Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

31032

Casali Bronze -kahvilusikka

Nimi 2
stonewashed 13,8 cm, rst 18/10
Pintinoxin upea Casali Bronze -kahvilusikka on kivipesty, pronssinhohtoinen lusikka, joka tekee kattauksista ainutlaatuisia. Lusikka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on konepestävä.
12,24 €
(sis. 24% ALV)

Ei saatavilla varastosta
Casali Bronze -kahvilusikka is available to buy in increments of 12
Tilaustuote, tilattavissa. Saatavilla arviolta 10.07.2024
Tuotenumero
31032
Pituus
13.8 cm
Leveys
2.9 cm
Korkeus
2 cm
Nettopaino
0,022 kg
Pakkauskoko
12
GTIN
8007163225396
Stonewashed on laadukas ja arvokas käsittely aterimissa, jossa kivipesulla tuotteelle saadaan mattapintainen ilme. Nämä erilaiset ja näyttävät aterimet sopivat monipuolisesti eri kattauksiin.

Tuotteet käsitellään kivipesumenetelmällä valmistusprosessin lopussa. Tämän vuoksi aterimissa voi olla pieniä jäämiä käsittelyaineesta ja suosittelemmekin, että peset kaikki aterimet huolellisesti ennen käyttöä. Tuotteiden erilainen käsittely vaatii hoitoa ja suosittelemme noudattamaan näitä neuvoja, jotta pidät stonewashed aterimesi hyvässä kunnossa vuosia.

Hoito-ohjeet:

Tuotteiden pesussa tulisi käyttää aineita, joissa ei ole klooria tai kloridia. Happamia pesuaineita ei myöskään suositella käytettäväksi, sillä se voi syövyttää aterinten pinnan. Nämä aineet voivat irrottaa ruostumattoman teräksen aterinten karheasta pinnasta pesun aikana. Jos pesukoneessa on automaattinen annostelija, tarkastathan että pesu- ja huuhteluaineet on laimennettu oikein, jotta ne eivät vahingoita aterinten pintaa.

Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä neutraalia tai heikosti emäksistä pesuainetta. Tuotteita ei myöskään tarvitse kiillottaa tai hangata puhtaaksi.
Lisätietoja
Brändi Pintinox
Pintakäsittely stonewashed
Tuotesarja Casali Stonewashed
Materiaali teräs
Tarkentava materiaali rst 18/10
Saman tuotesarjan tuotteita:
Toggle Nav
Ostoskori