Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Pillivuyt

Pillivuyt

Ranskalainen Pillivuyt valmistaa klassisia keittiövälineitä, kuten posliinisia kulhoja ja vuokia. Pillivuyt on yksi vanhimpia ranskalaisia brändejä, ja se on perustettu yli 200 vuotta sitten vuonna 1818 Louis Charles Pillivuytin toimesta. Pillivuyt edustaa huippuosaamista, joka on periytynyt sukupolvelta toiselle. Jokainen tuote on valmistettu kokonaan ja ainutlaatuisesti Ranskassa, ja yritys on ranskalaisen huippuosaamisen ja asiantuntemuksen majakka ympäri maailmaa. Pillivuytin tehdas sijaitsee Ranskan Mehun-sur-Yevressä.

Pillivuyt astiat ja keittiövälineet

Pillivuytin tuotteisiin lukeutuu erilaisia annosvuokia, kulhoja, uunivuokia ja piirakkavuokia. Tuotteiden minimalistinen ja tyylikäs muotoilu sopii skandinaaviseen sisustukseen täydellisesti. Pillivuytin valkoiset astiat ovat ikonisia käyttöesineitä ja kestävyytensä ansiosta ne kulkeutuvat sukupolvelta toiselle. Kun haluat astioiltasi laatua, tyylikkyyttä ja pitkäikäisyyttä, valitse Pillivuyt.

Posliiniset tuotteet kestävät uunia, mikrolämmitystä sekä pakastusta. Astiat voidaan siirtää suoraa pakastimesta uuniin, sillä materiaalit ja valmistustavat kestävät erinomaisesti lämpötilanvaihteluja. Pillivuytin lasite on poikkeuksellisen kova kestäen halkeulua ja naarmuuntumista.

Voit ostaa Pillivuytin tuotteet yrityksellesi PRO-verkkokaupastamme

18 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

18 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Toggle Nav
Ostoskori