Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Parhaat pizzatarvikkeet

Täydelliset pizzavälineet kotikäyttöön

Artesaanipizzan valmistus kotikeittiössä on noussut suureen suosioon ja maukkaita reseptejä on tarjolla ilahduttavan runsaasti. Tältä sivulta löydät kaikki tärkeimmät välineet, joiden avulla pizzeriatasoinen pizza luonnistuu omassa kotikeittiössäsi!

Pizzakivet, -pannut ja muut pizzatarvikkeet

Pizza paistuu perinteisellä uunipellilläkin, mutta suosittelemme lämpimästi kokeilemaan oikeaa pizzakiveä, -ritilää tai pizzapannua. Pizzaritilällä ylimääräinen kosteus haihtuu hyvin ja pohjasta tulee mukavan rapsakka. Myös pizzakiven avulla saat pizzaan rapean pohjan ja täytteetkin kypsyvät tasaisesti. Pehmeän pizzan siirtäminen kuumalle kivelle onnistuu helposti pizzalapion avulla. 

Tarjoilussa auttavat niin pizzapyörä kuin pizzalastakin – jotka muuten ovat varsin toimivat välineet myös muussa ruoantarjoilussa ja leivonnassa. Viimeistele täydellinen herkutteluhetki vielä sopivan kokoisilla, tyylikkäillä lautasilla! 

Lisää inspiraatiota pizzapartyihin löydät lifestylealan ammattilaisen Jonna Kivilahden italialaisesta pizzadinneristä ja ruoka-alan moniottelijan Meri-Tuuli Väntsin pizzabileistä.


Pizza sopii moneen tilanteeseen ja paras resepti lienee se, että jokainen saa valita omat suosikkinsa pizzan täytteeksi.

Näillä välineillä teet pizzeriatason pizzaa:

 1. perfect-match-lautanen-o-30-cm-1
  Perfect Match -lautanen ø 30 cm
  33,69 €

Mitä ateria on ilman kaikin aistein koettua tunnelmaa? Vain syömistä. Tutustu myös verkkokauppamme laajaan sisustustuotevalikoimaan.

Tarjoilutuotteet pizzapartyihin:

 1. fish-fish-pullo-1-l-1
  Fish & Fish -pullo 1 l
  31,25 €
 2. universe-a-kattausalusta-o-35-1
  Universe_A -kattausalusta ø 35
  6,52 € 17,05 €

Katso kaikki sisustustuotteet.


Kuvat: Churchill

Toggle Nav
Ostoskori