Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Trendit ja sesongit


Pinnalla nyt

E.Ahlström Pro

Loma-asunnon astiat ja keittiötarvikkeet

Maaliskuu 2024

Varustatko kokonaista mökkikylää vai mietitkö oman loma-asuntosi astia- ja keittiötarvikevalikoimaa? Me teemme sen sinulle helpoksi, voit ostaa kaiken tarvittavan kerralla verkkokaupastamme!

Näin peset ja säilytät kuppeja ravintolassa

Maaliskuu 2024

Ravintolassa tai kahvilassa kuppi on osa kokonaiselämystä ja luo viimeisen silauksen aterian tunnelmaan. Tästä artikkelista löydät vinkkejä, joiden avulla ravintolasi mukit ja kupit säilyvät uudenveroisena pitkään ja mahdollistavat kupin äärellä vietetyt hyvät hetket.

Kentaurin työvaatteet saat nyt E.Ahlströmiltä

Helmikuu 2024

Tanskalaisen työvaatevalmistajan Kentaurin työvaatteet ovat huippukokki Sasu Laukkosen valinta. Kentaurin vaatteet saat nyt Suomessa yksinoikeudella vain E.Ahlströmiltä!


Näin rakennat täydellisen terassitunnelman

Tammikuu 2024

Haluatko erottua joukosta, tehdä ravintolanne terassista kutsuvan ja tunnelmallisen? Tässä muutama vinkki E.Ahlströmin tunnelmataikureilta, miten luot houkuttelevan tunnelman, jossa asiakkaasi viihtyy koko kesän.

Ravintola- ja sisustustrendit 2024

Joulukuu 2024

Vuosi 2023 on osoittanut, että kriisit voivat synnyttää myös uudenlaista yhtenäisyyttä, luovuutta ja innovaatioita. Seuraavaksi katsotaan mitä tuleva vuosi 2024 tuo tullessaan – uusia haasteita, yllätyksiä vai kenties lisää yhteisöllisyyttä ja kestävää muotoilua?

Mukit ja glögilasit jouluun

Lokakuu 2023

Osta hyvissä ajoin ravintolasi kuumien juomien tarjoiluun sopivat mukit ja lasit, jotta sesonki ei pääse yllättämään! Poimimme verkkokaupan valikoimastamme joulun glögisesonkiin ja kuumien juomien kauteen väreiltään ja tyyliltään sopivat kauniin murretun sävyiset mukit ja glögilasit.


Taio joulukattaukseen tunnelmaa

Lokakuu 2023

Tavoitteemme on tarjota valmiita, helposti toteutettavia ideoita ravintolalle asiakkaiden hurmaamiseen ja joulutunnelman rakentamiseen.Osa joulukattaustuotteista on saatavilla rajoitetun ajan, niin kauan kuin varastoa riittää. Tutustu tuotteisiin ja tilaa verkkokaupasta jo tänään, asiakkaiden joulutunnelman varmistamiseksi.

Luo tunnelmaa valaistuksella

Syyskuu 2023

Valaistus on tärkeä osa tunnelman luonnissa, niin kodissa kun julkisissakin tiloissa. Oikeanlaisella valaistuksella tilassa voidaan korostaa tai tarkoituksella häivyttää näkymää/tunnelmaa haluttuun suuntaan. Lue vinkit tunnelman luomiseen valaistuksen avulla!

Lue lisää

Joulun kattausideat ravintolaan

Syyskuu 2023

Tunnelmataikurit loihtivat kolme erilaista kattausta inspiraatioksi joulutunnelman luomiseen ravintolaan. Katso lisää ja valitse suosikkisi perinteisestä punaisesta, luonnonläheisestä tai pastellisesta kattauksesta!


Kattausalan suunnannäyttäjä Churchill

Heinäkuu 2023

Churchill, tuo englantilainen keramiikkajätti, jonka tunnetut astiasarjat ovat ihastuttaneet kattauksissa jo yli 225 vuoden ajan. Yrityksen rikas historia näkyy yhä sen toiminnassa – sama innovatiivisuus ja sitoutuminen kehitykseen on säilynyt mukana yrityksen alkumetreiltä asti.

