Helmikuu 2022
Me E.Ahlströmillä haluamme, että Suomessa on universumin parhaat ravintolat - myös kotona. Jos kokkaus- ja kattamishommat ovat sinulle sydämen asia, olet oikeassa paikassa. Verkkokaupastamme saat hankittua samoja välineitä ja astioita, joilla tuhannet ammattilaiset kokkaavat päivittäin ja joiden nimiin ammattilaiset ovat vannoneet jo vuosisadan. Tähän artikkeliin keräsimme yhteen kaiken mitä tarvitset viiden tähden pasta-aterian luomiseen. Alta löydät myös avainasiakaspäällikkömme Henna-Elina Hurrin suosikki pastareseptin.
- Tätä nopeaa ja herkullista pastaa kokataan arkena, sen kuin kaupasta kipaisee tomaatit. Tehdessä voi helposti hyödyntää juuri sitä juustoa mitä kaapista löytyy, tai valita se mitä juuri silloin mieli tekee. Talvella pieni chilitujaus lämmittää ja kesällä taas tomaatit ovat parhaimmillaan. Makua voi muunnella myös yrteillä, basilikan tilalle voi vaihtaa vaikka timjamin ja jättää halutessaan kaprikset pois, Henna-Elina suosittelee.
Tuoretomaattipasta lempijuustolla on avainasiakaspäällikkö Henna-Elina Hurrin perheen suosikki arkiruoka.
Tuoretomaattipastaa lempijuustolla
n. 800g tomaatteja
½ dl oliiviöljyä
1 tl balsamiviinietikkaa
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1/ 2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
halutessasi 1 tl chilihiutaleita / pari ruokalusikallista kapriksia
Lisäksi
haluamaasi pastaa. esim. spagetti
1 rkl oliiviöljyä
n. 150–200 g haluamasi juustoa (mozzarella, vuohenjuusto, feta)
1 dl hienonnettua basilikaa
Tarvitset noin 10 kpl kaltattuja tomaatteja. Tee huuhdottujen tomaattien pohjaan ristiviillot, jonka jälkeen upota ne hetkeksi (noin 15 sekuntia) kiehuvaan veteen ja siirrä ne hetkeksi jääveteen. Tämän jälkeen voit kuoria tomaatit. Halkaise tomaatit, poista niistä siemenet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Keitä haluamasi pasta pakkausohjeen mukaan, muista riittävä suola keitinvedessä. Valuta ja lisää pastan joukkoon öljy (1 rkl).
Sekoita öljy, balsamiviinietikka, valkosipulinkynnet sekä mausteet kasarissa. Kuumenna ja lisää tomaattikuutiot. Pidä liesi pienellä lämmöllä, sillä tarkoitus on vain lämmittää tuoretomaattiseos nopeasti.
Sekoita tomaattiseos pastan joukkoon. Murenna sekaan haluamasi juusto ja hienonnettu basilika (mahdollisesti kaprikset).
Parhaat tuotteet pasta-aterialle
- Trendit ja sesongit
- Kata joulu kotiin
- Luovuutta liitutaulutusseilla
- Parhaat viinilasit kotiin
- Trendikäs syyskattaus
- Kesän maut talteen säilömällä
- Kata rapujuhlat kotiin
- Parhaat pizzatarvikkeet
- Parhaat grillaustarvikkeet kesään
- Piknik-retken tarvikkeet
- Viiden tähden tunnelmaa kodin terassille
- Kata kevät kotiin
- Parhaat keittiövälineet kotikokkaukseen
- Joulupöydän kaunis kattaus ja herkulliset reseptit
- Helpot vinkit joulupöydän tunnelman viimeistelyyn
- Kesäjuhlat by Meri-Tuuli
- Viiden tähden pasta-ateria
- HKliving - modernia ilmettä, perinteitä kunnioittaen
- Kattaus- ja sisustustrendit
- Laura Seppäsen keittiössä kokkaaminen lähtee hyvästä muotoilusta
- Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen
- Pizza & bubbles by Meri-Tuuli Väntsi
- Pizzaparty by Jonna Kivilahti
- Meri-Tuulen kalahampurilaiset
- Hyväntuulinen hampurilaiskattaus by Jonna Kivilahti
- Sushi by Jonna Kivilahti
- Afternoon tea by Jonna Kivilahti