Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Ravintola Hejm

Astiat tukevat Hejmin ruokafilosofiaa

Fresh up -kummiravintola Hejmin ruoka, sisustus ja astiat luovat yhtenäisen kokonaisuuden, jossa kohtaavat kodikkuus, modernius ja raikkaus. Ruoka on loppuun asti mietittyä, kuten myös siihen sopiva astiamaailma.  Vaasassa sijaitseva Hejm valitsi E.Ahlströmin tekemään ravintolan sisustus- ja astiasuunnittelun. Myös kalusteet ovat E.Ahlströmin valikoimasta.


Tarkkaan harkittu kokonaisuus luo kotoisan tunnelman ravintolaan

Ravintolan ruokaan, sisustukseen ja astioihin on haluttu tuoda ”nordic touch” Pohjanmaan voimalla, kuvailee ravintoloitsija Mattias Åhman.

- Valitsimme E.Ahlströmin tekemään ravintolan sisustus- ja astiasuunnittelun, koska sillä on Suomen paras ammattitaito ravintolan kokonaisuuden hallitsemisessa. Samasta paikasta on mahdollista saada koko paketti ja myös kokeilla erilaisia vaihtoehtoja. Sisustus tosin istui rakennukseen heti kuin nenä päähän eikä muutoksia juuri tarvittu, toinen ravintoloitsijoista, Simon Selin, naurahtaa.

Vaaleat puiset pöydät ja ruskeat nahkatuolit sopivat meren rannalla sijaitsevaan puusta ja lasista tehtyyn rakennukseen täydellisesti. Paikallinen ammattitaito näkyy ravintolan valaistussuunnittelussa sekä raskaimmissa huonekaluissa puusepän taidonnäytteenä.


Sesongin mukaiset raaka-aineet istuvat neutraaleihin astioihin

Hejmin ruokafilosofia perustuu sesongin mukaisiin raaka-aineisiin ja lähiruokaan. ”Teemme ruokaa niistä raaka-aineista, jotka ovat omana kasvukautenaan parhaimmillaan. On aivan mahtavaa, että meillä on neljä vuodenaikaa, joten vaihtelua löytyy!”, kertoo ravintoloitsija Selin. Hejmin keittiö pyrkii käyttämään mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita ja osa raaka-aineista kerätään myös itse, kuten villiyrtit. 

Yhdistelmä kevyitä ja voimakkaita materiaaleja luo toimivia kontrasteja

Paikallisuus ja luonnollisuus näkyy kaikessa Fresh up -kummiravintola Hejmin tekemisessä. Kevyet lasit ja aterimet tuovat hyvää vastapainoa paksummalle keramiikalle, pellavaliinoille ja puisille elementeille. Kokonaisuus on selkeä ja loppuun asti mietitty.


Tutustu Ravintola Hejmiin

Ravintola Hejm tarjoaa vierailleen lämpimän ja yksilöllisen kokemuksen modernin kotiruuan ja rennon ilmapiirin avulla. Katso lisää https://restauranthejm.com/fi/

 

Kuvat: Linus Lindblom

Toggle Nav
Ostoskori