Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

50282

Skottsberg-paistinpannu ø 28 cm

Nimi 2
rst
Skottsberg-paistinpannu (ø 28 cm) on monipuolinen ja kestävä pannu, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Pannu on konepestävä, uuninkestävä ja sopii induktiokeittotasoille. Sen laadukas koostumus takaa tasaisen lämmönjaon ja erinomaiset kypsennystulokset joka kerta. Pannua voidaan käyttää myös sähkö-, kaasu-, keraamisissa ja avotulen liesitasoissa.
84,99 €
(sis. 24% ALV)

Saatavilla verkkokaupasta 16
Skottsberg-paistinpannu ø 28 cm is available to buy in increments of 1
Tuotenumero
50282
Pituus
28 cm
Leveys
28 cm
Korkeus
5.2 cm
Nettopaino
1,4 kg
Pakkauskoko
1
GTIN
8717522204602
Skottsberg-paistinpannu (ø 28 cm) on laadukas ruostumattomasta teräksestä valmistettu pannu, joka tekee vaikutuksen kestävällä koostumuksellaan ja monipuolisuudellaan. Tämä pannu on suunniteltu käytettäväksi sähkö-, kaasu- ja induktiokeittotasoilla sekä keraamisilla keittotasoilla ja avotulella. Pannu on uuninkestävä 250 °C:seen asti, joten se sopii erinomaisesti monenlaisiin ruoanlaittotarpeisiin.

Laadukkaista materiaaleista valmistettu paistinpannu on tehty kestämään. Siinä on kolme kerrosta metallia, joista keskimmäinen on alumiinia ja uloimmat ruostumatonta terästä. Alumiinikerros varmistaa pannun tasaisen lämmönjaon sekä nopean lämpenemisen. Ruostumaton teräs mahdollistaa pannun kestävyyden ja käytön induktioliesillä. Pannu on konepestävä ja kestää päivittäistä käyttöä kaikista kiireisimmissäkin ravintolakeittiössä.

- Konepestävä
- Pese pannu ennen käyttöönottoa pesuharjalla tai sienellä lämpimässä vedessä käyttäen mietoa pesuainetta - älä käytä valkaisuaineita tai klooripitoisia pesuaineita
- Lämmönkesto uunissa jopa 250 °C asti
- Kestävä kolmikerroksinen rakenne
- Monipuolinen: Skottsbergin paistinpannu soveltuu käytettäväksi monenlaisilla keittotasoilla, kuten induktioliesi, sähkö-, kaasu- ja keraamiset keittotasot sekä avotulella toimivat keittotasot
- Suuri halkaisija: ø 28 cm
Lisätietoja
Brändi Skottsberg
Käyttösoveltuvuus soveltuu induktiolle
Materiaali teräs
Tarkentava materiaali rst
Toggle Nav
Ostoskori