyn tunnelmaan? Olipa visiosi joulun tunnelmasta millainen tahansa, niin verkkokauppamme laajasta valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi joulun somistuksiin ja kattauksiin.

Mustikkamaito by Johan Kurkela

Elokuu 2022

Suomen luontoa juhlitaan vuosittain elokuun viimeisenä lauantaina. Me E.Ahlströmillä ajattelemme Suomen luonnon päivää myös ruokamatkailun ja -kulttuurin näkökulmasta. Suomalaisen luonnon raaka-aineet ovat yksi kilpailuvalttimme, jonka puolesta on syytä tuulettaa suuresti ja näkyvästi!

Istuimme alas Suomen Bocuse d'Or -edustajan Johan Kurkelan kanssa puhumaan suomalaisesta luonnosta ja sen raaka-aineista. Lopuksi juhlimme suomalaista luontoa astetta ylellisemmällä Mustikkamaidolla by Johan Kurkela, jonka reseptin löydät artikkelistamme.


Rapujuhlakattaus ravintolaan

Elokuu 2022

Heinäkuun loppu ja elokuu ovat rapujuhlien sesonkiaikaa ravintoloissa. Kokosimme tähän artikkeliin ravintoloiden raputeemaan sopivia tuotteita, joista löytyy ideoita ja inspiraatiota myös kotikokkien rapukesteihin.

Palvelutiski kukoistamaan

Heinäkuu 2022

Miten saadaan kaupan palvelutiski näyttämään syötävän hyvältä? Asiakkaan ensivilkaisulla on väliä, ja usein jo pelkällä tarjoiluastioiden päivittämisellä saa ihmeitä aikaan! Keräsimmekin avuksesi ravintolatason tuotteita, joilla teet kauppasi herkkupisteestä, salaattibaarista tai take away-pisteestä hetkessä houkuttelevan ja näyttävän, käytännöllisyyttä unohtamatta.

Siisti ravintolan takahuone - arjen luksusta!

Heinäkuu 2022

Miltä näyttää, kun kurkkaat ravintolasi varastoihin ja takatiloihin? Uusi sesonki kannattaakin aloittaa kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä, järjestämällä keittiö ja laittamalla ravintolan takatilat kuntoon. Lue avainasiakaspäällikkö Tommi Liimatan vinkit!


Työvaate on muutakin kuin työvaate

Heinäkuu 2022

Tee vaikutus asiakkaaseen keittiössä ja salissa - hanki uudet työvaatteet! Meiltä saat nyt ainoana Suomessa Chaud Devantin työvaatteita, joiden nimeen vannotaan monissa huippuravintoloissa ja foodservice-ketjuissa ympäri maailmaa.

Nyt on hyvä hetki nauttia kesästä

Heinäkuu 2022

Tässä onnistuneen kesäpäivän resepti, oli sitten kyseessä päivä rannalla, loma-asunnolla tai ravintolan terassilla. Monikäyttöiset kierrätetystä PET-materiaalista valmistetut tyynyt ja peitot kestävät hyvin Suomen kesän vaihtelevat sääolosuhteet. Tekstiilit, astiat ja muut kesäpäivän tuotteet keräät helposti mukaan tai säilytykseen kauniisiin koreihin. Ja vinkkinä, jos helleaalto uuvuttaa terassin kesäkukat ja -istutukset, meiltä löydät aina vehreät koristekasvit.

Drinkkilasit jokaiseen makuun

Heinäkuu 2022

Kippis! Keräsimme yhteen upeat drinkkilasit ja jalalliset cocktailmaljat, joissa sekä juomien maut, että kauniit sävyt pääsevät taatusti oikeuksiinsa. Kaikki valikoimamme drinkkilasit ovat ammattikäyttöön suunniteltuja, joten ne ovat tietenkin myös ensiluokkaisen kestäviä.


Paistinpannut - kovaan ammattikäyttöön

Toukokuu 2022

Paistinpannun valintaan vaikuttaa ennen kaikkea sen käyttötarkoitus, mitä sillä valmistetaan ja mikä toimii lämmönlähteenä.

