Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Keittiöveitset

Keittiöveitset

Tuotteet 1-36 / 89

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 89

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Keittiöveitset kotiin

Valikoimamme keittiöveitset on suunniteltu kestämään jokapäiväistä käyttöä. Huolella valittu, laadukas veitsi palvelee parhaimmillaan kymmeniä vuosia ja soveltuu monenlaisten ruoka-aineiden leikkaamiseen.

Keittiöveitset valikoimassamme

Kattavasta valikoimastamme löytyy monenlaisia keittiöveitsiä yleiskäyttöisistä kokkiveitsistä fileerausveitsiin ja vihannesveitsiin. Global-keittiöveitset on valmistettu karkaistusta ruostumattomasta Cromova 18 -teräksestä, jonka erinomainen kovuusaste pidentää veitsen käyttöikää.

Myös Sveitsissä valmistettujen Victorinox-veitsien korkea laatu ja huippuunsa viimeistelty terävyys tunnetaan ympäri maailman. Löydät valikoimastamme myös tiettyyn käyttötarkoitukseen suunnitellut keittiöveitset, kuten lihaveitset, leipäveitset, hedelmäveitset ja kuorimaveitset.

Keittiöveitsen valinta

Huomioi valinnassa:

  • Terävyys: kiinnitä huomiota teräslaatuun ja teroitettavuuteen. Terävä keittiöveitsi on sekä turvallinen että mukava käyttää.
  • Käytettävyys: kun keittiöveitsen kahva on muotoiltu niin, että se istuu käteen tasapainoisesti, leikkaaminen käy vaivattomasti ja otteen lipsumista ei tarvitse jännittää. Esimerkiksi Victorinox-veitsien karheapintainen Fibrox-kahva takaa hyvän otteen jopa kosteana tai öljyisenä.
  • Leikkuujälki: tarkka leikkuujälki saa ruoka-aineet näyttämään hyvältä myös lautasella.

Pidä veitset terävinä

  • Puhdista, huuhtele ja kuivaa veitsi jokaisen käytön jälkeen, jotta esimerkiksi suolat ja hedelmien hapot eivät pääse syövyttämään terää. Tarkista veitsikohtaisesti, soveltuuko se konepesuun. Mikäli peset keittiöveitsen koneessa, huolehdi ettei se pääse hakkaamaan koneeseen tai muihin koviin keittiövälineisiin, mikä tylsyttää terää nopeasti.
  • Puukahvaiset keittiöveitset eivät sovellu konepesuun lainkaan: pese ne käsin ja öljyä kahva ajoittain.
  • Teroita keittiöveitset säännöllisesti, jotta ne palvelevat käytössä mahdollisimman pitkään. Ylläpitävä teroitus jokaisen käytön jälkeen maksaa itsensä takaisin! Valikoimissamme on veitsillemme sopivia teroituspuikkoja sekä tehokas veitsenteroituskone isompaan tarpeeseen. 
  • Säilytä veitset suojattuina esimerkiksi veitsitelineessä, veitsimagneetissa tai veitsisalkussa. Tämä auttaa niitä säilymään terävinä pidempään.

Keittiöveitset verkkokaupasta

E.Ahlströmiltä löydät ammattilaiskäyttöön soveltuvat keittiöveitset kotikäyttöön. Tutustu tuotteisiin ja tilaa kotiin jo tänään!

Toggle Nav
Ostoskori