Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Kata kevät kotiin


Yleensä ensimmäisten kevään auringonsäteiden lämmittäessä iskee se joka keväinen sisustuskärpänen! Keräsimme verkkokauppamme valikoimasta yhteen tuotteita, joilla saat uutta ilmettä kotiin pienellä vaivalla, ja nämä tuotteet sopivat mainiosti myös muihin vuoden aikoihin!


Bausherin Purity Reflections-astioissa on tyylikäs graafinen reliefi, joka luo valon ja varjon jännittävän leikin. Kohokuvio heijastaa valoa eri tavoin, kun astiaa katsoo eri kulmasta.Oniksen kauniisti kuvioleikattu Hobstar-lasi tuo vivahteita amerikkalaisen kristallilasimuotoilun kultakaudelta sadan vuoden takaa. Väreillä ja kevätauringon säteillä leikittelevillä Hobstareilla loihdit kattauksen juuri makusi mukaan!


  1. hobstar-juomalasi-35-cl-1
    Hobstar-juomalasi 35 cl
    5,44 €
  2. hobstar-juomalasi-35-cl-1
    Hobstar-juomalasi 35 cl
    5,44 €

Pintinoxin Bernini-aterimet ovat koristeellisia ja tyylikkäitä, joka on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä.Mica Decoration -vaaseissa ja maljakoissa on mitä upeampia muotoja ja pintoja! Jokainen kappale on hieman erilainen, sillä ne on valmistettu käsityönä.Kuvat: BHS Tabletop AG, Onis, Pintinox, Mica Decorations


Toggle Nav
Ostoskori