Loma-asunnon astiat ja keittiötarvikkeet

Huhtikuu 2022

Varustatko kokonaista mökkikylää tai mietitkö oman loma-asuntosi astia- ja keittiötarvikevalikoimaa? Teimme tämän sinulle helpoksi: osta kaikki kerralla verkkokaupastamme!

Näin rakennat täydellisen terassitunnelman

Maaliskuu 2022

On aika suunnata katseet tulevaan kesään ja ravintoloiden terassikauteen. Vuosien kokemus onkin näyttänyt, että terassikauteen valmistautumista ei juuri koskaan voi aloittaa liian aikaisin. Mitä huolellisemmin pohjatyön tekee, sitä timanttisempi on lopputulos!


Terassikauden tuotteet ravintolaan

Maaliskuu 2022

Luova ja huomiota herättävä terassi tuo tärkeiden lisäpaikkojen lisäksi myös turvallisemman ja houkuttelevamman vaihtoehdon asiakkaiden ravintolakokemukseen.

Logo lautaseen - kuinka se tehdään?

Kun haluat viestiä ravintolan brändistä annosta myöten, painata ravintolan logo lautaseen tai laseihin. Jos aiemmin logolautaset miellettiin fine dining -paikkojen jutuksi, nykypäivän näppärä ravintoloitsija ymmärtää logolautasen arvon markkinointikeinona esimerkiksi Instagramissa.

Ravintola- ja sisustustrendit 2022

Joulukuu 2021

Tuhannen taalan kysymys - mikä jää ja mikä palaa vanhaan koronan jälkeen? Meille tunnelmataikureille on tärkeää ymmärtää, mitä ympäröivässä maailmassa tapahtuu ja minkälaisia trendejä, heikkoja signaaleja ja tuulahduksia tähän erikoiseen aikaan liittyy. Ne vaikuttavat myös siihen, miten mielenkiintoisena asiakkaat kokevat ravintolan ja minkälaisiin paikkoihin he palaavat uudelleen.


Ruokakulttuuri ja sen kehittäminen matkailun moottorina Suomessa

Marraskuu 2021

Lyonissa kilpailtiin syyskuussa vuoden 2021 kokkien maailmanmestaruudesta Bocuse d'Or -kilapilussa. Suomi sijoittui hienosti kuudenneksi, mikä on upea suoritus 21 maan finaalissa. Huomioitavaa on kuitenkin se, että kaikki muut pohjoismaat olivat Suomen edellä.

Ainia - Anna astioille uusi elämä

Lokakuu 2021

Tule osaksi hyvän kiertokulkua. Kierrätä kanssamme ravintolasi astiat käyttökelpoisiksi Ainia®-kiertotalouspalvelun kautta. Ennallistamme käytöstä poistettuja, huonokuntoisia ja naarmuuntuneita astioita astiasarjaksi. Ainia®-astian hiilijalanjälki on 90 % pienempi verrattuna uuteen.

Hyvillä valinnoilla kohti vastuullisempaa tulevaisuutta

Toukokuu 2021

Vastuullisuus on ollut arvoissamme E.Ahlströmillä pitkään. Tavoitteemme on, että kestävien valintojen tekeminen on ravintolatoiminnassa mahdollista ja mahdollisimman helppoa.


AINIA - astioiden ennallistamispalvelu

Toukokuu 2021

Ennallistetut AINIA®-astiat ovat saapuneet rikastuttamaan valikoimaamme. Mistä muotoilija-taiteilijat Kati Tuominen-Niittylä ja Pekka Paikkari saivat ideansa astioiden ennallistamiseen? Tässä he kertovat sen meille omin sanoin.

Ravintola- ja sisustustrendit 2021

Huhtikuu 2021

Poimimme parhaat palat vuosittaisesta trendiennusteestamme. Vuoden 2021 trendit olemme jaotelleet kolmeen: ajan ilmiöihin, visuaalisiin trendeihin ja ruokatrendeihin. Lisäksi veikkasimme 3 ravintolasisutukseen liittyvää yksityiskohtaa, jotka nousevat trendeiksi vuonna 2021.