Näin leivottiin E.Ahlströmin Einari-nimikkoleivonnaiset

Heinäkuu 2023

110-vuotiaan E.Ahlströmin ja yrityksen perustajan Einar Ahlströmin kunniaksi luotiin Einari-leivostuoteperhe, jossa maistuu raikkaus, kirpeys ja kotimaisuus.

Lue miten Saimaan Ammattiopisto Sampon kondiittorimestariopiskelijat Petrika Paarnio ja Johanna Silanen taikoivat Einari-leivoksen.

Lisää makua ja tunnelmaa julkisen puolen ruokapalveluihin

Heinäkuu 2023

Lue E.Ahlströmin julkisen puolen asiakkuuksista vastaavan tiimin haastattelu, miten julkisen puolen ravintolatoiminnasta tehdään tunnelmallista ja maukasta.


Kesäbuffan herkulliset katseenvangitsijat

Kesäkuu 2023

Ruoka-alan monitaituri Meri-Tuuli Väntsi valitsi astiat ja kattaustuotteet E.Ahlströmin valikoimasta herkullisen, persoonallisen ja kesäisen juhlabuffetin rakentamiseen. Lue Meri-Tuulin vinkit näyttävän buffan rakentamiseen ja valitse siihen tuotteet verkkokaupastamme.

Näin rakennat juhlabuffetin kevään ja kesän juhliin

Toukokuu 2023

Kevään ja kesän juhlat ovat asiakkaille kirkkaita onnen hetkiä. Ravintola on merkittävässä roolissa näiden ikimuistoisten hetkien rakentamisessa ja tunnelman luomisessa. Kokosimme kolmelle eri tyyppiselle ravintolalle vinkit, joiden avulla juhlapäivän herkutteluhetket jäävät unohtumattomiin makumuistoihin.

Salone del Mobile -messut

Toukokuu 2023

Tunnelmataikurit kävivät inspiroitumassa Salone del Mobile messuilla, sekä Milano Design Weekin tapahtumissa. Messuilla koettiin uusia maanläheisiä, helposti lähestyttäviä materiaaleja ja toteutuksia. Näiden lisäksi oli käytetty kekseliäitä ja vastuullisia ratkaisuja, jotka loivat hyvän ja viihtyisän tunnelman osastoille.


Tunnelman tekijä - BHS Tabletop 

Toukokuu 2023

BHS Tabletopilla on pitkät perinteet ja vahvat juuret, mutta vahva tahto kehittyä, sekä vastata nykypäivän ja tulevaisuuden toiveisiin posliininvalmistajana. BHS:n valikoima, Bauscher, Schönwald, Playground ja Heart&Soul, on saatavissa Suomessa yksinoikeudella vain E.Ahlströmiltä.

Hamilton Beach - tehokkuutta keittiöön

Huhtikuu 2023

Hamilton Beachin valikoimasta löydät tehokkaat ja kestävät tuotteet sujuvaan toimintaan, olitpa sitten yksittäisen ravintolan, baarin tai vaikka ketjun tuotevalikoimaa päivittämässä. Nyt löydät Hamilton Beachin innovatiiviset, helppokäyttöiset ja kestävät tuotteet verkkokaupastamme!

Securit - Tunnelman tekijä

Maaliskuu 2023

Hollantilaisen Securitin tavoitteena on luoda innovatiivista ja visuaalista viestintää ammattiympäristöihin. Securitin valtavaan valikoimaan kuuluu liitutaulutusseja, tauluja, muita luovia kylttityökaluja ja opastusvälineitä, jotka soveltuvat täydellisesti esimerkiksi ravintola-alalle. Tutustu tuotteisiin, lue vinkit ja kokeile rohkeasti!


