Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Helpot vinkit joulupöydän tunnelman viimeistelyyn


Marraskuu 2022

 

Verkkokauppamme valikoimasta löydät kauneimmat astiat, aterimet, lasit sekä sesonkituotteet joulupöydän kattaukseen. Joulupöydän tunnelman viimeistelet näyttävästi viikatuilla lautasliinoilla. Pöydän kattaus näyttää heti astetta juhlavammalta, kun siihen lisätään kankainen servetti.

Katso helpot vinkit kolmen erilaisen lautasliinan taitteluun ja valitse suosikkisi. Tai taittele kaikki mallit samaan kattaukseen!

Valikoimastamme löytyy puuvillainen Sonora-kangasservetti kahdessa värissä, joka soveltuu hyvin näyttäviin esillepanoihin. Tutustu myös muihin verkkokauppamme kattaustuotteisiin.


Mielenkiintoa ja leikkisyyttä kattaukseen luo eri tavoin viikatut servetit.

Malli 1: Viuhka

Valitse neliön mallinen servetti. Taittele servetti yhdestä reunasta noin 2 cm levyisinä kaitaleina haitariksi toiseen reunaan saakka. Sen jälkeen taita haitari kahtia ja asettele se lautaselle viuhkan tapaan.


Malli 2: Solmu

Valitse neliön mallinen servietti. Aseta lautasliinan nurja puoli ylöspäin ja taita vastakkaiset kulmat päällekkäin. Taita lautasliina vielä puoliksi ja solmi rento solmu keskelle. Lautasliinan päät saavat tulla lautasen yli kattauksessa.


Malli 3: Kierre

Kiepautettu haitari sopii hyvin syvälle lautaselle, jossa se pysyy kauniisti pystyssä. Valitse neliön mallinen servetti. Taittele servetti yhdestä reunasta noin 2 cm levyisinä kaitaleina haitariksi toiseen reunaan saakka. Pyöritä haitari sen jälkeen rullalle ja asettele syvälle lautaselle. Vedä haitarin pää rullan sisältä ylös ja asettele se kauniisti viuhkaksi.Sesonkituotteet joulun tunnelmaan löydät täältä. Ihanaa ja tunnelmallista joulun taikaa!

Kuvien joulukattauksen tuotteet

  1. hobstar-juomalasi-35-cl-1
    Hobstar-juomalasi 35 cl
    5,44 €
  2. inku-kulho-53-cl-1
    Inku-kulho 53 cl
    23,32 €

Kuvat: Anna Fogenstad

Toggle Nav
Ostoskori