Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Laplands Hotels


Leena Turunen, aluejohtaja / Helsinki, Tampere, Oulu; kuopio

Lapland Hotels

 

Uuden hotellin avaaminen on monivuotinen, hektinen ja raskaskin projekti. On valtava inspiraation kohdentuma, kun kaikki on valmista. On ne upeat puitteet, hyvä ruoka ja juoma sekä henkilökunta, joka palvelee täydellä sydämellä. Sitten kun ovet avataan ja jo asiakkaiden ensireaktiosta näkee, että nyt on onnistuttu, niin onhan se aikamoinen fiilis!

Olemme aika tarkkoja siitä, miltä mikäkin näyttää ja tuntuu. Tavoitteena on aistia Lapin tarinoita ja pohjoisen mystiikkaa. Luonto ja sen tarjoamat elämykset ovat merkittävä osa Lapland Hotelsin tarkkaan mietittyä palvelukonseptia. Yksi kantava idea on myös siinä, että asiakkaan polku talon sisällä on yhtenäinen, eli ei tehdä erilaisia maailmoja, vaan tunnelma tiivistyy ja kasvaa on asiakas sitten huoneessa, ravintolassa, kokoustilassa, vessassa, käytävässä tai hississä.
Visuaalisuus ja toiminnallisuus yhtä tärkeitä

Tämän lisäksi merkitystä on myös sillä, että mikään hotellimme ei ole toisen kopio, vaan jokaisessa on oma persoona ja luonne. Ja mitä tahansa sitten hankitaankin, pitää sen olla hotellioloihin sopeutuvaa, ylläpidettävää, pestävää ja kestävää sekä käytännöllistä. Visuaalisuuden lisäksi olemme tarkkoja myös toiminnallisuudesta, kuten tuolien ja sohvien istumamukavuudesta, kalusteiden tukevasta rakenteesta sekä laadukkaista materiaaleista. Kokonaisuutta ja tunnelmaa täydennetään usein myös erilaisilla räätälöidyillä ratkaisuilla.

E.Ahlströmin kanssa olemme tehneet nyt kolme isoa sisustusprojektia: Bulevardin, Kuopion ja Arenan. Ja täytyy kyllä sanoa, että projektimyynnin ladyt Irja Boman ja Maria Sburatura ovat tehneet yhteistyöstä sujuvaa. He ymmärtävät hotelliemme liikeidean ja tarinan, mutta myös sen, miten isojen budjettien raameista pidetään kiinni niin, ettei tunnelma ja näyttävyys kärsi. He metsästävät sopivia tuotteita mittavasta valikoimasta ja uutuuksia messuilta. Hyödynnettävissä on laaja verkosto alihankkijoita räätälöityjen tuotteiden suunnitteluun ja valmistamiseen. Ladyt tekevät töitä kyllä täydestä sydämestään ja aivan kuin itselleen.3 kohokohtaa Lapland Hotel Arenasta

  • Olemme löytäneet henkilökunnan, joka rakastaa työtään ja on siitä innostunut. He luovat Lapin elämyksellisyyden ja tunnelman keskelle Tamperetta ja keskelle elämysareenaa meidän omalla tatsilla. Olen heistä todella ylpeä.
  • Koko areenan suunnitellut Daniel Libeskind antoi meille vuolaat kiitokset siitä, miten olemme yhdistäneet aitouden tähän ultramoderniin rakennukseen. Ja todellakin, on maailmanluokan kokemus olla vaikka Laawu Rooftop Terrace & Saunan porealtaassa Pyhä- ja Näsijärven välissä, kun pakkasta on -15 ja pään päällä kirkas tähtitaivas.
  • Koko areenaa ja hotellia yhdistää hyvin monta kokemuksellista asiaa, joita ei pysty yhdessä hotelliyössä kokemaan. Se on Suomen mittakaavassa aika erityistä.

Elämykselliset hetket

Olen matkustellut paljon eri puolilla maailmaa ja kokenut monia huikeita juttuja, joita on vaikea laittaa mihinkään järjestykseen. Mieleenpainuvinta on usein asiakaspalvelu. Varsinkin silloin, kun se on henkilökohtaista ja juuri sinua koskettavaa. Elämyshän on aito, sydämeen menevä tunne.

Samaistun siihen myös niissä upeissa palautteisa, joita oma henkilökuntamme saa. Mitä kaikkea he keksivätkään ja miten monin eri tavoin he luovat elämyksiä asiakkaille. Siihen ei oma mielikuvituskaan aina riitä.

Saattaa kuulostaa hassulta, että koen palautteet niin vahvasti, mutta oman porukan onnistuminen ja sitoutuminen omaan työhönsä on jotain aivan mieletöntä. Näitä upeita onnistumisia on sitten hienoa jakaa koulutuksissa kaikkien kesken ja olla ylpeä siitä lumipalloefektistä, minkä ne saavat aikaan. Ihan kuin olisi ollut itse paikalla.E.Ahlströmin valikoimista löytyi Lapland Hotels Arenan irtokalusteet, valaisimet ja verhot. Olemme toimineet Lapland Hotelsin kaluste- ja astiakumppanina jo useammassa projektissa.

www.laplandhotels.com

Kuvat: Suvi Laine

Toggle Nav
Ostoskori