Ravintola- ja sisustustrendit 2023

Joulukuu 2022

On jälleen aika kurkistaa ensi vuoden trendit! Trendeihin, niin kuin moneen muuhunkin asiaan, on viime vuosina vaikuttanut maailmaa tiukalla otteella riepotellut pandemia, sekä meitä kaikki järkyttänyt käynnissä oleva sota. Harvoin trendien yhteydessä on joutunut pohtimaan yhtä negatiivisia asioita kuin nyt, mutta löysimme myös positiivisia signaaleja!

Valitse lahja joka kestää aikaa

Joulukuu 2022

Varmin lahja pukinkonttiin on käytännöllinen klassikko; lahja joka kestää aikaa, on vastuullinen ja muotoilultaan ajaton. Näin se pysyy mukana elämänvaiheesta ja vuodesta toiseen.E.Ahlströmin ammattitaitoinen näkemys on, että kannattaa valita joulupakettiin laadukkaita keittiövälineitä.

Monikäyttöiset kokkiveitset

Marraskuu 2022

Laadukkaat keittiötarvikkeet, kuten veitset, tarvitset etenkin silloin, jos valmistat suurimman osan ruoasta paikan päällä ravintolassasi. Monikäyttöisellä kokkiveitsellä, eli keittiön yleisveitsellä, voit leikata, pilkkoa ja kuutioida useimpia raaka-aineita sen leveän terän ansiosta.


GN-astia - joka keittiön pieni suuri apulainen

Marraskuu 2022

GN-astia on yleinen nimitys Gastronom-mitoituksen mukaan valmistetuille astioille. Näiden ammattikeittiöiden vaatimattoman oloisten astioiden tehtävä on sitäkin tärkeämpi; astioita löytyy erikokoisina ja ne sopivat GN-mitoitettuihin telineisiin ja johteisiin esimerkiksi vaunuissa, uuneissa ja altaissa.

Suomessa kouluruoan kehitystyö on pitkällä, mutta aina on vara parantaa

Lokakuu 2022

Suomi kuuluu kouluruokailun edistyneimpiin maihin.  Kun koululaiset otetaan mukaan ruokalistan ja ruokailutilan suunnitteluun, sitouttaa se heitä ruokailutilanteeseen ihan uudella tavalla. Lue kouluruoan kehittämisohjelman asiantuntijan Virpi Kulomaan ja koululaisen Alma Hurrin haastattelu.

Joulumenu 2022 Vuoden Kokin ja Vuoden Tarjoilijan tapaan

Lokakuu 2022

Kysyimme Vuoden Kokki 2021 Kim Päivästöltä ja Vuoden Tarjoilija 2021 Henna Kolehmaiselta parhaat vinkit tulevaan jouluun. Ota joulureseptit talteen ja inspiroidu tunnelmasta!


Mukit ja glögilasit jouluun

Lokakuu 2022

Glögin ja kuumien juomien sesonki alkaa, kun ensimmäiset räntähiutaleet leijailevat maahan. Osta hyvissä ajoin ravintolasi kuumien juomien tarjoiluun sopivat mukit ja lasit, jotta sesonki ei pääse yllättämään!

Tunnelmallinen joulukattaus 2022

Lokakuu 2022

Nyt on aika virittäytyä tulevan joulun tunnelmaan. Onko ravintolasi joulukattaus tänä vuonna täynnä kullan kimallusta vai luotatko luonnonläheiseen ja pelkistettyyn tunnelmaan? Olipa visiosi joulun tunnelmasta millainen tahansa, niin verkkokauppamme laajasta valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi joulun somistuksiin ja kattauksiin.

Mustikkamaito by Johan Kurkela

Elokuu 2022

Suomen luontoa juhlitaan vuosittain elokuun viimeisenä lauantaina. Me E.Ahlströmillä ajattelemme Suomen luonnon päivää myös ruokamatkailun ja -kulttuurin näkökulmasta. Istuimme alas Suomen Bocuse d'Or -edustajan Johan Kurkelan kanssa puhumaan suomalaisesta luonnosta ja sen raaka-aineista.


