Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Securit - Luovuutta kotiin


Maaliskuu 2024

Päästä luovuutesi valloilleen liitutaulutusseilla

Hollantilainen Securit on perustettu jo vuonna 1948 ja siitä lähtien on ollut nähtävissä, miten liitutaulut muuttuvat pelkästä välttämättömyydestä luovaksi ilmaisuksi. Nykyään liitutaulut ja liitutaide näkyvät kaikkialla ja on helppo ymmärtää miksi, koska voit jakaa oman viestisi aidolla, persoonallisella ja hauskalla tavalla!

Liitutaulutussit ovat helppokäyttöisiä ja ne on helppo poistaa, joten virheitäkään ei tarvitse pelätä. Esimerkiksi Pinterestistä ja Instagramista löytyy loputtomasti ideoita tekstaukseen ja piirtämiseen liitutaulutusseilla! Käytä esimerkiksi hashtageja ja hakusanoja chalkart, chalkmarker, handlettering, illustration ja haluamasi teema.

Tutustu Securit-tuotteiden valikoimaan verkkokaupassamme, tilaa tuotteet kotiin jo tänään ja päästä luovuutesi valloilleen!


Liitutauluilla ja -tusseilla koristelen kotiin helposti sesonkijuhlien tunnelmaa. Tusseilla voit koristella esimerkiksi tällä hetkellä trendikkäät kananmunakuorimaljakot.

Securit liitutaulut ja -tussit

Katso kaikki Securit-tuotteet


Liitutaulutussi on helppo poistaa kostealla liinalla tai siihen tarkoitetulla pesuaineella, joten virheitä ei kannata koristelussa pelätä!

Koristele vaikka nämä tuotteet


Lisää ideoita ja inspiraatiota?

Haluatko lisää ideoita ja inspiraatiota kokkaukseen, uusimmat kattaustrendit ja ammattilaisten vinkit parhaisiin keittiövälineisiin? Tilaa kotikokkien uutiskirje!


Kuvat: E.Ahlström

Toggle Nav
Ostoskori