Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

13073

Stemless-kuohuviinilasi 25 cl

Oniksen Stemless-kuohuviinilasi (25 cl) on kirkkaasta lasista valmistettu astianpesukoneen kestävä lasi. Täydellinen ravintoloille, jotka etsivät tyylikästä ja käytännöllistä vaihtoehtoa kuohuviinien ja samppanjoiden tarjoiluun.
4,07 €
(sis. 24% ALV)

Saatavilla verkkokaupasta 132
Stemless-kuohuviinilasi 25 cl is available to buy in increments of 12
Tuotenumero
13073
Pituus
0 cm
Leveys
0 cm
Korkeus
0 cm
Nettopaino
0 kg
Pakkauskoko
12
GTIN
6419941000415
Stemless-kuohuviinilasi (25 cl) on ehdoton lisä ravintolan lasivalikoimaan. Tyylikkään ja modernin muotoilunsa ansiosta tämä lasi sopii täydellisesti kuohuviinien ja samppanjoiden tarjoiluun. Yksi tämän lasin parhaista ominaisuuksista on sen monipuolisuus. Se ei sovellu vain kuohuviinin ja samppanjan tarjoiluun, vaan sitä voidaan käyttää myös muihin juomiin, kuten cocktaileihin tai jopa jälkiruokiin. Tunnetun Onis-tuotemerkin valmistama lasi on rakennettu kestämään. Se on konepestävä, joten se on helppo puhdistaa ja huoltaa. Materiaali on korkealaatuista lasia, joka tarjoaa kestävyyden ja kristallinkirkkaan ulkonäön.

- Tämä kuohuviinilasi on suunniteltu kestämään konepesua, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
- Tämän kuohuviinilasin laadukas materiaali takaa kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Se kestää usein käyttöä vaarantamatta sen tyylikästä ulkonäköä.
- Vaikka tämä lasi sopii täydellisesti kuohuviinin ja samppanjan tarjoiluun, sitä voidaan käyttää myös muihin juomiin, kuten cocktaileihin tai jälkiruokiin. Sen monipuolisuus tekee siitä arvokkaan lisäyksen lasikokoelmaasi.
Lisätietoja
Brändi Onis
Konepesunkestävä kyllä
Elintarvikekäyttöön soveltuva kyllä
Materiaali lasi
Toggle Nav
Ostoskori