Rapujuhlakattaus ravintolaan

Elokuu 2022

Heinäkuun loppu ja elokuu ovat rapujuhlien sesonkiaikaa ravintoloissa. Punainen ja valkoinen mielletään perinteiseksi rapujuhlien väripariksi, mutta jos etsit jotain uutta ja erilaista, niin E.Ahlströmin tunnelmataikurit loihtivat inspiraatioksi kolme eri tyylistä kattausta rapujuhliin.

Palvelutiski kukoistamaan

Heinäkuu 2022

Miten saadaan kaupan palvelutiski näyttämään syötävän hyvältä? Asiakkaan ensivilkaisulla on väliä, ja usein jo pelkällä tarjoiluastioiden päivittämisellä saa ihmeitä aikaan! Keräsimmekin avuksesi ravintolatason tuotteita, joilla teet kauppasi herkkupisteestä, salaattibaarista tai take away-pisteestä hetkessä houkuttelevan ja näyttävän, käytännöllisyyttä unohtamatta.

Siisti ravintolan takahuone - arjen luksusta!

Heinäkuu 2022

Miltä näyttää, kun kurkkaat ravintolasi varastoihin ja takatiloihin? Uusi sesonki kannattaakin aloittaa kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä, järjestämällä keittiö ja laittamalla ravintolan takatilat kuntoon. Lue vinkit ja ota ne käyttöön omassa ravintolassasi!


Työvaate on muutakin kuin työvaate

Heinäkuu 2022

Tee vaikutus asiakkaaseen keittiössä ja salissa - hanki uudet työvaatteet! Meiltä saat nyt ainoana Suomessa Chaud Devantin työvaatteita, joiden nimeen vannotaan monissa huippuravintoloissa ja foodservice-ketjuissa ympäri maailmaa.

Nyt on hyvä hetki nauttia kesästä

Heinäkuu 2022

Tässä onnistuneen kesäpäivän resepti, oli sitten kyseessä päivä rannalla, loma-asunnolla tai ravintolan terassilla. Monikäyttöiset kierrätetystä PET-materiaalista valmistetut tyynyt ja peitot kestävät hyvin Suomen kesän vaihtelevat sääolosuhteet. Tekstiilit, astiat ja muut kesäpäivän tuotteet keräät helposti mukaan tai säilytykseen kauniisiin koreihin. Ja vinkkinä, jos helleaalto uuvuttaa terassin kesäkukat ja -istutukset, meiltä löydät aina vehreät koristekasvit.

Drinkkilasit jokaiseen makuun

Heinäkuu 2022

Kippis! Keräsimme yhteen upeat drinkkilasit ja jalalliset cocktailmaljat, joissa sekä juomien maut, että kauniit sävyt pääsevät taatusti oikeuksiinsa. Kaikki valikoimamme drinkkilasit ovat ammattikäyttöön suunniteltuja, joten ne ovat tietenkin myös ensiluokkaisen kestäviä.


Paistinpannut - kovaan ammattikäyttöön

Toukokuu 2022

Paistinpannun valintaan vaikuttaa ennen kaikkea sen käyttötarkoitus, mitä sillä valmistetaan ja mikä toimii lämmönlähteenä.

Loma-asunnon astiat ja keittiötarvikkeet

Huhtikuu 2022

Varustatko kokonaista mökkikylää tai mietitkö oman loma-asuntosi astia- ja keittiötarvikevalikoimaa? Teimme tämän sinulle helpoksi: osta kaikki kerralla verkkokaupastamme!

Logo lautaseen - kuinka se tehdään?

Kun haluat viestiä ravintolan brändistä annosta myöten, painata ravintolan logo lautaseen tai laseihin. Jos aiemmin logolautaset miellettiin fine dining -paikkojen jutuksi, nykypäivän näppärä ravintoloitsija ymmärtää logolautasen arvon markkinointikeinona esimerkiksi Instagramissa.


