Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

82323

Skottsberg-paistinpannu ø 24 cm

Nimi 2
rst, induktio
Skottsberg-paistinpannu (ø 24 cm) on monipuolinen ja kestävä pannu, joka soveltuu sähkö-, kaasu-, induktio-, keramiikka- ja avotuliruoanlaittoon. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu koostumus ja jopa 250 °C:n lämmönkestävyys uunissa tekevät siitä luotettavan valinnan keittiöön.
75,00 €
(sis. 24% ALV)

Ei saatavilla varastosta
Skottsberg-paistinpannu ø 24 cm is available to buy in increments of 1
Tilaustuote, tilattavissa. Saatavilla arviolta 30.05.2024
Tuotenumero
82323
Pituus
47 cm
Leveys
24 cm
Korkeus
10 cm
Nettopaino
1 kg
Pakkauskoko
1
GTIN
8717522204619
Skottsberg paistinpannu (ø 24 cm) on suunniteltu vastaamaan sekä ammattikokkien että kotikokkien tarpeisiin. Kestävän rakenteensa ja monipuolisen muotoilunsa ansiosta pannu on loistava hankinta kaikenlaisiin keittiöihin.

Yksi Skottsbergin paistinpannun tärkeimmistä eduista on sen monikäyttöisyys. Pannu soveltuu käytettäväksi sähkö-, kaasu- ja induktioliesitasoilla sekä keraamisilla liesillä ja avotulella.

Laadukkaista materiaaleista valmistettu paistinpannu on tehty kestämään. Pannussa on kolme eri kerrosta metallia, joista keskimmäinen on alumiinia ja uloimmat ruostumatonta terästä. Alumiinikerros varmistaa pannun tasaisen lämmönjaon sekä nopean lämpenemisen. Ruostumaton teräs mahdollistaa pannun kestävyyden ja käytön induktioliesillä. Pannu on konepestävä, uuninkestävä 250 °C:seen asti ja kestää päivittäistä käyttöä kaikista kiireisimmissäkin ravintolakeittiössä.

- Konepestävä
- Pese pannu ennen käyttöönottoa pesuharjalla tai sienellä lämpimässä vedessä käyttäen mietoa pesuainetta - älä käytä valkaisuaineita tai klooripitoisia pesuaineita
- Lämmönkesto uunissa jopa 250 °C asti
- Kestävä kolmikerroksinen rakenne
- Monipuolinen: Skottsbergin paistinpannu soveltuu käytettäväksi monenlaisilla keittotasoilla, mukaan lukien induktioliesi, sähkö-, kaasu- ja keraamiset keittotasot sekä avotulella toimivat keittotasot
Lisätietoja
Brändi Skottsberg
Käyttösoveltuvuus soveltuu induktiolle
Materiaali teräs
Tarkentava materiaali rst
Toggle Nav
Ostoskori