Kierrätetty PET-materiaali sisustustuotteissa

Tammikuu 2021

Valikoimaamme ovat jo pitkään sulostuttaneet upeat PET-materiaalista valmistetut tyynyt ja peitot. Entisessä elämässään nämä kauniit, pehmeät sisustustekstiilit olivat - mitäpä muutakaan kuin muovipulloja! Miten muovipullo muuttuu tekstiiliksi?


Olutlasi kruunaa nautinnon - lagerit, pilsit ja hapanoluet ovat kesänsuosikkeja

Olutlasin tehtävä on siemailun ohella suojella olutta eli säilyttää tuoksut ja maut. Minkälainen olutlasi sopii millekin oluelle parhaiten? Viisi tähteä -median toimituspäällikkö ja olutasiantuntija Heikki Kähkönen antaa vastauksia.

Ravintolakokemus: Näin luot elämyksen aisteja hyödyntäen

Jotta onnistut ainutlaatuisen ravintolaelämyksen luomisessa, kannattaa kokemusta miettiä kaikkien aistien kautta. Tässä vinkkejä siihen, miten voit huomioida näkö-, kuulo-, maku-, haju- ja tuntoaistin ravintolaelämystä suunnitellessasi.

Näin tehdään timantinkovia astioita

Posliiniastioiden valmistamiseen liittyy hämmästyttävän paljon käsityötä. Nopeimillaan yhden valkoisen lautasen valmistaminen vie 48 tuntia aikaa. Saksalaisella posliinitehtaalla valmistetaan 100 000 astiaa päivässä, tutustu valmistusprosessiin tarkemmin.


Aterimilla elämyksiä!

Aterimia voisi helposti erehtyä pitämään ruokailutapahtuman vaatimattomina pikkuapulaisina. Mutta todellisuudessa aterimet ovat kaikkein rohkein osa ruokapöytää. Turun yliopiston elintarvikekehityksen professori Anu Hopia kertoo, mikä vaikutus aterimilla on elämykselliseen ruokailukokemukseen.

Ilon kautta ruokaillen

Miten innostaa nuoria kouluruoan äärelle? Kuinka päiväkotiruokailusta saadaan maistuva ja kiehtova makumatka? Pienillä asioilla pystytään vaikuttamaan jokapäiväisiin ruokailutilanteisiin ja luomaan antoisia, kiireettömiä ruokailuhetkiä vauvasta vaariin.

Juomatrendit: käsityötä ja näyttävyyttä

Ravintolamaailmasta tutuiksi tulleet trendit näkyvät myös juomissa. Baaripuolella puhutaan nyt paljon vastuullisuudesta, lähituotannosta ja sesongeista. Tasokas baari huomioi myös asiakkaat, jotka haluavat nauttia juomistaan ilman alkoholia.


Kahvikupit kahvilalle, joka ottaa kahvin tosissaan

Kahvikupit kahvilassa on osa kokonaiselämystä, tuo kahvin maun parhaalla tavalla esiin ja tukee kahvilan sisustusta, tunnelmaa ja konseptia. Minkälaisia kahvijuomia asiakkaat kysyvät ja mitä juomia trendikkäässä kahvilassa tarjotaan?

Keittiötarvikkeet ammattilaisille - viisi vinkkiä valintaan

Keittiötarvikkeet ammattilaisille kannattaa valita käytännöllisyys ja käyttötarkoitus edellä. Avainasiakaspäällikkömme ja keittiömestarimme Tommi Liimatta kertoo viisi vinkkiä, miten onnistut keittiötarvikkeiden valinnassa.

Vinkkilista tunnelman ja miljöön luomiseen

Täältä löydät tunnelmataikureiden vinkit onnistuneeseen sisustusprojektiin!


E.Ahlström kotikokeille

Viiden tähden pasta-ateria

Helmikuu 2023

Keräsimme yhteen kaiken mitä tarvitsen viiden tähden pasta-aterian luomiseen. Artikkelista löydät myös herkullisen pastareseptin!

