Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Keittiövälineet

Keittiövälineet

Tuotteet 1-36 / 462

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 462

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Keittiötarvikkeet kotiin

Laadukkaasta ja kattavasta keittiövälinevalikoimastamme löydät ammattikeittiöön soveltuvat tuotteet kotikeittiön tarpeisiin. Kaikki valikoimamme keittiötarvikkeet ovat elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä ja ammattikäyttöön suunniteltuja. Nyt ne ovat saatavilla myös kotikokkien käyttöön verkkokaupassamme.

Keittiötarvikkeiden valinta

Keittiötarvikkeet on hyvä valita käytännöllisyys ja käyttötarkoitus edellä. Sopivilla keittiövälineillä helpotetaan arjen sujumista, tehostetaan työskentelyä ja mahdollistetaan onnistunut ruoanvalmistus. Keittiövälineiden valinnassa on tärkeää miettiä tuotteiden oikeat käyttöön soveltuvat mittasuhteet, materiaalit ja tuotteiden suositellut käyttölämpötilat.

Huomioi materiaalivalinnassa se, että ruostumattomasta teräksestä (rst) valmistetut välineet, kuten esimerkiksi kauhat ja vispilät, ovat käytännössä ikuisia, kun taas muovikauhoja joudut jossain vaiheessa uusimaan. Kaikki E. Ahlströmin valikoimassa olevat tarvikkeet ovat elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä.  

Muovituotteiden materiaaleissa ja niiden ominaisuuksissa on runsaasti eroja, jotka vaikuttavat niiden soveltumiseen eri käyttötarkoituksiin. Näistä ominaisuuksista kerrotaan tarkemmin tuotteiden lisätiedoissa.

Keittiötarvikkeet verkkokaupasta

E.Ahlströmiltä löydät ammattilaiskäyttöön soveltuvat keittiövälineet kotikäyttöön. Valikoimaamme valitaan keittiövälineet, joissa on paras hinta-laatu suhde. Tutustu tuotteisiin ja tilaa kotiin jo tänään!

Toggle Nav
Ostoskori