Ravintola- ja sisustustrendit 2022

Joulukuu 2021

Tuhannen taalan kysymys - mikä jää ja mikä palaa vanhaan koronan jälkeen? Meille tunnelmataikureille on tärkeää ymmärtää, mitä ympäröivässä maailmassa tapahtuu ja minkälaisia trendejä, heikkoja signaaleja ja tuulahduksia tähän erikoiseen aikaan liittyy. Ne vaikuttavat myös siihen, miten mielenkiintoisena asiakkaat kokevat ravintolan ja minkälaisiin paikkoihin he palaavat uudelleen.

Ruokakulttuuri ja sen kehittäminen matkailun moottorina Suomessa

Marraskuu 2021

Lyonissa kilpailtiin syyskuussa vuoden 2021 kokkien maailmanmestaruudesta Bocuse d'Or -kilapilussa. Suomi sijoittui hienosti kuudenneksi, mikä on upea suoritus 21 maan finaalissa. Huomioitavaa on kuitenkin se, että kaikki muut pohjoismaat olivat Suomen edellä.

Ravintola- ja sisustustrendit 2021

Huhtikuu 2021

Poimimme parhaat palat vuosittaisesta trendiennusteestamme. Vuoden 2021 trendit olemme jaotelleet kolmeen: ajan ilmiöihin, visuaalisiin trendeihin ja ruokatrendeihin. Lisäksi veikkasimme 3 ravintolasisutukseen liittyvää yksityiskohtaa, jotka nousevat trendeiksi vuonna 2021.


Kierrätetty PET-materiaali sisustustuotteissa

Tammikuu 2021

Valikoimaamme ovat jo pitkään sulostuttaneet upeat PET-materiaalista valmistetut tyynyt ja peitot. Entisessä elämässään nämä kauniit, pehmeät sisustustekstiilit olivat - mitäpä muutakaan kuin muovipulloja! Miten muovipullo muuttuu tekstiiliksi?

Olutlasi kruunaa nautinnon - lagerit, pilsit ja hapanoluet ovat kesänsuosikkeja

Olutlasin tehtävä on siemailun ohella suojella olutta eli säilyttää tuoksut ja maut. Minkälainen olutlasi sopii millekin oluelle parhaiten? Viisi tähteä -median toimituspäällikkö ja olutasiantuntija Heikki Kähkönen antaa vastauksia.

Ravintolakokemus: Näin luot elämyksen aisteja hyödyntäen

Jotta onnistut ainutlaatuisen ravintolaelämyksen luomisessa, kannattaa kokemusta miettiä kaikkien aistien kautta. Tässä vinkkejä siihen, miten voit huomioida näkö-, kuulo-, maku-, haju- ja tuntoaistin ravintolaelämystä suunnitellessasi.


Näin tehdään timantinkovia astioita

Posliiniastioiden valmistamiseen liittyy hämmästyttävän paljon käsityötä. Nopeimillaan yhden valkoisen lautasen valmistaminen vie 48 tuntia aikaa. Saksalaisella posliinitehtaalla valmistetaan 100 000 astiaa päivässä, tutustu valmistusprosessiin tarkemmin.

Aterimilla elämyksiä!

Aterimia voisi helposti erehtyä pitämään ruokailutapahtuman vaatimattomina pikkuapulaisina. Mutta todellisuudessa aterimet ovat kaikkein rohkein osa ruokapöytää. Turun yliopiston elintarvikekehityksen professori Anu Hopia kertoo, mikä vaikutus aterimilla on elämykselliseen ruokailukokemukseen.

Ilon kautta ruokaillen

Miten innostaa nuoria kouluruoan äärelle? Kuinka päiväkotiruokailusta saadaan maistuva ja kiehtova makumatka? Pienillä asioilla pystytään vaikuttamaan jokapäiväisiin ruokailutilanteisiin ja luomaan antoisia, kiireettömiä ruokailuhetkiä vauvasta vaariin.


Juomatrendit: käsityötä ja näyttävyyttä

Ravintolamaailmasta tutuiksi tulleet trendit näkyvät myös juomissa. Baaripuolella puhutaan nyt paljon vastuullisuudesta, lähituotannosta ja sesongeista. Tasokas baari huomioi myös asiakkaat, jotka haluavat nauttia juomistaan ilman alkoholia.