HKliving - modernia ilmettä, perinteitä kunnioittaen

Tammikuu 2023

HKliving on hollantilainen sisustusbrändi, jonka valikoimiin kuuluu kauniita astioita, kattaustuotteita ja somisteita, aina viimeisimpien trendien mukaisissa väreissä ja muodoissa. HKlivingin tuotteet ovat saatavissa E.Ahlströmin verkkokaupasta. Tutustu tuotteisiin ja tilaa kotiin jo tänään!


Kattaus- ja sisustustrendit 2023

Tammikuu 2023

Lue trendianalyytikko Susanna Björklundin trendikatsaukseen perustuva artikkeli vuoden 2023 kattaus- ja sisustustrendeistä.

Helpot vinkit joulupöydän tunnelman viimeistelyyn

Marraskuu 2022

Verkkokauppamme valikoimasta löydät kauneimmat astiat, aterimet, lasit sekä sesonkituotteet joulupöydän kattaukseen. Joulupöydän tunnelman viimeistelet näyttävästi viikatuilla lautasliinoilla. Katso helpot vinkit kolmen erilaisen lautasliinan taitteluun ja valitse suosikkisi.

Laura Seppäsen keittiössä kokkaaminen lähtee hyvästä muotoilusta

Marraskuu 2022

"Näin suunnittelijana uskon, että hyvät olosuhteet on välttämätön edellytys onnistuneelle aterialle. Näihin olosuhteisiin kuuluu keittiöympäristön lisäksi olennaisesti kokkausvälineet."  Laura kertoo.

Laura Seppäsen keittiöväline-valikoima koki täysremontin E.Ahlströmin käsissä. Myös uusia kauniita kattaustuotteita liittyi joukkoon. Tutustu täällä Lauran suosikkituotteisiin.


Trendikäs syyskattaus

Lokakuu 2023

Meille tunnelmataikureille syksy on ollut aina mitä antoisinta aikaa, sillä ilmassa on aivan erityisen paljon inspiraatiota. Tänä syksynä luomme viihtyisää tunnelmaa kotiin kiinnostavilla yksityiskohdilla, uusilla väreillä ja muodoilla.

Habitare 2022

Syyskuu 2022

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa keskiviikosta sunnuntaihin 7.-11.9.2022.

E.Ahlströmin tunnelmataikurit ovat paikalla koko tapahtuman ajan Dream Cozyn yhteisosastolla 6e51 yhdessä Cosy Publishingin, Virtasen, Blaun, Stalan, Interfacen, Innoluxin, Essis by Lasilinkin ja Timberwisen kanssa. Viiden tähden tunnelma osastolla viimeisteltiin E.Ahlströmin astioilla ja keittiötarvikkeilla.

Parhaat pizzatarvikkeet

Heinäkuu 2022

Artesaanipizzan valmistus kotikeittiössä on noussut suureen suosioon ja maukkaita reseptejä on tarjolla ilahduttavan runsaasti. Täältä löydät kaikki tärkeimmät välineet, joiden avulla pizzeriatasoinen pizza luonnistuu omassa kotikeittiössäsi!


Naantalin Asuntomessut 2023

Heinäkuu 2022

E.Ahlströmin tunnelmataikurit olivat mukana viimeistelemässä kahden kohteen tunnelmaa kattausten muodossa: Kohteessa 14, Villa Myötätuuli, löytyy sisustussuunnittelia Piia Kalliomäen valinnat moderniin ja vaaleaan kattaukseen kun taas kohteen 29, Koti Neulanen, asukkaan Suvi Haukiojan kattaus myötäilee kodin sisustuksen tummia ja maanläheisiä sävyjä

Nyt on hyvä hetki nauttia kesästä

Heinäkuu 2022

Tässä onnistuneen kesäpäivän resepti, oli sitten kyseessä lomapäivä rannalla tai loma-asunnolla. Monikäyttöiset kierrätetystä PET-materiaalista valmistetut tyynyt ja peitot kestävät hyvin Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Tekstiilit, piknik-astiat ja muut kesäpäivän tuotteet keräät helposti mukaan kauniisiin koreihin.

