Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

31022

Casali-ruokahaarukka

Nimi 2
stonewashed 19,5 cm, rst 18/10
Casali-ruokahaarukka on laadukas mattapintaiseksi kivipesty aterin. Haarukan ainutlaatuinen ja erottuva muotoilu täydentää kauniisti ravintolan kattauksia.
5,39 €
(sis. 24% ALV)

Ei saatavilla varastosta
Casali-ruokahaarukka is available to buy in increments of 12
Varastotuote, tilattavissa. Saatavilla lisää arviolta 28.06.2024
Tuotenumero
31022
Pituus
19.5 cm
Leveys
2.5 cm
Korkeus
2.5 cm
Nettopaino
0,05 kg
Pakkauskoko
12
GTIN
8007163216547
Stonewashed on laadukas ja arvokas käsittely aterimissa, jossa kivipesulla tuotteelle saadaan mattapintainen ilme. Nämä erilaiset ja näyttävät aterimet sopivat monipuolisesti eri kattauksiin.

Tuotteet käsitellään kivipesumenetelmällä valmistusprosessin lopussa. Tämän vuoksi aterimissa voi olla pieniä jäämiä käsittelyaineesta ja suosittelemmekin, että peset kaikki aterimet huolellisesti ennen käyttöä. Tuotteiden erilainen käsittely vaatii hoitoa ja suosittelemme noudattamaan näitä neuvoja, jotta pidät stonewashed aterimesi hyvässä kunnossa vuosia.

Hoito-ohjeet:

Tuotteiden pesussa tulisi käyttää aineita, joissa ei ole klooria tai kloridia. Happamia pesuaineita ei myöskään suositella käytettäväksi, sillä se voi syövyttää aterinten pinnan. Nämä aineet voivat irrottaa ruostumattoman teräksen aterinten karheasta pinnasta pesun aikana. Jos pesukoneessa on automaattinen annostelija, tarkastathan että pesu- ja huuhteluaineet on laimennettu oikein, jotta ne eivät vahingoita aterinten pintaa.

Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä neutraalia tai heikosti emäksistä pesuainetta. Tuotteita ei myöskään tarvitse kiillottaa tai hangata puhtaaksi.
Lisätietoja
Brändi Pintinox
Konepesunkestävä kyllä
Elintarvikekäyttöön soveltuva kyllä
Pintakäsittely stonewashed
Tuotesarja Casali Stonewashed
Materiaali teräs
Tarkentava materiaali rst 18/10
Saman tuotesarjan tuotteita:
Toggle Nav
Ostoskori