Olet E.Ahlströmin kotikokkien omassa verkkokaupassa! 

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Coffee2Go-mansetti

Nimi 2
musta, silikoni
Bauscherin Coffee2Go-mansetin avulla take away -mukin pitely onnistuu ilman polttamatta sormia. Kestävä ja helposti puhdistettava silikoninen mansetti sopii saumattomasti Coffee2Go-tuotesarjaan. Lisäksi se voidaan pestä astianpesukoneessa!
Ei saatavilla varastosta
Tuotenumero
Pituus
8.7 cm
Leveys
8.7 cm
Korkeus
2.5 cm
Nettopaino
0,011 kg
Pakkauskoko
1
GTIN
Bauscherin Coffee2Go-mansetti on täydellinen ratkaisu ravintoloille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen kätevän ja ympäristöystävällisen tavan nauttia kahvia liikkeellä ollessaan. Tuote on suunniteltu sekä käytännölliseksi että tyylikkääksi, ja se sopii saumattomasti saman tuotesarjan Coffee2Go-mukiin. Silikonisen mansetin saa mustana tai valkoisena, ja sen voi pestä astianpesukoneessa.

Coffee2Go-mansetin silikonimateriaali varmistaa, että Coffee2Go-mukista on helppo saada ote, mikä vähentää roiskeiden ja onnettomuuksien riskiä, etenkin kun kuppi on täytetty kuumalla juomalla.

Tarjoamalla asiakkaille uudelleenkäytettävän mukin mansetilla ravintolat voivat auttaa vähentämään kertakäyttömukien tuottaman jätteen määrää.

- Mansetti on konepestävä
- Tyylikäs muotoilu: Valkoinen tai musta silikoni ovat neutraaleja ja tyylikkäitä
- Ympäristöystävällinen: Tarjoamalla asiakkaille uudelleenkäytettävän mukin mansetilla ravintolat voivat auttaa vähentämään jätettä ja edistämään kestävyyttä
- Kestävä: Laadukkaista materiaaleista valmistettu Coffee2Go-mansetti on suunniteltu kestämään
- Helppo tarttua: Mansetin silikonimateriaali varmistaa, että Coffee2Go-mukia on helppo pitää kädessä
Lisätietoja
Brändi Bauscher
Tuotesarja Coffee2Go
Materiaali silikoni
Toggle Nav
Ostoskori