Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Krung Thep Thai Bistro Arabia


Chawalit Janchot, ravintolapäällikkö ja osakas

Krung Thep Thai Bistro Arabia, Helsinki

Krung Thep Thai Bistro avattiin Arabiaan toukokuussa. Olemme osa www.thaimaalainenravintola.fi -yritystä, johon kuuluvat esimerkiksi Bangkok 9, Raan Khao Gaeng sekä Thai Orchid Villa.

Ravintola on auki sekä lounaalla että iltaisin. Listalta löytyy tuttuja street food -annoksia sekä autenttista thairuokakulttuuria kunnioittavia ruokia. Asiakkaat tykkäävät erityisesti pad thai-nuudeleista, som tam-salaatista ja tom khaa-keitoista. Myös erilaiset curryt ovat suosittuja. Ne ovat monille tuttuja juttuja Thaimaan matkoilta ja samoja makumuistoja haetaan meidän ravintoloistamme nyt, kun Aasiaan on ollut hankala matkustaa.    

Aromikkuutta annoksiin tuovat sitruunaruoho, limenlehti, kurkuma ja thai-basilika. Myös chili, korianterijuuri, tamarind ja kalakastike ovat tärkeitä, jotta tulinen, makea ja kirpeä ovat tasapainossa. Hyödynnämme thaimaalaista makumaailmaa myös cocktaileissamme.


Krung Thepin 3 kohokohtaa

  • Kotoisan rento tunnelma ja moderni, skandinaaviseen makuun sopiva sisustus.
  • Laadukkaasti valmistettu ruoka suomalaisia kasviksia, lihaa ja kalaa hyödyntäen.
  • Kiva ja iloinen henkilökunta sekä ystävällinen palvelu.    

Pieni ravintolamme on sisustettu viihtyisäksi. Halusimme luoda tunnelmallisen tilan, joka tuntuu samaan aikaan sekä kotoisalta että trendikkäältä. Ruoka on ykkösjuttu: annokset ovat maukkaista, kauniita ja huolellisesti aseteltuja. Myös lounas tarjoillaan lautasilta.


Tunnelmataikurit työssään

Elina Korpijärvi, sisustusarkkitehti

Krung Thep Thai Bistro -ketjun ravintoloiden sisustusta lähdettiin suunnittelemaan korkealuokkaisen thaimaalaisen ruokatuotteen ympärille. Siihen haettiin viihtyisän korttelibistron tunnelmaa, jossa ruoasta ja palvelusta voi nauttia rennon tyylikkäässä miljöössä.

Katseenvangitsijana Arabian ravintolassa ovat ehdottomasti nuo kolmiulotteiseksi rapatut seinät, jotka tuovat tilaan mielenkiintoista rosoa ja tehdasmaisuutta. Tilanjakajana toimii sohvaryhmä, jonka väliin sijoitettiin korkea hyllykkö vehreyttä ja pehmeyttä tuoville viherkasveille. Thaimaalaista henkeä tuotiin esille ravintolan omistajan, Alongkod Iamruangin, hankkimilla tauluilla ja muilla heidän kulttuurilleen tärkeillä pienesineillä.

Sari Björkengren, projektipäällikkö, E.Ahlström

Kun asiakkaalla on oma suunnittelija, meidän tärkein tehtävämme E.Ahlströmillä on auttaa häntä luomaan asiakkaan toiveita, tarpeita ja budjettia vastaava lopputulos etsimällä suunnitelmiin sopivat tuotteet. Laaja valikoimamme on jatkuvasti ajan tasalla, sillä seuraamme aktiivisesti uutuuksia ja trendejä maailmalla.

Tähän kohteeseen Elina laittoi muutamia ideakuvia ja omia ajatuksiaan ravintolan tyylistä, joiden perusteella lähdin kartoittamaan siihen sopivia pöytiä, tuoleja, valaisimia ja sohvia aikataulut ja erikoistoiveet −kuten mittatilauksena tehdyt sohvat− huomioiden. Otimme huomioon myös aiemmin samalla konseptilla avattujen Krung Thep -bistrojen tyylin, jotta eri paikoissa käydessä brändi olisi tunnistettavissa myös sisustuksen ja tunnelman osalta.

 

Teksti ja kuvat: Kati Laszka

https://www.krungthepthaibistro.fi/ 


Toggle Nav
Ostoskori