Kahvikupit kahvilalle, joka ottaa kahvin tosissaan

Kahvikupit kahvilassa on osa kokonaiselämystä, tuo kahvin maun parhaalla tavalla esiin ja tukee kahvilan sisustusta, tunnelmaa ja konseptia. Minkälaisia kahvijuomia asiakkaat kysyvät ja mitä juomia trendikkäässä kahvilassa tarjotaan?

Keittiötarvikkeet ammattilaisille - viisi vinkkiä valintaan

Keittiötarvikkeet ammattilaisille kannattaa valita käytännöllisyys ja käyttötarkoitus edellä. Lue viisi vinkkiä, miten onnistut keittiötarvikkeiden valinnassa.


E.Ahlström kotikokeille

Kata kevät kotiin

Helmikuu 2024

Yleensä ensimmäisten kevään auringonsäteiden lämmittäessä iskee se joka keväinen sisustuskärpänen! Keräsimme verkkokauppamme valikoimasta yhteen tuotteita, joilla saat uutta ilmettä kotiin pienellä vaivalla, ja nämä tuotteet sopivat mainiosti myös muihin vuoden aikoihin!


Joulupöydän kaunis kattaus

Marraskuu 2023

Kysyimme Vuoden Kokki 2021 Kim Päivästöltä ja Vuoden Tarjoilija 2021 Henna Kolehmaiselta ihanimmat ja herkullisimmat reseptit joulupöytään. Sitten valitsimme laajasta valikoimastamme kauneimmat astiat, aterimet ja tarjoilutuotteet viimeistelemään unohtumaton joulun tunnelma.

Luovuutta liitutaulutusseilla

Lokakuu 2023

Nykyään liitutaulut ja liitutaide näkyvät kaikkialla ja on helppo ymmärtää miksi, koska voit jakaa oman viestisi aidolla, persoonallisella ja hauskalla tavalla! Tutustu Securit-tuotteiden valikoimaan verkkokaupassamme, tilaa tuotteet kotiin jo tänään ja päästä luovuutesi valloilleen!

Trendikäs syyskattaus

Syyskuu 2023

Saksalaisen BHS Tabletopin uusin tulokas brändiperheeseen, Heart&Soul, on ainutlaatuinen, välimerellistä fiilistä huokuva astiasarja. Löydät tuotteet eri värissä ja koossa, ja voit koota niistä juuri omanlaisesi yhdistelmän.


Kata rapujuhlat kotiin

Elokuu 2023

Rapujuhlat kuuluvat loppukesään ja punainen sekä valkoinen mielletään usein perinteiseksi rapujuhlien väripariksi, mutta pitäisikö tällä kertaa kokeilla jotain aivan muuta?

Katso kolme erilaista kattausta rapujuhliin, inspiroidu ja tilaa tuotteet loppukesän kauneimpiin kemuihin!

Kesän maut talteen säilömällä

Heinäkuu 2023

Säilöntä aika on nyt parhaimmillaan, kun Suomen kesä ja luonto tarjoaa meille mitä ihanimpia herkkuja mansikoiden, mustikoiden, yrttien ja sienien muodossa. Kesäsadon pakastaminen talvipäiviä varten on helppoa ja vaivatonta laadukkailla tuotteilla. Ota kesän maut ja vitamiinit talteen pakastimeesi, pikapikkelöinnillä pääset herkuttelemaan jo muutamassa tunnissa!

Kesäjuhlat by Meri-Tuuli

Kesäkuu 2023

Ruoka-alan monitaituri Meri-Tuuli Väntsi valitsi E.Ahlströmin valikoimasta astioita ja kattaustarvikkeita, ja rakensi niillä hurmaavan kesäisen buffan. Tutustu Meri-Tuulin suosikkituotteisiin, inspiroidu ja rakenna oma juhlabuffet! Artikkelista löydät lisäksi Meri-Tuulin herkulliset reseptit buffaan.