Parhaat viinilasit kotiin

Heinäkuu 2022

Poimimme verkkokaupastamme parhaat viinilasit kotikäyttöön. Viinilasivalikoimamme on ammattilaisille tarkoitettu, joten kaikki viinilasimme ovat erinomaisia laadultaan ja ravintolan kovaa käyttöä kestäviä.


Parhaat keittiövälineet kotikokkaukseen

Heinäkuu 2022

Kotona valmistettuun hyvään ruokaan ei suinkaan vaadita keittiövälineiden laajaa kirjoa, vaan huolella valitut perustarvikkeet riittävät pitkälle. Keräsimmekin avuksesi parhaat keittiövälineet, joilla onnistut kotikokkauksessa.

Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen

Kesäkuu 2022

Elämyksellisessä kattauksessa aterimet ovat kuvioituja ja koristeltuja. Aterimet eivät jää enää sivuosaan vaan niissä on katsottavaa ja tunnusteltavaa aivan kuten lautasissa ja laseissa.

Pizza & Bubbles by Meri-Tuuli Väntsi

Toukokuu 2022

Kysyimme mistä syntyy ruoka-alan inspiroivan moniottelijan Meri-Tuuli Väntsin parhaat bileet?

Katso vinkit ja hurmaavat kuvat Meri-Tuulen pizzabileistä ja suunnittele omasi, kaiken tarvittavan löydät E.Ahlströmin valikoimasta!

Parhaat grillaustarvikkeet kesään!

Toukokuu 2022

Kesä, grillatun ruoan herkullinen tuoksu ja ystävät seurana - siinäpä resepti täydelliselle grillaushetkelle. Pienellä viilauksella tuosta hetkestä saadaan vieläkin timanttisempi, nimittäin oikein valituilla grillausvälineillä!

Pizzaparty by Jonna Kivilahti

Huhtikuu 2022

Lifestylealan ammattilaisen Jonna Kivilahden italialaiseen pizzadinneriin sisältyy alkudrinkit, tietysti pizza ja lopuksi jälkiruoka. Inspiroidu italialaisesta pizzadinneristä ja Jonna Kivilahden upeista kuvista!

Piknik-retken tarvikkeet

Huhtikuu 2022

Aurinko paistaa ja ilma on lämmin, nyt kirmataan kesälaitumille! Keräsimme avuksesi parhaat astiat ja tarvikkeet sujuvaan eväsretkeilyyn. Kun puitteet ovat kunnossa, voitkin keskittyä nauttimaan ystävistä, eväistä ja hyvästä säästä.


Kata kevät kotiin

Huhtikuu 2022

Näillä häikäisevillä astioilla ja somisteilla toivotat kevään tervetulleeksi!

Meri-Tuulin kalahampurilaiset

Huhtikuu 2022

Ruoka-alan inspiroiva ja innostava moniottelija Meri-Tuuli Väntsi vinkkaa ammattikeittiön vinkit ja välineet, jotka soveltuvat kotikeittiöön ja vievät hampurilaisten teon kotona seuraavalle tasolle!

Hyväntuulinen hampurilaiskattaus by Jonna Kivilahti

Maaliskuu 2022

Maistuisiko hampurilainen? Sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja sisällöntuottaja Jonna Kivilahti valitsi astiat astetta tyylikkäämpään hampurilaiskattaukseen.


Sushi by Jonna Kivilahti

Helmikuu 2022

Luo sinäkin upea kattaus sushin nauttimiseen! Katso millaisen tunnelman lifestylealan ammattilainen, sisustustoimittaja, suunnittelija ja stylisti Jonna Kivilahti taikoi sushipöytään.

Afternoon Tea by Jonna Kivilahti

Tammikuu 2022

Näin taiot tunnelman teehetkiin! Nyt on aika iltapäiväteen. Herkkuhetki, johon perinteisesti liitetään erilaiset makeat ja suolaiset leivonnaiset sekä tietysti hyvä tee ystävien seurassa. Iltapäivän parhaan hetken tunnelman taikoo kauneimmat kupit ja kattaukset.


Toggle Nav
Ostoskori