Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Palmia Oy Ravintola Helsinki


Jani Piirainen, ravintolaryhmän ravintolatoimenpäällikkö

Palmia Oy, Ravintola Helsinki

Helsingin kaupungintalon ravintola uudistettiin aina nimeä myöden alkuvuodesta 2022. Uuden luominen on joka kerta yhtä inspiroivaa, ja tässäkin kohteessa oli upea seurata, miten suunnitelmamme muuttuivat todeksi.

Uudistetun ravintolan ilme on kodikas, viihtyisä ja raikas. Tavoitteena on, että siitä muodostuu kaikkien kaupunkilaisten sekä muiden asiakkaiden yhteinen olohuone. Haluamme kunnioittaa Helsingin ruokakulttuuria tuomalla esiin helsinkiläiset maut ja perinteet sekä raaka-aineiden alkuperän ja tuottajat niiden takana.

Tarjoamme monipuolisia ravintolapalveluita aamusta pitkälle iltapäivään aamiaisen, maukkaan buffetlounaan, kahvilatuotteiden sekä kokous-, juhla- ja tilaustarjoilujen merkeissä, joten tekemistä riittää! Lounaalla meillä on myös kiva Fast Lane -piste, josta saa nopeasti herkullisen, kokin valmistaman annoksen palveltuna. Iltaisin ja viikonloppuisin toimimme tilausravintolana.


3 ylpeydenaihetta ravintola Helsingistä

  • Olen todella ylpeä koko uudistetusta konseptista. Se on todella viihtyisä, rento, monipuolinen ja henkii stadilaisuutta.
  • Meillä on ihan mahtava henkilökunta, joka tekee aina parhaansa luodakseen hienoja maku- ja palvelukokemuksia vieraillemme.
  • Ja sitten tietysti meidän vakituiset asiakkaamme, jotka käyvät päivästä toiseen ja tykkäävät meidän palvelusta ja ruoasta! Myös he saavat nyt nauttia näistä uudistetuista tiloista.

Astiat täydentävät kokonaisuuden

Myös astiavalinnat olivat tärkeä osa uudistusta, sillä onhan se nyt selvä, että hyvää ruokaa ja kahvilatuotteita on ilo nauttia kauniilta ja kokonaisuutta täydentäviltä astioilta! Materiaaleissa korostuvat tietynlainen rouheus ja houkuttelevuus sekä iloiset värit. Kahvilan linjaston laitoimme ihan uusiksi upeilla messinkiä huokuvilla vadeilla ja koreilla, jotka ovat varsin näyttäviä.

Pitkäaikainen luottokumppani

Olen tehnyt E.Ahlströmin ja Sirpan kanssa yhteistyötä jo vuosia. On mahtavaa, että yhteistyökumppanin ammattitaitoon ja näkemykseen voi luottaa. Sirpa ei vaan myy, vaan tekee töitä sydämellään. Hän miettii aina kokonaisuutta ja asioitten yhteensopivuutta juuri työn alla olevaan kohteeseen, koska tarpeet ovat niin erilaisia eri ravintoloissa.


Tunnelmataikuri työssään

Sirpa Lähdevuori, avainasiakaspäällikkö, E.Ahlström

  • Kaupungintalon upea ja historiallinen miljöö saa nyt loistaa! Lähdimme Janin kanssa liikkeelle tunnelma edellä ja löysimme hienot vaihtoehdot, jotka poikkevat ihan perinteisestä tyylistä. En tiedä, kumpi meistä oli innostuneempi tästä projektista, mutta on ihana tehdä yhteistyötä ihmisen kanssa, joka on aina kuin auringonpaiste ja haluaa sydämestään tarjota asiakkaalle WAU-elämyksiä.
  • Tunnelma taiottiin esiin muun muassa Dudsonin ja Churchillin uusilla astioilla. Eri tiloja yhdistelimme mustilla koreilla sekä upeilla messinkivadeilla, joihin sain ajatuksen ravintolasalin näyttävistä, pyöreistä valaisimista.
  • Myös ravintolasalin reliefi nousee nyt hienosti esiin, kun meidän Janica ideoi sen yhteyteen viihtyisyyttä ja ravintolamaisuutta korostavan oleskelualueen.

www.ruoka.palmia.fi

Kuvat: Kati Laszka


Toggle Nav
Ostoskori