Viiden tähden pasta-ateria

Helmikuu 2023

Keräsimme yhteen kaiken mitä tarvitsen viiden tähden pasta-aterian luomiseen. Artikkelista löydät myös herkullisen pastareseptin!

HKliving - modernia ilmettä, perinteitä kunnioittaen

Tammikuu 2023

HKliving on hollantilainen sisustusbrändi, jonka valikoimiin kuuluu kauniita astioita, kattaustuotteita ja somisteita, aina viimeisimpien trendien mukaisissa väreissä ja muodoissa. HKlivingin tuotteet ovat saatavissa E.Ahlströmin verkkokaupasta. Tutustu tuotteisiin ja tilaa kotiin jo tänään!

Kattaus- ja sisustustrendit 2023

Tammikuu 2023

Lue trendianalyytikko Susanna Björklundin trendikatsaukseen perustuva artikkeli vuoden 2023 kattaus- ja sisustustrendeistä.


Helpot vinkit joulupöydän tunnelman viimeistelyyn

Marraskuu 2022

Verkkokauppamme valikoimasta löydät kauneimmat astiat, aterimet, lasit sekä sesonkituotteet joulupöydän kattaukseen. Joulupöydän tunnelman viimeistelet näyttävästi viikatuilla lautasliinoilla. Katso helpot vinkit kolmen erilaisen lautasliinan taitteluun ja valitse suosikkisi.

Laura Seppäsen keittiössä kokkaaminen lähtee hyvästä muotoilusta

Marraskuu 2022

"Näin suunnittelijana uskon, että hyvät olosuhteet on välttämätön edellytys onnistuneelle aterialle. Näihin olosuhteisiin kuuluu keittiöympäristön lisäksi olennaisesti kokkausvälineet."  Laura kertoo.

Laura Seppäsen keittiöväline-valikoima koki täysremontin E.Ahlströmin käsissä. Myös uusia kauniita kattaustuotteita liittyi joukkoon. Tutustu täällä Lauran suosikkituotteisiin.

Habitare 2022

Syyskuu 2022

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa keskiviikosta sunnuntaihin 7.-11.9.2022.

E.Ahlströmin tunnelmataikurit ovat paikalla koko tapahtuman ajan Dream Cozyn yhteisosastolla 6e51 yhdessä Cosy Publishingin, Virtasen, Blaun, Stalan, Interfacen, Innoluxin, Essis by Lasilinkin ja Timberwisen kanssa. Viiden tähden tunnelma osastolla viimeisteltiin E.Ahlströmin astioilla ja keittiötarvikkeilla.


Parhaat pizzatarvikkeet

Heinäkuu 2022

Artesaanipizzan valmistus kotikeittiössä on noussut suureen suosioon ja maukkaita reseptejä on tarjolla ilahduttavan runsaasti. Täältä löydät kaikki tärkeimmät välineet, joiden avulla pizzeriatasoinen pizza luonnistuu omassa kotikeittiössäsi!

Naantalin Asuntomessut 2023

Heinäkuu 2022

E.Ahlströmin tunnelmataikurit olivat mukana viimeistelemässä kahden kohteen tunnelmaa kattausten muodossa: Kohteessa 14, Villa Myötätuuli, löytyy sisustussuunnittelia Piia Kalliomäen valinnat moderniin ja vaaleaan kattaukseen kun taas kohteen 29, Koti Neulanen, asukkaan Suvi Haukiojan kattaus myötäilee kodin sisustuksen tummia ja maanläheisiä sävyjä

Nyt on hyvä hetki nauttia kesästä

Heinäkuu 2022

Tässä onnistuneen kesäpäivän resepti, oli sitten kyseessä lomapäivä rannalla tai loma-asunnolla. Monikäyttöiset kierrätetystä PET-materiaalista valmistetut tyynyt ja peitot kestävät hyvin Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Tekstiilit, piknik-astiat ja muut kesäpäivän tuotteet keräät helposti mukaan kauniisiin koreihin.


