Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Leikkuulaudat

Leikkuulaudat

Tuotteet 1-36 / 53

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. leikkuulauta-30x20x2-cm-1
  Leikkuulauta 30x20x2 cm
  16,98 €
  (sis. 24% ALV)
 2. leikkuulauta-45x30x1-2-cm-1
  Leikkuulauta 45x30x1,2 cm
  20,75 €
  (sis. 24% ALV)
 3. leikkuulauta-53x32-5x1-5-cm-1
  Leikkuulauta 53x32,5x1,5 cm
  49,60 €
  (sis. 24% ALV)
 4. leikkuulauta-53x32-5x2-cm-1
  Leikkuulauta 53x32,5x2 cm
  55,08 €
  (sis. 24% ALV)
 5. leikkuulauta-60x40x1-5-cm-1
  Leikkuulauta 60x40x1,5 cm
  70,06 €
  (sis. 24% ALV)

Tuotteet 1-36 / 53

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Leikkuulaudat kotiin

Verkkokauppamme valikoimasta löydät niin isot kuin pienet leikkuulaudat, jotka soveltuvat ammattikäyttöön, kotikeittiöön.

Leikkuulaudan valinta

Keittiössä on hyvä olla useampi leikkuulauta, jotta esimerkiksi raakoja ja kypsiä ruoka-aineita ei käsitellä samoilla välineillä.

Pitäisikö laudan olla materiaaliltaan puuta vai muovia? Erityisesti voimakastuoksuisia, raakoja tai väriä päästäviä ruoka-aineita kannattaa käsitellä muovisella leikkuulaudalla. Puinen lauta taas on ekologisempi valinta kuin muovinen, hellävarainen veitsen terälle ja kestää käytössä pidempään, mutta vaatii huolenpitoa.

Puisen leikkuulaudan edut

 • Puiset leikkuulaudat ovat muovisia lautoja pehmeämpiä, minkä ansiosta veitsi ei tylsisty yhtä herkästi kuin kovaa, muovista leikkuulautaa käytettäessä.
 • Puinen leikkuulauta on hygieeninen: puun antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta bakteerit voivat kuolla puisen laudan pinnalta nopeammin kuin muovisen.
 • Koska puu on huokoinen materiaali, puinen leikkuulauta tulee kuitenkin aina puhdistaa huolella käytön jälkeen ja sen on kuivuttava kunnolla ennen seuraavaa käyttökertaa. Puhdista puinen leikkuulauta nopeasti juoksevalla vedellä ja kuivaa sen jälkeen.
 • Puiset leikkuulaudat ovat kestäviä: hyvällä hoidolla ne kestävät käytössä vuosia. Voit tasoittaa puisen leikkuulaudan pinnan hiomalla. Aika ajoin puulauta kannattaa myös öljytä.

Muovisen leikkuulaudan edut

Muoviset leikkuulaudat ovat käteviä keittiössä, sillä ne ovat kevyitä, käytännöllisiä ja hygieenisiä: muovinen lauta kestää konepesun ja sopii keveytensä ansiosta moneen tarpeeseen.

Esimerkkejä muovisista leikkuulaudoista:

Keittiömestareiden suunnittelema Profboard-leikkuulautakonsepti koostuu leikkuulaudasta ja siihen helposti vaihdettavista, värikoodatuista leikkuualustoista. Ohuet leikkuualustat vievät myös vähemmän säilytystilaa.

GastroMax™ Bio -leikkuulaudat on valmistettu 98 % biopohjaisesta komposiittimateriaalista. Suomessa valmistetuissa leikkuulaudoissa yhdistyvät puun luonnollinen ilme ja muovin toiminnallisuus, kuten konepesunkestävyys. GastroMax™ Bio -leikkuulaudat voi kierrättää samalla tapaa kuin tavalliset muovituotteet.

Leikkuulaudat verkkokaupasta

E.Ahlströmiltä löydät ammattikäyttöön soveltuvat leikkuulaudat kotikäyttöön. Tutustu tuotteisiin ja tilaa kotiin jo tänään!

Toggle Nav
Ostoskori