Parhaat viinilasit kotiin

Heinäkuu 2022

Poimimme verkkokaupastamme parhaat viinilasit kotikäyttöön. Viinilasivalikoimamme on ammattilaisille tarkoitettu, joten kaikki viinilasimme ovat erinomaisia laadultaan ja ravintolan kovaa käyttöä kestäviä.

Parhaat keittiövälineet kotikokkaukseen

Heinäkuu 2022

Kotona valmistettuun hyvään ruokaan ei suinkaan vaadita keittiövälineiden laajaa kirjoa, vaan huolella valitut perustarvikkeet riittävät pitkälle. Keräsimmekin avuksesi parhaat keittiövälineet, joilla onnistut kotikokkauksessa.

Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen

Kesäkuu 2022

Elämyksellisessä kattauksessa aterimet ovat kuvioituja ja koristeltuja. Aterimet eivät jää enää sivuosaan vaan niissä on katsottavaa ja tunnusteltavaa aivan kuten lautasissa ja laseissa.

Pizza & Bubbles by Meri-Tuuli Väntsi

Toukokuu 2022

Kysyimme mistä syntyy ruoka-alan inspiroivan moniottelijan Meri-Tuuli Väntsin parhaat bileet?

Katso vinkit ja hurmaavat kuvat Meri-Tuulen pizzabileistä ja suunnittele omasi, kaiken tarvittavan löydät E.Ahlströmin valikoimasta!

Parhaat grillaustarvikkeet kesään!

Toukokuu 2022

Kesä, grillatun ruoan herkullinen tuoksu ja ystävät seurana - siinäpä resepti täydelliselle grillaushetkelle. Pienellä viilauksella tuosta hetkestä saadaan vieläkin timanttisempi, nimittäin oikein valituilla grillausvälineillä!

Pizzaparty by Jonna Kivilahti

Huhtikuu 2022

Lifestylealan ammattilaisen Jonna Kivilahden italialaiseen pizzadinneriin sisältyy alkudrinkit, tietysti pizza ja lopuksi jälkiruoka. Inspiroidu italialaisesta pizzadinneristä ja Jonna Kivilahden upeista kuvista!


Piknik-retken tarvikkeet

Huhtikuu 2022

Aurinko paistaa ja ilma on lämmin, nyt kirmataan kesälaitumille! Keräsimme avuksesi parhaat astiat ja tarvikkeet sujuvaan eväsretkeilyyn. Kun puitteet ovat kunnossa, voitkin keskittyä nauttimaan ystävistä, eväistä ja hyvästä säästä.

Kata kevät kotiin

Huhtikuu 2022

Näillä häikäisevillä astioilla ja somisteilla toivotat kevään tervetulleeksi!

Meri-Tuulin kalahampurilaiset

Huhtikuu 2022

Ruoka-alan inspiroiva ja innostava moniottelija Meri-Tuuli Väntsi vinkkaa ammattikeittiön vinkit ja välineet, jotka soveltuvat kotikeittiöön ja vievät hampurilaisten teon kotona seuraavalle tasolle!


Hyväntuulinen hampurilaiskattaus by Jonna Kivilahti

Maaliskuu 2022

Maistuisiko hampurilainen? Sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja sisällöntuottaja Jonna Kivilahti valitsi astiat astetta tyylikkäämpään hampurilaiskattaukseen.

Sushi by Jonna Kivilahti

Helmikuu 2022

Luo sinäkin upea kattaus sushin nauttimiseen! Katso millaisen tunnelman lifestylealan ammattilainen, sisustustoimittaja, suunnittelija ja stylisti Jonna Kivilahti taikoi sushipöytään.

Afternoon Tea by Jonna Kivilahti

Tammikuu 2022

Näin taiot tunnelman teehetkiin! Nyt on aika iltapäiväteen. Herkkuhetki, johon perinteisesti liitetään erilaiset makeat ja suolaiset leivonnaiset sekä tietysti hyvä tee ystävien seurassa. Iltapäivän parhaan hetken tunnelman taikoo kauneimmat kupit ja kattaukset.


Toggle Nav
Ostoskori